Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 5 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Pisanie 13.11.17 15:29  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #50

OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Nabbpng_qxhnxer

Jego życie w Twoich rękach. Jej życie. Moje. Brzmi dobrze? Fakt. Ale może brzmieć lepiej – w końcu wszystko zależy od tego, jak ubierzesz to w słowa. Otwieramy dziś NABÓR NA MISTRZÓW GRY – masz więc szansę, by pokazać na ile cię stać. Warunki są proste – przejmujesz koronę, a w zamian odsłaniasz przed innymi uroki świata fabularnego. Tworzysz misje pełne dzikiej flory i niebezpiecznej fauny. Kreujesz NPC, które będą mądre albo niekoniecznie, silne lub całkiem słabe. Od ciebie zależy jak ukształtowany będzie plener i jakie zmiany zadzieją się w już istniejących lokacjach.
Obydwoje wiemy, że sprawa jest banalna. Wystarczy, że masz chęci i samozaparcie, a reszta potoczy się sama. Bycie Mistrzem Gry nie jest trudne pod warunkiem, że wachlarz możliwości nie ogranicza się u ciebie do tego, co masz tuż przed nosem – patrzeć musisz szerzej i bardziej ambitnie. Rozgrywka nie może być nudna, nie?
Jeżeli jednak jesteś pewien, że kreatywne myślenie nie wywołuje u ciebie wstrząsów lękowych i chcesz sprawdzić swoje umiejętności to pisz do mnie na PW. Nie ma obowiązku posiadania żadnego stażu; grunt, by leksykon Virusa nie tworzył u ciebie pytajnika nad głową, ale nawet jeśli to zawsze możesz napisać do któregoś z adminów z pytaniem o szczegóły.

Z racji tego, że Virus jest dość mocno rozwinięty pod względem misji i wydarzeń potrzebujemy większej załogi - bo sami nie wyrabiamy. Dlatego nawet jak łapią cię wątpliwości, ALE gdzieś podskórnie uznałeś, że spróbować to w sumie byś mógł... to próbuj. Zresztą: userów, którzy chcą spróbować swoich sił jako MG, a którzy się boją, że schrzanią sprawę na starcie, przygarnę do siebie ramieniem. Mogę poopowiadać to i owo, wskazać motywy, które posiadamy, a które nie zostały rozwinięte mimo potencjału i odpowiedzieć na pytania. Moje PW zaprasza.

NOWI MISTRZOWIE GRY:
> Warner
> Hachirō

UTRATA FUNKCJI MG:
> Sleipnir
> Wazon
> Togami
> Seitou

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.17 17:20  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #51

W regulaminie postaci i kont pojawił się punkt 9. Zapoznaj się z nim.

Kyōryū
Wojskowy
Kyōryū
Wojskowy

GODNOŚĆ :
きょうりゅう るうか (Kyōryū Rūka)

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.01.18 18:13  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #52

Przeprowadziłem gruntowne porządki w spisie rang oraz stanowisk. Zajrzyj do tego oraz tego działu i sprawdź, czy wszystkie twoje postacie zostały wpisane w odpowiednie miejsca. Jeżeli nie - daj znać na PW (Arcanine).

Od siebie dorzucę, że syf robi się sporadycznie. Ale wciąż robi. Dlatego postaram się przedyskutować z pozostałymi adminami tę sprawę, by jakoś to usprawnić.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.01.18 11:12  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #53

Wczoraj na forum otrzymaliśmy zgłoszenie o naruszeniu cudzej prywatności. Jeden z użytkowników skorzystał z przypadkowego adresu e-mail i okazało się, że należał on do kogoś innego. Forum Polish ma tę irytującą opcję, która za każdym razem przysyła powiadomienia o nowych postach w temacie czy prywatnych wiadomościach, jeżeli nie wyłączy się tej opcji w odpowiednich miejscach. Kompletnie nie dziwię się właścicielowi, że nie spodobał mu się bezsensowny spam, jak i zerowy wpływ na to, by się go pozbyć. Mam nadzieję, że większość z was zdaje sobie sprawę z tego, że tak się nie robi, szczególnie jeśli treść adresu jest na tyle oczywista, że ktoś inny mógł z niej skorzystać, tworząc konto na gmailu czy na innym znanym serwisie. Dodam jeszcze, że to nie jest pierwsza taka sytuacja, z którą miałem do czynienia.

Aby takie sytuacje się nie powtórzyły, w regulaminie ogólnym powstał szósty punkt, który na razie zaznaczyłem na czerwono. Mam nadzieję, że to pozwoli na uniknięcie nieprzyjemnych sytuacji w przyszłości.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.18 3:42  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #54

1. Przerzucono nowy layout forum. Opinie, błędy i propozycje zgłaszaj tutaj.
2. Lazarus zostaje nowy Mistrzem Gry! Z funkcji MG rezygnuje zaś Neely.
3. Do przerobienia zostało jeszcze pięć tematów w kompendium. Cierpliwości.
4. Na dokończenie kart z bazy danych macie czas do końca tygodnia, do godziny 20:00. W przeciwnym wypadku wylądują w archiwum! Jeżeli z jakichś przyczyn nie jesteś w stanie wyrobić się w terminie zgłoś to do mnie, na Arcanine'a.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.03.18 14:40  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #55

Już jakiś czas temu na forum odegrana została scena, która nie u wszystkich wywołała akceptację. Bez niepotrzebnego wdawania się w szczegóły — założono konto postaci, by w pierwszej odgrywanej fabule pozwolić na jej uśmiercenie i okradnięcie z dodatków jakie otrzymuje się na start gry (bestii, artefaktów, technologii).

Jako administracja nie mamy czasu, żeby ślęczeć nad każdym wątkiem i debatować na temat tego, czy zostało to zrobione celowo, czy ktoś zwyczajnie uznał, że „to nie to” i jednak nie chce grać postacią.

Bo o ile samo oddanie bohatera na śmierć jest jak najbardziej w porządku, tak uśmiercanie go w startowej fabule i oddanie wszystkiego, co się otrzymało za napisanie karty postaci wygląda co najmniej podejrzanie.

Żeby uniemożliwić podobne zagrania wprowadziliśmy nowy punkt do regulaminu, z którym zapoznasz się tutaj (regulamin postaci i kont, #10).

Trochę gry fair play, moi drodzy.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.03.18 16:14  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #56

1. Ograniczenia blokady umysłulink do tematu
Bezkonkurencyjnie wygrał wariant pierwszy, czasowy. Więcej na temat blokady umysłu znajduje się w tym temacie.

2. Karty postacilink do tematu
Wnioski: zmiana subforum z preferencjami na skrótowe karty postaci. Dokładne informacje na temat działu pojawią się najpóźniej jutro. Dodatkowo pojawi się szablon KP dla chętnych, który również stworzę na dniach.

3. Lokacjelink do tematu
Wnioski: stworzenie tematu dotyczącego anomalii pogodowych. Poza tym na dniach pojawią się czystki w działach. Macie czas do pierwszego kwietnia, by przejrzeć założone przez siebie lokacje i w razie czego zaktualizować (lub stworzyć) ich opis. To zdejmie mi z barków spory nakład roboty.  

4. Lista challengelink do tematu
Kwestie do rozwinięcia lub opisania:
— wzmianka na temat transportu międzymiastowego
— choroby a moc leczenia
— obraz M3 (technologia)
— android a artefakty
— Ścierwojad
— klątwy

Daję sobie czas do 7 kwietnia na ogarnięcie powyższych propozycji. Jeżeli pojawi się gdzieś obsuwa, będziecie o tym informowani na bieżąco.

Zostały mi dwie propozycje do podsumowania: ograniczenia artefaktów oraz temat dotyczący MG (+ misji + wydarzeń). Przeczytam te posty jutro i wyciągnę wnioski.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.03.18 22:09  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #57

Informacje dla MG zostały wyrzucone do archiwum. Na ich miejscu powstał dział ze skrótowymi informacjami z Karty Postaci. Więcej na ten znajduje się tutaj. Założenie tematu jest obowiązkowe, dlatego poświęćcie to piętnaście minut na stworzenie i uzupełnienie faktów o bohaterze.

Ponadto przypominam, by wstawić linki do skrótów KP w profilach!

+ Sprawa najwyższej wagi. Ponieważ jestem społecznościowym debilem i nie wiem, jak takie rzeczy dokładnie wyglądają to potrzebuję waszej pomocy w określeniu tego JAK ma wyglądać nasz M-chat. I na jakich dokładnie zasadach będzie działać.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.03.18 1:33  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #58

Z jakichś przyczyn usunęło pierwszego posta w temacie z nieobecnościami. Dlatego upraszam wszystkich o ponowienie swoich zgłoszeń tutaj.

Stary temat wylądował w archiwum. Konta graczy, którzy nie są w stanie stworzyć drugiego zgłoszenia w nowym temacie, są oczywiście bezpieczne.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.03.18 19:36  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #59

Poprawiłem wzór do karty postaci i w związku z dyskusją wprowadzone zostały ograniczenia na start.

OGRANICZENIA MOCY/ARTEFAKTÓWlink do tematu, link do tematu #2
Na podstawie powyższych linków:

1. Ograniczenia w postach przy artefaktach zostały zmienione. Schemat: x postów użytku = x+2 postów przerwy.
2. Artefakty muszą posiadać źródło żywiołu, aby można nim było manipulować, np. postać musi stać obok zbiornika wodnego, aby wykorzystać hydrokinezę.

W związku z tym większość waszych kart postaci będzie nieaktualna. Jest ich od jasnej cholery (bo ponad 200), dlatego uznaliśmy, że będziemy nanosić poprawki etapami.

Na pierwszy rzut bierzemy pod obroty S.SPEC ORAZ DOGS. Każda postać z tej grupy zostanie sprawdzona pod kątem ograniczeń artefaktów na przestrzeni następnego tygodnia.

Macie więc czas do 8 kwietnia, do godziny 20:00, aby napisać w TYM temacie i zgłosić własne poprawki do artefaktów.

Jeżeli ktoś z przyczyn X nie zgłosi swojej postaci do w/w podanego tematu, ósmego kwietnia naniesiemy poprawki sami. Dodam jednak, że w przypadku osób, które nie mają nieobecności, a które się nie zgłoszą w terminie, zostaną nałożone większe ograniczenia.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.05.18 0:00  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 5 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #60

Wracam do gry.
Niektórzy być może zauważyli, że było mnie ostatnio mniej niż więcej. (Losowe przygody, co tu ukrywać) Wznowię kwestię artefaktów. Powoli odpisuję też na wasze PW. Ponadto założony zostanie nowy spis pod patronatem Verity. Zbierze tam wszystkie chore postacie, by móc nadzorować ich proces leczenia. Więcej informacji w temacie, który pojawi się jutro lub w środę.
Na dniach mam także zamiar ogarnąć zaległe sprawy. I tu prośba do was: jeżeli się do czegoś deklarowałem, a wciąż tego nie ma — dajcie mi znać na PW do Arcanine'a.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
- Similar topics