Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 3 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Pisanie 18.10.16 1:34  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI

Poszukiwany moderator, który zajmie się aktualizacją tablicy ogłoszeń. Wystarczy sprawować pieczę nad zgłoszeniami, usuwać nieaktualne, czasami gonić osoby, które od dawna nie zmieniły statusu i uzupełniać spis znajdujący się w pierwszym poście.

Chętnych odsyłam na PW. *wink*

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 18.10.16 16:15  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI

Miło tak wstać i zobaczyć tyle zgłoszeń na PW. Funkcję dałem Tyrellowi, zgłosił się jako pierwszy. Dzięki za wasze chęci! Jeszcze coś wam wyskrobię do roboty.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.11.16 22:57  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Obrazek-k_axaxsas
Otwieramy nabór na Mistrzów Gry! Głównymi i jedynymi zarazem warunkami są: wystarczająca ilość czasu, niebotyczne zasoby chęci oraz znajomość realiów świata przedstawionego na forum, choć w przypadku ostatniej części zawsze można szturchnąć kumpla po fachu i dopytać bardziej doświadczonych o informacje, których nie jest się pewnym.
O doświadczenie samo w sobie nie musisz się martwić ─ nie jest konieczne, bo każdy kiedyś stawiał pierwsze kroki. Dla osób, które chciałyby pomóc, ale wiedzą, że nie udźwigną dłuższych misji zawsze pozostaje opcja bycia Losem ─ czyli MG odpowiedzialnym wyłącznie za wydarzenia fabularne (które zazwyczaj bywają krótsze i żwawsze).

Zgłoszenia przyjmuję na PW ─ podaj przy okazji kolor, jakim będziesz posługiwać się jako Mistrz Gry. Odcień powinien być stonowany; w razie problemów mogę pomóc. Odpowiem też na wszelakie pytania. Śmiało.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.12.16 10:28  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Obrazekpn_anqeaqh
Dziś z forum odszedł Blight tym samym rezygnując z funkcji administratora. Jego decyzja była przemyślana i plany na wykonanie podobnego kroku ciągnęły się już od kilku ostatnich tygodni. Dzięki za stosowne poinformowanie nas, byśmy mogli w spokoju przegrupować spisy i oddać twoje obowiązki, których przecież mało nie było, innym osobom. Nie daj się też maturze, bo wiemy, że to ona ostatnimi miesiącami się nad tobą znęcała kompletnie zerując kontakt z nami. Powodzenia, Blight.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.01.17 0:17  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Poprawiłem estetykę spisu postów, które nie zostały przeczytane od ostatniej wizyty. Udostępniłem też możliwość wejścia w spis postaci po kliknięciu na znak grupy (na stronie głównej). Wygląd spisu na dniach zmienię pod layout Virusa pod warunkiem, że znajdę to w templates. Jak znajdziecie inne usterki - piszcie na PW.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.01.17 10:51  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI

Poniższy przekaz odnosi się do wszystkich. Może nawiązywać do konkretnych sytuacji, ale dobrze, by też inni wiedzieli o tym na przyszłość.

Ostatnio dochodzą nas słuchy, że atmosfera podupada, że na CB dzieją się różne nieprzyjemne rzeczy, czego osobiście nie mieliśmy okazji doświadczyć na własnej skórze. Poza faktem, że nieprzyjemnie słucha się o tym, że w ogóle coś działo się za naszymi plecami i nikt o tym wcześniej nie poinformował. I właśnie to będzie tematem dzisiejszego monologu. Osobiście odniosłem wrażenie, że niektórzy ludzie mają paskudną tendencję do gromadzenia błędów innych i przychodzenia z nimi po czasie. Czasie, w trakcie którego osoba popełniająca błąd mogła nie zrozumieć, że zrobiła źle albo, że nie powinna czegoś robić. Rzecz jasna, dla mnie upomnienie otrzymane od drugiego usera jest równoważne z administratorskim. Gdy ktoś powie ci, że przesadzasz, oznacza to, że budujesz wokół siebie nieprzyjemną atmosferę, której powinieneś pozbyć się jak najszybciej, zanim my wkroczymy do akcji.
Ale właśnie – nie wkraczamy.
W większości przypadków nie mamy jak wkraczać, bo – jak już wspomniałem – dowiadujemy się o wszystkim z dużym opóźnieniem. Nie jesteśmy w stanie monitorować CB 24/7, ale na pewno jesteśmy w stanie przyjść tam, gdy ktoś rzuci hasłem, że robi się nieciekawie i ten oraz tamten powinni zostać uciszeni czy wykopani. A to dla żadnego z nas nie jest problemem. Stwarzacie większy problem przychodząc z czymś po miesiącu albo nawet po tygodniu, kiedy sprawa mogła zostać rozwiązana w tym samym czasie, w którym wyniknął konflikt. Albo chociaż na następny dzień, gdyby zdarzyło się, że żadnego z nas – Growa, Ev czy mnie – nie byłoby w pobliżu. Ale pewnie sami zdajecie sobie sprawę, że to mało prawdopodobne. Naprawdę nie ma nic gorszego niż sprzątanie brudów, których nie było się świadkiem wcześniej. Dla mnie to jak przyjście na policję po miesiącu i zakomunikowanie, że ukradziono ci telefon i powinni dokonać wszelkich starań by go znaleźć – co z tego, że mógł zostać sprzedany już z pięć razy. Nie wiem czy komukolwiek z was na naszym miejscu chciałoby się tego słuchać, ale zapewniam, że po którymś razie wznosilibyście wzrok ku niebu ze słynnym: „Boże, czy ty to widzisz?”
Przechodząc dalej, takim zachowaniem szkodzicie też sobie. Pomijając fakt zszarganych nerwów, przez które zapewne chcecie rozprawić się z kimś w mało pokojowy sposób, który nic wam nie da, to podobne sytuacje mogą się nawarstwiać przez to, że wcześniej nie pomyśleliście o właściwszym ruchu. Ale może fakt, że od teraz przypadki zebrane tydzień wstecz przestają być dla nas argumentem, zmobilizuje was do szybszego działania. Będzie to równoznaczne z tym, że sytuacja nie była aż tak zła, że zmusiłaby do szybszego działania i ten okres możecie uznać za okres przedawnienia. Ma to na celu zapobieganie powstawania długotrwałych konfliktów na forum. Wiadomo, że nie każdej niechęci uda się pozbyć, ale na pewno może pozwolić na zbudowanie w miarę neutralnego stosunku.
Podsumowując, zgłaszajcie się z problemami od razu, a jeśli chodzi o drugą stronę – przyhamujcie, gdy inny użytkownik spokojnie zwróci wam uwagę. Forum jest dla wszystkich i miejcie to na uwadze.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.02.17 12:03  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI

OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Illpng_awrsraq

Poszukiwany moderator, który zajmie się przydziałem chorób. Fucha polega na losowaniu, za pomocą generatora, chorób postaciom, które widnieją na stronie głównej w ostatnio zalogowanych. Haczykiem jest mus sprawdzania, czy dana jednostka może zachorować - w razie czego należy zrobić szybki wywiad środowiskowy, by znów nie wyszło, że jakaś dziewica zaraziła się chorobą weneryczną.

Chętnych odsyłam na PW.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.02.17 21:13  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #35

Poszukiwana osoba, która zajmie się S.SPEC — tak pod kątem czysto fabularnym, jak moderatorskim. Trzeba ruszyć tę organizację z kopa, a aktualnie nie ma żadnej postaci figurującej w ważnych stanowiskach, na którą mogłaby spaść podobna odpowiedzialność.

Domyślam się, że niewielu marzy o stołku dyktatora, dlatego fucha może być jedynie tymczasowa — do momentu, aż znajdzie się osoba chętna na fabularne objęcie funkcji. Chyba, że tak spodoba ci się dyrygowanie stadem lwów, że postanowisz przejąć tron swoją postacią. Tym niemniej, bycie moderatorem nie musi równać się objęciu władzy przez bohatera, którego prowadzisz — wystarczy, że postać znajduje się w grupie niebieskich (swoje obecne, niższe niż dyktator/pełnomocnik, stanowisko więc zatrzymuje).

Do zadań samobójcy moderatora należeć będzie przede wszystkim nadzór nad misjami S.SPEC, w tym wysyłanie wojska na Desperację czy w miejsce zamieszek w M3 i trzymanie niektórych za pyski, aby przestali się tak rozleniwiać. Do tego jest kilka niejasnych kwestii — między innymi ta dotycząca sojuszu z Kościołem Nowej Wiary czy rozwinięcia informacji na temat szkoły wojskowej (rekrutów/ochotników) — które należałoby poruszyć w subforum przeznaczonym na prywatne sprawy organizacji.

Potrzeba więc kogoś, kto nie boi się mówić i realizować planów. Kto zmobilizuje resztę i nie przerazi się syfem, jaki może zastać w Tablicy. W razie czego tak ja, jak i reszta adminów, chętnie pomożemy.

Pisać do mnie na PW.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.02.17 1:35  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #36

Losowaniem chorób od wczoraj zajmuje się Lilo, nad S.SPEC pieczę zaś sprawuje Hadrian. Powodzenia.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.02.17 16:26  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 2YeRvwM

I ty wyślij komuś walentynkę!

Z okazji Walentynek macie niepowtarzalną możliwość wysłana komuś paru ciepłych słów i to zupełnie anonimowo! Wystarczy, że wyślecie swój liścik na konto Walentynkowej Poczty, która będzie funkcjonować dzisiaj aż do północy! Nie czekaj, wyraź swe uczucia bądź napisz po protu parę miłych słów! Pamiętajcie, że skrzynka ma ograniczone miejsce, więc starajcie się dać jak najwięcej liścików w jednym pw!

Wzór:
Do kogo:
Od kogo: (możecie wpisać tutaj co chcecie!)
Treść:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.17 23:00  •  OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI - Page 3 Empty Re: OGŁOSZENIA OD ADMINISTRACJI
Ogłoszenie #38

Robiąc rozpiskę zagrożonych kont i przeglądając nieobecności, zauważyłam, że wiele osób ma tendencję do chodzenia na łatwiznę i wpisywaniu: [nick głównego konta] & spółka/reszta/inni.
Jest to dla mnie utrudnienie, bo nie pamiętam wszystkich waszych kont, i jestem zmuszona latać po waszych kontach i sprawdzać kto ma jakie. W chaosie mogę przypadkiem wrzucić wasze konto do tematu, a w następstwie przenieść konto do nieaktywnych/skasować. A potem będzie płacz, że "przecież zgłosiłem nieobecność!"

Dlatego też z dniem dzisiejszym ogłaszam, że od tej pory nie będę zwracać uwagi na przeróżne "spółki" i "reszty" a jedynie wpisane nicki, czyli tak, jak powinno być. To zaoszczędzi mi roboty i czasu oraz pozwoli uniknąć niepotrzebnych i nieprzyjemnych sytuacji. Bo jestem człowiekiem i mogę popełnić błąd :v

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
- Similar topics