Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 5 z 37 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Next

Go down

Pisanie 13.05.15 22:13  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 5 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Zrobiłam coś

W ramach odpoczynku od kommisza. Nie wiem kto to, dlaczego ani po co, ale spodobało mi się na początku, więc dokończyłam szkicowanie go. Z resztą rysowanie ludzi co raz bardziej mi się podoba~

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.05.15 22:21  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 5 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Woho, nieźle. I jego wyraz twarzy jest rewelacyjny. Serio powinnaś częściej przysiadać do rysowania ludzi skoro wychodzą ci tak dobrze. :v

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.05.15 22:22  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 5 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*wcale nie myślał, że to Grow, tylko zabrakło mu piegów i pasemka* Nie no, świetny ten szkic. Te ubrania i w ogóle poza. No i buty. Co. Musisz częściej nam tu ludzi pokazywać. ~

edit:
Gilb mi się wrył. czemu myślimy o tym samym?

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.05.15 22:22  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 5 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Cudowny *^* Brałabym.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.05.15 23:48  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 5 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Kurczę. Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że za rzadko widuję twoje prace. O.o
Podoba mi się twój styl. Możliwe, że już kiedyś wspominałam, że trochę kojarzy mi się z moim "bazgranym".

Świetne. @.@ Rysuj dalej. Chętnie zobaczę inne prace. ^-^

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.05.15 21:13  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 5 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Uwaa~ dziękuję wszystkim, postaram się więcej ludzi bazgrolić, nie mam jeszcze wprawy w wymyślaniu ciekawych pozycji (bo zazwyczaj stoją, w porywach do siedzenia), ale w końcu praktyka czyni mistrza, gehe~

A ja kocham przy szkicach zaszaleć z kreskowaniem, więc pewnie dlatego wygląda na takie... bazgrane, heh. W końcu po to są szkice, całkowita frajda :3

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.05.15 21:16  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 5 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O rany, uwielbiam to.

Przede wszystkim strasznie mi się podoba jego mina! Zresztą cała poza jest prześwietna. Aż się cieszę, że spodobało ci się rysowanie ludzi, bo to znaczy że częściej będę miała okazję pooglądać twoje dzieła, hue~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.05.15 21:26  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 5 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O rany jedyne, Yuu, jaki cudny... od czubka głowy po palce stóp, świetny! Rysuj ludzi częściej, jak tylko możesz. Wciąż pamiętam Twoją Yuu w męskim przebraniu ;-; Świetnie Ci idą takie rysunki. Serio.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.06.15 17:06  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 5 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.06.15 17:51  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 5 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Aww, bluza Lawa!

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.06.15 19:17  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 5 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Tak *w*

A teraz szkice długopisem prosto z leśnych pagórków. Od razu mówię, że anatomia leży, bo rysowałam bezpośrednio całość, żeby było więcej i tak... ekspresyjnie, czy coś.

A więc Ab, bo zawsze go chciałam namalować.

Lilo, której nogi powinny nie istnieć.

I Yuu władczyni kiełbasy ze złamanymi rękami.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 5 z 37 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Next
- Similar topics