Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 2 z 37 Previous  1, 2, 3 ... 19 ... 37  Next

Go down

Pisanie 03.02.15 13:58  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 2 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
@Taihen, takie tradycyjne animacje są cudne i z dziesięciokrotnie trudniejsze to zrobienia, więc cholernie szanuję ludzi, którzy robią takie cuda *n*

I dziękuję, dziękuję~
Ożywianie komputerowych kresek sprawia mi straszną radość.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 22:57  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 2 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Boop, post pod postem.
But i did a thing.

Miał być tylko szkic.
Nie wyszedł tylko szkicem.
I tak mniej-więcej wyobrażam sobie swoją postać.
Na tyle na ile pozwalają mi własne umiejętności.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 23:01  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 2 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wyjdź i przemyśl swoje postępowanie.
A tak na serio... to jest świetne. Borze, kolorowanie. Cosiędziejepanowie. Te chmury. Wpadam do ciebie na lekcje.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 23:02  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 2 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*wpada z Take na lekcje* Ja już to widziałam wcześniej i wciąż utrzymuję, że jest genialne. Tak bardzo zazdroszczę skilla kolorowania. Ucz nas ;A;

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 23:04  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 2 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Th. To moje hasło, Take.

W ogóle... Grow ją trzymał za rękę...
... już nigdy jej nie umyje...
Nie, żeby miał prysznic. Albo w ogóle wodę.

To tło jest rewelacyjne. I jeszcze te kolory. W ogóle to wygląda jak żywe. D:< Zrób filmik jak kolorujesz! Albo streama...

Ostatnio zmieniony przez Growlithe dnia 17.02.15 23:09, w całości zmieniany 1 raz

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 23:07  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 2 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Shh, Gilbu. Nie mogłem się powstrzymać.

I tak, będziemy ci spamować na streamowym chacie. ~ Nigdy nie pisałem na streamie. Pewnie przez angielski.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.02.15 23:16  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 2 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O rany, ale to jest super. Kocham jej buciki i chmurki z tyłu, ale buciki są naj. ;u;

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 18.02.15 15:39  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 2 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
;_; Dziękuję ludziska, wszystkie te słowa sprawiają mi tak dużą radość, nawet nie macie pojęcia.
Ahjsgdas hrhrrrrr, tak.

Co do streamów. Właściwie czasami robię takie dla zabawy, kiedy bazgrolę jakieś mniejsze rysunki dla ludzi z różnych środowisk lub czasami ot tak dla znajomych. Więc jeżeli mówicie poważnie, to kiedyś mogła bym ewentualnie wrzucić tu link, gdybym coś przypadkiem rysowała O:

Ghrhrh, dalej ciesze się z powodu takich miłych słów.

W sumie mogę jeszcze pokazać wipy z tego rysunku, które jako-tako pokazują proces:
Szkic
Lineart
Zablokowane kolory
Kolory i cienie (bez efektów)
Projekt tła + kilka efektów na postaci
+ technicznie: oryginał rysunku ma wymiary ok. 2100x2600

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 18.02.15 15:44  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 2 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Yuu, jeśli ten stream byłby po północy, masz mnie na bank, choćbym miał zawalić całą noc na oglądaniu cię. Naprawdę, świetnie to wygląda.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 18.02.15 18:53  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 2 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
To takie ahgashakshd... no wiesz DD:
Teach me, master. <33

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.02.15 11:47  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 2 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
@Grow: Po północy...? XD Najczęściej zdarza mi się o tej godzinie spać, albo przynajmniej przebywać z dala od biurka i tableta. Bo współlokatorkom wali po oczach światło P:

@Hana: ahgashakshd mówi więcej niż tysiąc słów, dziękuję : D

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 2 z 37 Previous  1, 2, 3 ... 19 ... 37  Next
- Similar topics