Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 37 z 37 Previous  1 ... 20 ... 35, 36, 37

Go down

Pisanie 23.11.19 23:35  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 37 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
o chuj, skończyłam się
yujka, to jest cudne! ta twarz, TE CIUCHY! widać, że są zrobione z prawdziwego materiału, a nie narysowane na skórze! i ta poza -- nie dynamiczna, ale przy tym nie sztywna, no po prostu kobita sobie stoi, tak, jak by faktycznie stała żywa osoba. nie wiem, co miała wyrażać jej mina, ale ja tam widzę z pozoru obojętność, ale pod spodem jednak odrobinę melancholii, może smutku, czyli w sumie dosyć złożoną ekspresję, którą i tak widać, mimo że styl jest prosty, a mina nieprzekombinowana. mogłabym ci tak cały wieczór słodzić, serio. chapeau bas, dziewczyno. jeśli dalej się będziesz rozwijać w takim tempie, to bóg mi świadkiem, że za 4-5 lat widzę cię jako concept artystkę albo profesjonalną ilustratorkę największego kalibru.

Nao
Wtyka     Zbuntowany android
Nao
Wtyka     Zbuntowany android

GODNOŚĆ :
Tanaka Risa / Generyczna Jednostka Konserwująca #1874 / Nao

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.11.19 23:39  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 37 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Cudne wyobrażenie. Piękny art. Rysuj więcej. Częściej. <3

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.11.19 0:24  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 37 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O rany Nao, dziękuję za tak długą odpowiedź. (/w\) nie spodziewałam się. Wiele rzeczy tu jest bardzo z przypadku, szkic miałam jeszcze sprzed kilku miesięcy, więc jest sztywna, dość uproszczona, ale jakoś tak... Chciałam bardziej zobaczyć ją w innej, mniej obdartej odsłonie. Ale jestem cholernie wdzięczna za te wszystkie miłe słowa ♡ ♡ ♡

Dziękuję Yury ;_; ♡ Rysuję dużo więcej, ale właściwie nic związanego z forum.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.11.19 11:18  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 37 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Yuu, cudne ;-; Teraz wrzucasz na insta rzeczy prawda? Że cię nie mam jeszcze w obserwowanych to skandal, już się poprawiam

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.11.19 13:56  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 37 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Tak, tam najczyściej. Złapałam lenia, by publikować wszędzie indziej... Pewnego dnia obudzę się z motywacją i to zmienię, ale póki co format instagrama mi najszybciej wchodzi. >D I dziękuję bardzo! ♡

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.07.20 22:30  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 37 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Moja futrzasta twórczość. - Page 37 Source

Jinx
Mastiff     Poziom E
Jinx
Mastiff     Poziom E

GODNOŚĆ :
Servant of Evil

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.08.20 21:59  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 37 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
YOOOO. Teraz to dałaś czadu. Te psie/lisie maski są epickie. Błagam pożycz trochę wyczucia kolorków, bo te zwierzaki mnie zawstydzają ;^;
(siedzi 6 godzinę w fotoszopaju spamiąc gradientami)

Steve
Kontraktor
Steve
Kontraktor

GODNOŚĆ :
Steve

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.08.20 16:55  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 37 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.

Niech ten jeden gif wyrazi więcej niż tysiąc słów. Dobrze, że nie próżnujesz.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.08.20 21:38  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 37 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
♡ ♡ ♡ ♡ ♡
Stevu, nie mam pojęcia o jakie wyczucie kolorów ci chodzi, bo ja totalnie czuje się zawsze, jakbym malowała z użyciem samej tęczy, bez pomyślunku co pasuje, a co nie, ale cieszy mnie, że mimo to podobają ci się re eksperymenty ;w;

Take ♡
Staram się nie próżnować, chociaż czasami nie jestem w stanie postawić ładnej kreski przez miesiąc. A potem bazgram dzień za dniem przez cały tydzień. Nie ma tu żadnego balansu xD

I dziękuję bardzo, kochani jesteście!

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 37 z 37 Previous  1 ... 20 ... 35, 36, 37
- Similar topics