Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 21 z 37 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Next

Go down

Pisanie 30.09.16 9:03  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 21 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
DDDDD: Świetne... weź.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.10.16 21:54  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 21 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
@Lilo. Ah, nie mogę w sumie protestować, wyszło układem takie trochę tapetowe |D Dzięki!

@Zero. Speedpaint, yup. Jak się przybliży i popatrzy na detale to można zauważyć, że ich tam nie ma, widać brzydkie maziaki pędzla, wyjechane linie, ogólnie biedę z nędzą. No, dlatego to ogląda się z daleka B) Dzięki!

Dziękuję mocno wam wszystkim, znowu (chyba) wracam do rysowania za każdym razem, gdy coś mnie zainspiruje. Zaczęłam sie cofać w rozwoju, a to się nie godzi, chciałabym raz na kilka dni coś 'pełnego' wrzucać. Robiłam jeszcze akwarelami rysunki, ale nie mam póki co jak ich tu wstawić.

Za to znowu dorwałam się do programu graficznego i udając, że wcale nie ma pośpiechu w pakowaniu się rysowałam.

Bo ta gra... ta gra BI Oh jezu. Zaczynam akceptować wizję samej siebie wzdychającej do przystojnych pikseli. Jak ktoś chce podyskutować, dlaczego ten koleś jest dla mnie najlepszy z całej piątki, a dlaczego większość i tak leci na 707 to zapraszam. To nie tak, że zaczyna mi się brak czasu wolnego.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.10.16 23:17  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 21 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O, wygląda świetnie!
Dorwałaś to po angielsku?

Jinx
Mastiff     Poziom E
Jinx
Mastiff     Poziom E

GODNOŚĆ :
Servant of Evil

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.16 6:27  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 21 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dzięki!
Yup, jest dostępne normalnie (darmo i oficjalne) w sklepie Play.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.16 9:11  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 21 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Muszę w to w końcu zagrać, bo znajoma mi o tym ciągle napieprzała. Poza tym 707 i Zen wydają się być dla mnie równie fajni. Zen jest uroczy przez ten swój narcyzm. I fajnie się śmieje. *parsk* No i rysunek świetny. Nie spodziewałem się, że ujrzę coś z tego na forum.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.16 21:10  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 21 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*gra od rana* Yuu, zabiję Cię. Ta gra jest zbyt wciągająca.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.16 22:05  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 21 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Take, bierz się za to. Totalnie warto, a że gra działa w czasie rzeczywistym, to im szybciej się zacznie, tym lepiej. No w ogóle cudownie rozpocząć próżno o północy, albo chociaż wcześnie rano, żeby jak najwięcej rozmów załapać.
I... HE. Tak, jest cudowny, przez to, ale także dlatego, że mimo wszystko jest taki naturalny w tym zapatrzeniu w siebie *w* I śmiesznie kicha I: Nie pożałuję żadnego jego zdjęcia, są zbyt piękne.
No i dziękuję, chciałabym chyba jeszcze resztę kiedyś zrobić... albo więcej rysunków Zena I:
A co do przewagi 707... to na podstawie ankiety popularności, gdzie Seven wygrał xD

Lilo. Czuje się winna i jest mi z tym dobrze, graj B)
Jedynym moim problemem w tej grze było to, że nie potrafiłam być niemiła dla kogokolwiek... a w końcu trzeba się na kogoś zdecydować, żeby bad end nie wyskoczył D: Ale Zen spadł mi z nieba \o/

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.10.16 21:16  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 21 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Alternatywna rzeczywistość z virusowiczami: wersja Yuu & Yuty

Chciałam narysować coś radosnego i po dwudziestu próbach naszkicowania czegokolwiek powstało to. He, to w sumie ciekawe wyobrażać sobie, jak żyłyby virusowe postaci, gdyby nie były na virusie, ewentualnie gdyby świat tu był nieco bardziej "normalny" i kolorowy : D Selfieee time.
No i mają tu po jakieś 12 lat, żeby nie było.
I chyba to zrobię w całości... I:

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.10.16 21:17  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 21 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jejku, jakie urocze c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.10.16 22:29  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 21 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Rany, ale świetnie ci wyszli. Zazdro.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.10.16 22:35  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 21 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jaka wesoła Yuu...
I tak. Zrób w całości.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 21 z 37 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Next
- Similar topics