Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 4 z 37 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37  Next

Go down

Pisanie 24.04.15 17:08  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Yuu, czemu gwałcisz sobie ręce olejnymiiii. Akryle są lepszeee. Maluj akrylamiiiii. *Mio sprowadza na ciemną stronę plastykomocy*
I gratuluję odwagi, bo ja bym nigdy nie wrzuciła swoich martwych do tematu. Pewnie ze względu na to, że to są bardziej ćwiczenia kompozycyjne, niźli na oddanie rzeczywistości na płótnie, ale wutewur. xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.04.15 17:56  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
G-E-N-I-A-L-N-E.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.04.15 21:37  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Nie lubię akryli, co prawda nigdy nimi nie malowałam, ale wszyscy poza mną ich używają i mnie się to nie podoba. Poza tym oleje są "szlachetniejsze" i trwalsze przede wszystkim. Poza tym podobno to trudniejsza technika, więc dlaczego by nie spróbować, póki jeszcze mogę? :3
A co do samego wrzucania tego... jak to u nas mówią, nauka nie jest po to, by tworzyć gotowe idealne obrazki, ale po to by ćwiczyć i próbować różnych rzeczy. A ja nie wstydzę się tego, że czasami rysuję gorzej, czasami lepiej, tak długo jak coś jest moje, stworzone przeze mnie~

I dziękuję oczywiście! :3

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.04.15 21:58  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Kek, u mnie właśnie jest na odwrót - wszyscy lecą na oleje i mówią, że są łatwiejsze, a mnie one zwyczajnie irytują. xD Więc idę w akryl.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.04.15 22:20  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dziwne masz te olejne, strasznie nasycone. Samą terpentyną malujesz czy dodajesz olejów?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.05.15 23:04  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*Tak bardzo nie widziała wiadomości*
Tylko terpentyna, ale zdarza mi się w ogóle jej nie używać.

A dzisiaj na nowo dorwałam tableta i powstało coś eksperymentalnego na jednej warstwie:
Blah

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.05.15 23:05  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Woah, na jednej warstwie? Serio..? Wyszło świetnie.

Shirōyate
Opętany
Shirōyate
Opętany

GODNOŚĆ :
Shirōyate Hiroki.

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.05.15 23:12  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wow... zajebiste. I jak można zrobić to na jednej warstwie? Co.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 2:12  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Widzę Bring Me The Horizon!
"The higher I get, the lower I'll sink.
I can't drown my demons, they know how to swim." Chyba jeden z moich ulubionych tekstów.

Świetne to jest, naprawdę. I na jednej warstwie... po prostu woah.
I strasznie podoba mi się twoje pismo.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 10:03  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Funny-animal-gifs-the-most-amazing-thing-ever

... borzejakietosuper *^*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.15 16:33  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Moja futrzasta twórczość. - Page 4 Tumblr_mcetmeyJBN1qm6tu3
Dzięki ludziska! Tak, jedna warstwa, jednym narzędziem, czasami dla relaksu fajnie jest coś takiego sobie zrobić, polecam.

A tekst jest od BMTH, w całości z jednej piosenki. Jakoś tak... pusto mi było, a akurat mi leciało <:
+ moje pismo jest okropne, a na komputerze to tym bardziej D:<

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 4 z 37 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37  Next
- Similar topics