Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 1 z 37 1, 2, 3 ... 19 ... 37  Next

Go down

Pisanie 31.01.15 14:25  •  Moja futrzasta twórczość. Empty Moja futrzasta twórczość.
Dlaczego futrzasta? Bo jestem specyficzną osobą, która rysuje niemal tylko zwierzęta, z dużą przewagą wilków, bo mogę. Do tego stopnia, że czasami gdy staram się namalować jakiegoś człowieka, to kończy on z uszami i ogonem. Ups.

Rysuję praktycznie od dziecka, ale tak na poważnie zaczęłam to robić dopiero od niedawna kiedy to dostałam się do szkoły artystycznej, gdzie aktualnie męczę wszystko co nie jest zwierzętami. Aczkolwiek nadal lubię wracać do domu, zaszyć się gdzieś w kącie fotela przed telewizorem i szkicować coś dla siebie i dla znajomych, dla przyjemności.

Prac ze szkoły (nudnych i fuj) nie będę wam prezentować, bo zwyczajnie nie mam jak (wszystkie trafiają do archiwum uczelni), ale chcę chociaż pokazać kilka rzeczy, których tworzenie sprawia mi przyjemność:

Szkic wilczej głowy

A tak... zapomniałam dodać, że pracuję głównie w digitalu (na komputerze) i mój styl jest bardziej bajkowy niż realistyczny, dlatego uprzedzam, że tęczowe zwierzęta z mojej strony są całkiem normalne.

Kolejny szkic, który powstał w nocy do wdzięcznej piosenki "I need some sleep" - Eels.

I kolejny wołk, tym razem jedna z bardziej dopracowanych prac i próba okiełznania realistycznego stylu

Mam ochotę tu wrzucać więcej nieskończonych prac i szkiców niżeli tych gotowych i odpicowanych, ale jeżeli ktoś chciałby przyjrzeć się moim innym tworom to zapraszam na deviantArta

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.01.15 14:30  •  Moja futrzasta twórczość. Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Mam już to w favach. Poza tym możesz mnie uczyć wilków, tak. I świetne prace.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.01.15 14:32  •  Moja futrzasta twórczość. Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Idę złoczować Yuu *^* I będę ją stalkować <3 I dodam do moich bananów.

EDIT: Mnie te ucz! |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.01.15 14:36  •  Moja futrzasta twórczość. Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Nie wiem czemu ale ten drugi szkic przypominał mi na początku kucyka z MLP... Znaczy - no. Fajne ._. Co raz bardziej mnie smuci że nie dostałem żadnego talentu rysowniczego. Ych! Oddaj go trochę ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.01.15 14:36  •  Moja futrzasta twórczość. Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O, to mnie też. Moje zwierzęta wyglądają jak kukurydza. >:c

Ja sobie aż założę porządnego deva, żeby cię złoczować, a co.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.01.15 14:39  •  Moja futrzasta twórczość. Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
W sumie... jak wszyscy watchują, to ja też.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.01.15 18:03  •  Moja futrzasta twórczość. Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Aww, nie macie pojęcia jak miło mi się to wszystko czyta ;-; Jestem szczęśliwa, że wam się podobają moje twory. *Przytula każdego po kolei*
To wy mnie za to uczcie ludzi, a co! Ho, ho ho.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.01.15 18:49  •  Moja futrzasta twórczość. Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Woah, ale superowe! Też będę cię łoczować, ale bez konta!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.02.15 14:48  •  Moja futrzasta twórczość. Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Yay, tak mi miło! :3

To jeszcze dorzucę coś z ostatniej chwili... oczywiście zamiast robić prace, które powinnam oddać w najbliższym czasie, bawię się w robienie animacji, bo są wciągające |D
xyz.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.02.15 14:54  •  Moja futrzasta twórczość. Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ojej, uwielbiam animacje, a Twoja jest cudowna <3
Ostatnio pokazano mi takie coś, może akurat Ciebie też zainspiruje (i ta muzyka!).

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.02.15 15:07  •  Moja futrzasta twórczość. Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Woah, genialna jest. I wilk, owrrr.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 1 z 37 1, 2, 3 ... 19 ... 37  Next
- Similar topics