Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 33 z 37 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Next

Go down

Pisanie 10.01.18 0:25  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 33 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O kurde, jaki świetny pomysł z tymi plakatami. Nie wspomnę już o pso-Growie, bo też mi się z nim skojarzył, chyba że Yuu hoduje jakiegoś bliźniaka. Ale rany, totalnie zazdroszczę umiejętności rysowania wilków.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.01.18 0:26  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 33 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Nie tylko ty zazdrościsz.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.01.18 0:30  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 33 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O nie, a starałam się, żeby nie wyglądał jak wilk, rip. Ale tak, zgadliście.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.01.18 1:45  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 33 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Projekt jest obłędny - czuję wewnętrzną dumę przez to złoto. *kaszl* Poza tym wygląda tak kreatywnie i CIĘŻKO DO OGARNIĘCIA. Nawet nie chcę myśleć, ile musiałaś nad tym spędzić godzin, żeby uzyskać taki EFEKT. Przejścia. Napisy. Nawet jakbym chciał, to nie miałbym się do czego przyczepić. No ktoś tu musi odwalać dobrą robotę, by inni mogli być beztalenciami. Wychodzi na to, że to twoja fucha.

I miałaś robić coś na uczelnie. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jestem zły. Jednocześnie nie. Jednocześnie Jezu Chryste, cudne kolory. Ujęcie. Cienie. Oczy. Cała ta morda. Oddałaś go setki razy lepiej niż wszystkie zdjęcia jakie przeszmuglowałem. Wygląda, jakby nie sprawiło ci to trudności, no jak to tak. ;___; Nie dziwię się, że kiedyś ukradłem twój art na Virusa. ZROBIŁBYM TO JESZCZE RAZ.(╯°A°)╯︵(\ .o.)\ Idź rób robić więcej takich dóbr, bo ludzie czekają, a nie mogą czekać.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.01.18 13:39  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 33 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
@Gro, o to się nie bój. Renderowałam w tle wideo, więc nie mogłam włączyć żadnego innego, ciężkiego programu na uczelnie i miałam chwilę wolnego pomiędzy projektami >D To tak w ramach rozluźnienia i żeby nie zasnąć czekając. A poza tym, doggo. Na piesełki zawsze jest czas.

I dziękuje wam mocno za cieplutkie słowa ❤

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.01.18 22:34  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 33 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.

Kirin
Doberman     Poziom E
Kirin
Doberman     Poziom E

GODNOŚĆ :
Vincent de Lacroix aka. Kirin / Seba z DOGS

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.01.18 22:37  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 33 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Proszę zachować ten rysunek jako skarb narodowy *^*

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.01.18 22:57  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 33 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
WTF XD kocham to xD

Shion
Ratler     Poziom E
Shion
Ratler     Poziom E

GODNOŚĆ :
Shion.

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.01.18 10:29  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 33 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Boskie xDD Leżę i płaczę. <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.01.18 12:34  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 33 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Waham się, czy to jest Ciro jako Hentai Kamen, czy Ciro jako ero-terrorysta z Shimonety. W obu wersjach wygląda cudownie-

Czekam na wersję full body Ciro Hentai Kamen. Nie daj się prosić-

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.01.18 5:01  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 33 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Y€ ma talenty do rysunków, tylko nie zakop w ziemi bo panbuk bedzie wielce rozczarowon, ʘ‿ʘ
ćwicz się i się chwal a sięgniesz niebywałych dróg ✌

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 33 z 37 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Next
- Similar topics