Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 36 z 37 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37  Next

Go down

Pisanie 14.08.18 22:06  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 36 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
yoooo, jakie fajniuchne. <3 mają bardzo fajne wyrazy pysków i chce więcej

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.08.18 11:29  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 36 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
@Eve, dziękuję!
Dziewięć miesięcy to idealny czas by urodzić w końcu jakiś rysunek. Czekam! (:<

@Wazonik, dzięki! Totalnie nie zrobiłam tylko jednego pyska, który później skopiowałam. Ma drobne zmiany, ale to był totalny tryb leniwca. <3

Yume
Opętany
Yume
Opętany

GODNOŚĆ :
Yun Wuxian Mei

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.08.18 22:15  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 36 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Powiększyłem. c:

Ale absolutnie podziwiam, że wystarczy, byś machnęła kilka kresek i już wychodzi takie cudo... Zdecydowanie częściej powinnaś rysować zwierzęta, skoro tak dobrze ci wychodzą. Może zrób sobie chillout i porysuj postacie z Virusa w wilczych wersjach?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.08.18 20:02  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 36 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Hultaju.
Rysuję częściej, chociaż niewiele z tego mam ochotę potem gdziekolwiek publikować.
Dziękuję! I pomyślę. Kiedyś robiłam coś podobnego, ale nie miałam odwagi pokazać >D

Yo, a tymczasem jestem ciekawa czy ktokolwiek pamięta, jak jakiś rok temu wrzucałam tu pierwszy szkic, a potem miesiące później pierwszy work in progress tej pracy. Udało mi się ją wreszcie skończyć:

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.11.18 0:21  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 36 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.

Głównie szkice z PBFów i roleplayów z ostatniego roku. Podrzucam, bo jest tam tona prac  z virusa, głownie Yu, sporo innych postaci, szkice które robiłam pisząc fabuły z ludźmi, materiałów z gazetek, Desperacki widoczek i tak dalej. Poza tym postaci z kilku innych for i roleplayów. To około połowy tego, co jeszcze mam zachomikowane, ale program odmówił posłuszeństwa, bo przekroczyłam 10k pikseli długości i nie chciał zapisać pliku I:
Niektóre szkice już tutaj wrzucałam, ale chcę wszystko ponumerować, podpisać i wrzucić na deviantArta. Lubię robić takie sklejki w formie archiwum pomysłów. Po latach fajnie się je ogląda. Enjoy.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.11.18 0:25  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 36 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
I cie Florek, jak to się przyjemnie ogląda. Nie mam pojęcia kto jest kim (poza virusowymi chibisiami, te jedynie rozpoznałam bezbłędnie), ale tak czy owak aż miło widzieć, jak cały czas tworzysz. Nawet te niedokończone rzeczy są ładne. D: <3

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.11.18 0:30  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 36 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
No, potwierdzam. Też połowy postaci nie kojarzę, ale co za różnica, skoro dobrze się to ogląda?

Jeszcze te zwierzęta... Kolory na nich. Już w ogóle ten wilk z czachą na wierzchu... Szanuję za sam styl tego arta. /: I jeszcze plenery! Nie wiem, moja elokwencja znowu umarła, więc wypada już tylko skandować twoje imię. -w- Yuu YUU YUU!! YUU!!! !!!YU!!! Więcej, WIĘCEJ, WIĘCEJ.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.11.18 0:32  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 36 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Super to wygląda, zwłaszcza że mam podobny problem co Verity (też nie wiem kto jest kim, oprócz Yu, bo ma przepaskę na oku no i chibi, bo to jest całkiem łatwe). Mega zazdroszczę, bo mi kompletnie nie wychodzi rysowanie.

Noa
Desperat
Noa
Desperat

GODNOŚĆ :
Po prostu Noa.

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.11.18 0:45  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 36 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
holy shit, it's so good, te backgroundy takie dobre wowwowowoow, ten art na samej górze drugi od lewej jest hell yeah, i ten chłopaczek z sójką yes. sucha good dump :000!!!!

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.11.18 0:51  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 36 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
:O Jakie boskie. Art z Yuu i Warnerem totalnie skradł mi serce.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.11.19 23:26  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 36 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ehehe... trochę mnie tu nie było.
*Patrzy na wszystkie posty bez odpowiedzi...*

Znalazłam jakiś stary szkic mojego wyobrażenia Yu po specowskiej stronie i jakoś tak się stało, że chwilę dzisiaj do niego przysiadłam:

Spoiler:

(Ale zamiast lwa w logo dałam wilka bo hej... to ja)

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 36 z 37 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37  Next
- Similar topics