Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 34 z 37 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37  Next

Go down

Pisanie 15.03.18 23:21  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 34 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Calamari & Alulululula
Czyli ptasie dzieci z OneShot, gry, którą bardzo lubię.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.03.18 23:22  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 34 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
AAAA
aaa jakie słodkie buby
miziałabym.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.03.18 23:28  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 34 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*pokazuje ptaszky Catrickowi, bo wciąż ma wizerunek Niko*

Co za śliczne śliczności! Aż zatęskniłam za oglądaniem Łan Szota, chociaż rozpaprało mi serce bez litości.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.03.18 0:25  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 34 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jakie to urocze *0*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.03.18 0:32  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 34 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
To wygląda tak gładko i czysto... Więcej!
Poza tym faktycznie urocze.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.03.18 0:38  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 34 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O rany, jakie to jest kochane.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.03.18 1:24  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 34 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
AWWWWW

To jest niesamowicie uroczy rysunek. I na dodatek jest piękny. Oby tak dalej, Yuu. :3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.03.18 18:26  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 34 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dziękuję!
Mogę tylko potwierdzić, te dzieciaki były najsłodsze. Szkoda, że tam nic się nie kończyło dla nikogo za dobrze >'D

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.04.18 20:19  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 34 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
W końcu się w sobie zebrałam i odważę trochę zdradzić...

Ale tym razem z odnośnikiem do strony na FB.
Strona istnieje od dosyć dawna, ale nigdy nie miałam siły i czasu coś takiego prowadzić. Zdecydowałam się jakiś czas temu w końcu ją odświeżyć i tym razem nie dać umrzeć. Powód jest jeden i pewnie wielu nie zaskoczy - potrzebuję dotrzeć do szerszego grona ludzi, ponieważ chciałabym kiedyś tworzyć zawodowo. Zaczyna się od małego, ale kiedyś trzeba zrobić ten pierwszy krok. Facebook jest dla mnie najłatwiejszy w obsłudze, bo nie korzystam za bardzo z portali społecznościowych, poza tym, chyba nadal jest największy. Od początku uruchomienia takiej małej działalności miałam już okazję robić pracę na zamówienie, a jeden raz dostałam pracę grafika przy konwencie. Myślę, że warto, a więc tym razem promuje się i tutaj. uwu
Nie bijcie.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.04.18 20:25  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 34 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*śledziła fanpage zanim to było modne*
Śliczności >w< Aż trudno uwierzyć, że narysowałaś to w dwie godziny, bo jest takie... schludne i uporządkowane. Bardzo mi się podoba ten efekt światła. I uszy! Mimo tego groźnego wzroku, miziałabym.

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.04.18 20:28  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 34 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Omg jakie cudo D:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 34 z 37 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37  Next
- Similar topics