Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 32 z 37 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37  Next

Go down

Pisanie 30.11.17 21:46  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Chcę nowych artów.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.12.17 0:21  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Pir2r_by_hainekami-dbwtgb4

Na dobranoc ❤

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.12.17 0:49  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jakie urocze <3

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.12.17 0:56  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
No kurde. Fenomenalne. Niby nie ma cieni, a i tak wygląda świetnie. No jak ty to robisz, co?

Kyōryū
Wojskowy
Kyōryū
Wojskowy

GODNOŚĆ :
きょうりゅう るうか (Kyōryū Rūka)

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.12.17 18:54  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dziękuję~!
W sumie testowałam KOLEJNĄ inną technikę. Czasochłonna, ale daje fajny efekt miękkiego lineartu. Bawić z cieniami już mi się odechciało po tym wszystkim xD I to jest w sumie 1/4 około oryginalnego rozmiaru, bo w przybliżeniu widać defekty. Ale właśnie dlatego dałam małe B)

I ayyy, udało mi się niedawno nagrać progres rysowania, będę sklejać coś z tego niedługo (w końcu nie zjadło mi materiału). So stay tuned.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.12.17 20:12  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*czeka*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.01.18 21:38  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Mały prywatny projekt, którego chwilowo nie mam czasu kontynuować. I leży tak już ze dwa-trzy miesiące nieruszany, więc mam wrażenie, że szybko się nie doczeka zakończenia. Dlatego podrzucam, niech nie gnije tylko na moim dysku.
W planach mam zrobienie ilustracji dla całej piosenki, po dwa wersy na plakat. Jeszcze trochę zostało.
Zachęcam do własnych interpretacji xD

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.01.18 21:42  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
... o jeżusiu marynato. Wygląda epicko

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.01.18 0:01  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dziękuję Liloś ❤

To jeszcze na dokładkę.
Goodest boy Desperacji.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.01.18 0:03  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jaki słodki. Jaki. SŁODKI! *zgarnia do siebie i mizia*

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.01.18 0:18  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 32 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
TEN PIES. To Grow, co? Zajebisty.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 32 z 37 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37  Next
- Similar topics