Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 35 z 37 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37  Next

Go down

Pisanie 09.04.18 20:33  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 35 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Kurde 2 godziny.... mnie 2 godziny zajmuje bazgrolenie lineartu ;_;

Liam ♥
Chart     Poziom E
Liam ♥
Chart     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.06.18 19:31  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 35 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Liamu, wydaje Ci się. W wielu wypadkach dopiero nagranie procesu rysowania i wycięcie z niego wszystkich przerw daje realny obraz tego, ile czasu zajmuje rysowanie. Mi się zawsze zdawało, że pracę robię tydzień, to to jest jakiś nieśmieszny żart, bo jak można aż tyle coś klecić? Potem zaczęłam nagrywać i ciągiem całość, po usunięciu przerw na szperanie po necie i zajmowanie się wszystkim innym wychodziło kilka, maksymalnie kilka godzin nawet na poważne projekty.
Na pewno są takie, które zajmują kilkadziesiąt godzin, ale to jest już faktycznie wyższa szkoła jazdy. Chociaż wiadomo, że dużo robi tutaj też doświadczenia i ciągłe praktykowanie. No i technika, technologia, metody. Wiele rzeczy da się zrobić dużo szybciej, jak wie się jak. Tu przy linearcie używałam wektorowych kresek w SAIu z narzędziem, które samo łączy punkty, które mu wyznaczasz, więc pomaga skrócić czas niesamowicie, a dodatkowo nie ma problemu drgającej ręki, czy nierównej linii.

Bardzo lubię rysować słodkie i kolorowe prace, chociaż wiele osób mi mówi, że nigdy by tego ze mną nie skojarzyli. HA, lubię zaskakiwać.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.06.18 19:33  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 35 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jakie słodkie stworzenie! Trochę mi się kojarzy jakby mógł się pojawić na kawaiiśnym dżapańskim opakowaniu słodyczy. Najpewniej o smaku limonki.

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.06.18 19:34  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 35 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Uwielbiam japońskie opakowania słodyczy. Są kolorowe i słodkie. I pomimo tego, że mają na sobie masę grafik i informacji, to są tak cholernie dobrze zakomponowane, że nadal wyglądają estetycznie. Totalnie mogłaby takie cuda robić.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.06.18 19:34  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 35 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Cudowny.

Jekyll
Bernardyn     Opętany
Jekyll
Bernardyn     Opętany

GODNOŚĆ :
Dr Jekyll, znany również jako Kyle.

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.06.18 19:35  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 35 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Powinnaś projektować takie cuda.

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.06.18 19:38  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 35 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jek, dziękuję!

No, byłabym jak jakaś postać z anime, które chodzi w czarnym i emanuje grozą, a w rękach niesie tęczowe opakowania słodyczy, a w zębach pocky.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.06.18 19:40  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 35 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jekyll napisał:Cudowny.
Ten to jest dopiero twórczy w komentarzach.

Ale faktycznie, lisek cudny. I te kolory. Pasuje do opakowań słodyczy bez dwóch zdań, rób to!

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.06.18 19:46  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 35 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Spadaj, Grow. Nie mam weny do pisania poematów na temat urody tego liska. Grunt, że Yuu docenia te mało kreatywne komentarze. Ty nie musisz.

Jekyll
Bernardyn     Opętany
Jekyll
Bernardyn     Opętany

GODNOŚĆ :
Dr Jekyll, znany również jako Kyle.

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.08.18 23:18  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 35 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.

Znajoma przypomniała mi, jak rzadko rysuje już teraz futra w porównaniu do poprzednich lat, więc musiałam sobie niezwłocznie przypomnieć jaka to przyjemność. Aaaa. Moja dziecinka. (Nie polecam powiększać, bo wtedy widać jak bardzo derpowo jest to zrobione xD)

Yume
Opętany
Yume
Opętany

GODNOŚĆ :
Yun Wuxian Mei

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.08.18 23:35  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 35 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ale cudne! W sumie sama nie rysowałam od prawie 9 miesięcy... czas odkurzyć tablet. Yuu, zmotywuj mnie większa ilością swoich artów c:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 35 z 37 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37  Next
- Similar topics