Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 30 z 37 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Next

Go down

Pisanie 10.11.17 9:30  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 30 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
<3 Lile, dziękuję. Ciemne tło się bierze z ergonomii, rysowanie na mniej kontrastowym ekranie nie mecz tak wzroku. Mocno polecam każdemu. I TAK, piraci mają takie piękne stroje, takie właściwie bardzo wolne do interpretacji, da się z tym tak cudować, że ukochuje.

Neel, no nie?! Można tam nawalić wszystkiego, grubych materiałów, skóry, świecidełek, piór, kolorowych szmatek, a i tak wygląda tak cholernie dobrze D: Przewalałam tony refów żeby zrobić strój i się napatrzeć nie mogłam. Dziękuję!

Jek, nawet nie wiesz jak bardzo mnie kusiło znaleźć kogoś do pirackiego AU kiedy rysowałam...
<3 Dziękuję.

Ev, dzięki! Mam sporo rzeczy, które ostatnio tworzyłam, może się kiedyś zbiorę, by coś jeszcze wstawić, chociaż mniej związanych z forum. A speedpainty... *patrzy na masę nagrań, których nie ma czasu edytować* KTÓREGOŚ DNIA.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.11.17 11:51  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 30 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Nie przejrzałam wszystkiego, ale podoba mi się <3
I mam tak samo jak ty, też rysuję ciągle zwierzęta (głównie wielkie koty) a gdy chcę narysować człowieka, to kończy on z ogonem i uszami :'D

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.11.17 12:34  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 30 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*zanosi się kaszlem*
Poniekąd request dla Nathaira:

>Mahou Shounen Kirin & Nathair<

refka: X

Kirin
Doberman     Poziom E
Kirin
Doberman     Poziom E

GODNOŚĆ :
Vincent de Lacroix aka. Kirin / Seba z DOGS

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.11.17 13:22  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 30 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
NIE WIERZĘ XDDD Ty to na serio machnęłaś xDDDD Piękne <3 Te ich miny chociaż Nath nie ma włosów pod pachami i na nogach. Mu w ogóle włosy nie rosną, jedynie na głowie i brwi ALE GDZIE ANGLE-TAXUEDO? xD

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.11.17 13:33  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 30 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jesteście obaj bajeczni. xD

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.11.17 15:12  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 30 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
To jest po prostu piękne. >D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.11.17 16:19  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 30 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Totalnie 10/10. Trzy razy tak – przechodzicie dalej. B|

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.11.17 14:10  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 30 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Nathair napisał:ANGLE-TAXUEDO? xD
ANGLE! A cóż, jak znajdę chwilę czasu do pomarnowania znowu, to pewnie i ona powstanie, z jelitami Laza w zebach c:

<3 Natajir i Kajrin gorąco dziękują za komplementy, zrobiliby to osobiście, ale wylecieli akurat ratować świat.

A tymczasem, by tradycyjnie przypomnieć dlaczego futrzasta twórczość jest futrzastą, a nie jakąkolwiek inną, niewielki eksperymentalny rysunek, który nagrywałam... a nagrało się tylko pół, więc mogę wstawić szybciej, acz bez timelapsa.

>Jedno młode futro<

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.11.17 15:29  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 30 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jakie to jest zajebiste DDD: Weź. Boskie!

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.11.17 16:22  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 30 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jeżu, ten Nath z włosami pod pachami i na nogach, płaczę. Epic. xDD Boskie!
Kirin to już w ogóle świetnie wyszedł, ale niestety na tym rysunku Nath ze swymi seksi nogami, gra pierwsze skrzypce xDDD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.17 3:05  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 30 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O Jezu, co. Dlaczego to wygląda tak nienaturalnie dobrze? A jak idziemy tym torem, to dlaczego nie ma tu jeszcze mojego komentarza? D:
Szalenie podoba mi się to, jak pocieniowałaś rogi, bo wydają się mieć dobrą strukturę. Totalnie wieszałbym na nich płaszcze, bo są 11/10.
Ale oczy, ucho, futro, W OGÓLE CAŁY PROJEKT TEJ POSTACI – aa. To jakiś twój wymysł? Daj część swoich umiejętności, a ja ci oddam trochę moich w nagrywaniu speedpaintów – bo lamisz, skoro nie udało ci się ogarnąć programu. A tak bym oglądał. Do teraz nie mogę pojąć, jak nakładasz cienie, że to wszystko tak świetnie ze sobą współgra.

I zdaje się, że dziś też rysowałaś? >D

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 30 z 37 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Next
- Similar topics