Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 31 z 37 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37  Next

Go down

Pisanie 26.11.17 0:28  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O nie, były kolejne komentarze, a ja ich nie zauważyłam! D:

@Ev, dzięki!
@Shane, muszę się zgodzić, te zgrabne łydki wygrywają wszystko!
@Grow, rogi dziękują za komplementy xD Co do projektu postaci, owszem, to moja córa: niestety bez lepszego refu niż to. I kurde, pierwszy raz mi się tak nie nagrało, większość progresów wychodzi w całości i czeka na montaż, ale bardzo chętnie przygarnę wszystkie inne twoje umiejętności, ok?
I zabawne, że czytam ten post dopiero po kilku dniach, a dopisek nadal się zgadza... (chociaż nie wiem co mogłam rysować te pięć dób wcześniej, ale powiedzmy, że bazgram codziennie, więc też trafiłeś).

---

To teraz coś, co stworzyłam w ramach: "nie umiem w posty, wiec będę robić wszystko, by ich nie pisać".
I jednocześnie rysunek, przez który bardzo mocno zastanawiam się nad monogamią mojej postaci :/ Rysowany przede wszystkim z opisów, a nie avatarów, dlatego przepraszam, jeżeli coś jest nie tak, jak w waszych wizjach, starałam się jak najlepiej dopasować do tekstów z KP i ewentualnie znaków szczególnych w profilach.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.11.17 0:50  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Łooooo, to ty masz takie talenty graficzne Yuu i ja o tym nie wiem? >.< Długo to rysowałaś? Wygląda tak... tak naprawdę fajnie. W sensie, to jest ten poziom kiedy już możesz pokazać komuś co masz w głowie i tak bardzo ci tego zazdroszczę : o Growik i Lazia to przystojniaki na tym obrazku~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.11.17 0:55  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
ohmygod.... jakie to boskie. Jakie seksiaki @@ Macam wszystkich z osobna, totalnie.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.11.17 10:35  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Gosh, są świetni. A Laz to w ogóle przystojniejszy niż w rzeczywistości. XD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.11.17 10:45  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Neely napisał:Gosh, są świetni. A Laz to w ogóle przystojniejszy niż w rzeczywistości. XD
Czemu mnie to rozśmieszyło? XD

Są genialni. Yuu, odwaliłaś kawał dobrej roboty. Strasznie podoba mi się ten profill Shane'a. Wygląda rewelacyjnie. No i Laz...  Narysuj kiedyś kolejną cześć. Koniecznie. ╭( ・ㅂ・)و

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.11.17 20:54  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
@Ryou, z godzinę do dwóch. Miałam pisać post, a zamiast tego poszłam rysować. Hehe... I nie, to nadal nie jest ten poziom. To moment gdzie musisz godzić swoje wizje z umiejętnościami jakie posiadasz. I dziękuje!
@Ev, dzięki! I ej, narysowałam sobie sama, to ja sama mogę sobie macać! @w@
@Neel, ej, ale Laz jest śliczny! XD Rysowane z opisu, który sam pisał, więc nie może być źle!
@Tyr, chciałam ich więcej zrobić, ale skończył mi się czas aka. poszłam spać. Więc mam taki zamiar, nabazgrać większą ilość pięknych panów z virusa c: Dziękuję!

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.11.17 21:27  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Omg. O Jeżu. O Panie. Jacy oni są piękni i jakie Ty masz w ogóle możliwości! Tu wilki, tu liski, tu zaraz portrety... w dodatku wszyscy tak ładnie oddani, że ma się ochotę zabrać do siebie i nie oddać.
A Shane wygląda tak w pierona majestatycznie >D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.11.17 21:46  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.

Wow...

Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Pumbaa

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.11.17 6:52  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O żesz... ten rysunek jest genialny. Wszyscy tacy... zajebiści. Woah. Jestem w szoku, jak świetnie Ci wyszli. Jak Tyr mi to pokazał na gg, bylem w szoku. Shane wygląda świetnie. Ładniej niż normarnie. *parsk* A Laz to już w ogóle seksiak. *kiw*
Jaram się rysunkiem i zapisuje do swojej kolekcji ulubionych. @@

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.11.17 14:01  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.

LAZ
Wow...

GROW
No...

Co prawda Grow nie ma takich włosów, ma o wiele krótsze, ale z drugiej strony narysowałaś go ŁADNEGO, więc to w ogóle musi być wersja alternatywna tej postaci. I super, że są z różnych perspektyw. Koniecznie POKAZUJ więcej, skoro twierdzisz, że codziennie coś tam bazgrzesz.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.11.17 14:15  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 31 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
@Lilo. Dzięki! *w* Noo, staram się rozszerzać wąski zbiór swoich tematów, żeby nie siedzieć w sferze komfortu cały czas. I nie mogę się nie zgodzić, majestatycznie~
@Laz, o/
@Shane, wszyscy są piękni, tylko udają, że jest inaczej. Dziękuję @w@
@Grou, z tymi włosami to w ogóle były cyrki, rysowałam chyba ze trzy razy od nowa, ale w opisie nie znalazłam konkretnej długości i leciałam na czuja. Miałam też długo rozkminę, czy nadal ma swoje czarne pasemko xD War uznała, że wyszedł zbyt spokojny tj. "bez pazura", odpowiedziałam wtedy, że próbowałam go narysować paskudnego, bo podobno taki jest Y: Najwyraźniej nie umiem w paskudy, albo po prostu nią nie jest x'D I staram się ćwiczyć z różnych kątów, bo głowy są takie dziwneee...
I mam sporo rzeczy, ale na kartkach, bez możliwości zrobienia dobrych zdjęć w tym momencie :'c

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 31 z 37 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37  Next
- Similar topics