Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 16 z 37 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 37  Next

Go down

Pisanie 16.03.16 21:46  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 16 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Awww, świetny jest. Faktycznie, te cętki są urocze. Dobra robota.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.03.16 21:58  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 16 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Yuu, Limbo wyszedł ci przegenialnie. Jest boski. W każdym calu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.03.16 21:59  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 16 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Daaaaw, no dziękuję wam bardzo. Strasznie się cieszę, że się podoba. Zawsze chciałam móc szkice z lekkością tworzyć, więc będę się bawić tak jeszcze nie raz, tylko czekać na wenę.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.16 21:21  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 16 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*Zdmuchuje kurz z tematu*
Komputer mi umarł i zjadł mi wszystkie szkice, którymi mogłabym się pochwalić. Brak możliwości rysowania bardzo mi dokucza, tablet nie działa, nie mam programów i tak dalej... Dlatego jak przypomniałam sobie o papierze do akwareli i nieotwartych farbach, to dostałam ataku weny. Co z tego, że sesja i projekty, a ja jestem w plecy jakoś miesiąc.

Inspirowany muzykę wilk, którego zaczęłam koło południa, a skończyłam teraz: Pan wilkeł.

Muszę dodać, że aparat psuje wiele... kolory są dużo delikatniejsze i bardziej niebieskie. Całość na A4 i tak jak wspominałam, zrobiony z użyciem akwareli. (I kochanego pędzelka nr.3)

Ostatnio zmieniony przez Yuu dnia 11.06.16 21:31, w całości zmieniany 1 raz

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.16 21:28  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 16 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
...

*dłubie palcem w ziemi*

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.16 21:31  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 16 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wow. Nie ogarniam malowania, więc to duże wow.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.16 21:36  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 16 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.16 21:41  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 16 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
She, usuń 'ś' na końcu linku.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.16 21:45  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 16 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Oooo, jaki piękny wilk. A Yuu już poprawiła link, tak.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.16 21:47  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 16 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dobra, już widzę! Jest cudny, Yuu. Podziwiam za farby, seriously. Zwłaszcza, że malowałaś sierść.
Iii... i jeszcze prawe oczko mnie urzekło.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.16 22:50  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 16 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ya, wybaczcie za ten feilowy link, poprawiłam go po poście Growa. I byłam pod wrażeniem, że on sobie poradził z tym linkiem BD Brawo Grow.

Farby nie są aż takie źle, szczególnie akwarelowe, to czysta przyjemność. CZYSTA, bo się łatwo zmywają. Ogólnie chce zrobić więcej tych zwierzątek w rożnych kolorach. Zobaczymy ile wytrzymam z postanowieniem.

I dziękuję bardzo!

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 16 z 37 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 37  Next
- Similar topics