Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 29 z 37 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37  Next

Go down

Pisanie 20.07.17 21:33  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Hubi, ostatnio odnalazłam komentarze sprzed trzech lat do jednej pracy, której redraw robię i padły tam hasła:
"Metoda Pir na każdy rysunek: zakryj czymś świecącym wszystko co nie wyszło. Dodaj latające światełka."
"Skądwiedziałaś. Metoda Lir:
Zakryj kamieniem
Lub trawą
Lub czymkolwiek innym, co wpasuje się w rysunek"

I stwierdziłam, że to nadal boleśnie prawdziwe xD
A to dlatego, że znowu toczę okropną walkę z dłońmi. One są niemożliwe!

I dziękuję Ev~

Take, mam tak samo, nawet teraz od samego rozmawiania o rysowaniu chce mi się coś tworzyć. Jest tylko jedno rozwiązanie... rysuj, a ja Ci będę wysyłać falę inspiracji. *wysyła*

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.07.17 21:40  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Świtne. Podoba mi się mega Skadi i Xbalanque. Takie słodkie. <3
+10 punktów za Smite.
Jak narysujesz Kukulkana, to oficjalnie wygrasz moje serce.

No i +80 punktów za resztę. Boska.

Daje nam to 100 na 100 punktów, czyli celujący. B|

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.07.17 21:44  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wysyłaj mi. Dzisiaj niestety nie będę już rysował, bo niedługo trzeba się kłaść przed pracą, ale jutro może do czegoś przysiądę. Przydałoby się.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.07.17 21:51  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*Jara się, że ktoś poznaje postaci ze Smite* Myślę, że kiedyś się skuszę. Mam masę rysunków ze smite, chyba większości tu nie pokazywałam, a o Kuku już druga osoba pyta, a sama też go lubię, więc... to kwestia czasu.
Dziękuję, dziękuję! *kłania się* Szósta to taka ładna ocena.

Take, to trzymam kciuki i ślę wszystkie fale inspiracji jakie mam w zanadrzu. Twórz, rysuj, chce coś twojego zobaczyć.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.07.17 21:55  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
To jeszcze dla mnie narysuj kiedyś Chang'e :3 Jej królik jest wkurzający... ale uroczy xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.07.17 17:19  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
mmasz talentełę ಠ‿ಠ

a szkice jeśli nie wiesz co z nimi zrobić albo wiesz że juz nic nie zrobisz to je wydrukuj i powklejaj do notesu a4 będziesz miec pamiatkaę

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.17 13:42  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
> Szkic Yuu w pirackim wydaniu<
Aka. AU, gdzie Yuu ma cycki.

Moje małe, ciche marzenie od zawsze (´ω`*)

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.17 13:45  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Giphy

Aaaaaa, jakim cudem to jest takie dobre D: Tak samo zresztą, jak wszystko co rysujesz (to charakterystyczne ciemne tło, heh). Ten wzrok. TEN STRÓJ. I cycki. Powinnaś z niej zrobić pirata na serio, to tak bardzo pasuje~

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.17 13:47  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Piracki outfit daje +482354358 do bycia seksownym. Wyszła nieziemsko. @@

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.17 14:00  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ten rysunek jest świetny. Urzekła mnie przede wszystkim dbałość o szczegóły w stroju. Cycki. I wyraz twarzy Yuu. Oraz ta blizna. >D
Skoro art już masz, napisz kiedyś alternatywę, gdzie Kami serio będzie piratką.~

Jekyll
Bernardyn     Opętany
Jekyll
Bernardyn     Opętany

GODNOŚĆ :
Dr Jekyll, znany również jako Kyle.

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.17 14:13  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 29 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
To jest takie... takie.... dobre D:
Brak mi słów. Powiem tylko, że chcę więcej artów w kolorze. I Speedpaintów! D:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 29 z 37 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37  Next
- Similar topics