Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 28 z 37 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 37  Next

Go down

Pisanie 08.02.17 22:51  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 28 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
wooohohohohohohoho,wygląda super! Czekam na efekt końcowyyyyy

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.04.17 21:36  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 28 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
--> Pip

Zostawię to tu, jako dowód mojej radości z nowej postaci.
Szkic i test kolorów, bo za często psuję kolorując, a podobało mi się bez nich.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.04.17 21:45  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 28 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Uuu, jest świetny. No i nareszcie widać jego ryjek. W kolorze mi się podoba bardziej. c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.04.17 0:12  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 28 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jest świetny! Słodziak :3
Nawet lepszy, niż ten awatar, co masz teraz
Jeśli się nie obrazisz, przyjdę do niego, jak wrócę zza murów :3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.04.17 8:47  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 28 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
@Dude, dzięki! Mam przygotowane grafiki na avatry z ryjkami, ale póki co ten nadal lubię XD
@Kami, wooo xD Na pewno nie jest lepszy, ale dzięki! I jasne, zapraszam, w każdej chwili C:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.07.17 20:05  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 28 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jakiś czas temu stawiałam system od nowa i żeby nie przenosić setek rzeczy na dysk, ze szkiców zrobiłam wielkie sklejki.
Tak więc, panie i panowie, prezentuje wam jedną (bo drugiej jeszcze nie skończyłam I: ), sklejkę, wersję z ludźmi i ludziopodobnymi.

Uwaga, duży plik:
>Link<

Jest tego za dużo, by chciało mi się opisywać każde z osobna, na pewno jest tam MASA postaci z virusa. Może akurat uda wam się kilka rozpoznać. A poza tym szkice z masy gier, anime i książek. Zapraszam do zabawy w szukanie i rozpoznawanie.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.07.17 20:18  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 28 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ładne D: To z dzidą pod koniec obok anielicy na huśtawce i napisem "dłoń" w miejscu dłoni to ktoś konkretny? Świetnie wygląda <3 Wszyscy świetnie wyglądają.
Też chcę umieć rysować :C

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.07.17 20:24  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 28 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O, to było bardzo dawno temu, jak rysowaliśmy z virusowiczami na konfie. Chyba padł temat, by umieścić swoje postaci w uniwersum z jakiejś bajki. Padło na Yuu i Kidę z Atlantydy. I dziękuję <3

... Chociaż w sumie teraz wyszła na jaw moja magiczna sztuczka na nieumiejętność rysowania dłoni xD

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.07.17 20:28  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 28 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O matko. Kocham i ubóstwiam! *^*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.07.17 20:28  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 28 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Nadal lepsza dłoń niż moje xDD Ale trzeba sobie jakoś radzić, jak to powiedział turysta zawiązując buta glizdą :3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.07.17 21:18  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 28 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Genialne to wszystko. Ogółem zawsze jak sobie oglądam takie szkice, to aż chce mi się rysować, więc czuj się inspiracją.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 28 z 37 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 37  Next
- Similar topics