Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 15 z 37 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37  Next

Go down

Pisanie 14.03.16 23:34  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 15 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dziękuję wam bardzo! :3
W ogóle to nie widziałam tych postów wcześniej, jakoś tak... nie zauważyłam.

No, ale wracając do tematu... dla przypomnienia dlaczego futrzasta twórczość jest futrzasta, coś co robiłam w sumie dla zabawy a wyszło całkiem znoście i zaczynam lubić technikę grayscale + kolory dodawane później.

Futrzaki miziaki.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.03.16 23:38  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 15 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ten na górze przypomina mi wilczego Blighta. To te okulary. >D

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.03.16 23:45  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 15 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Tak, nie raz opowiadałam o tym Blinowi, bo skojarzenie jest oczywiste. Szczególnie że ów wilkieł w formie ludzkiej był wzorowany na Yukio z AnE, którego to Blin używał na avatarach kiedyś. No ale to czysty przypadek, pan wilkieł jest dużo starszy niż to forum, a i okulary mają swoją historię xD

/No i Yuu jest wzorowana mocno na pani z czerwonym fryzem.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.03.16 23:52  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 15 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wnioskując po powyższym poście...
BlightxYuu 1 - 0 inne pairingi. Szach-mat, nieszipujący >D

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.03.16 23:17  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 15 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Cóż, wiedziałam że Lilo coś takiego napisze, ale nie będę się powstrzymywać przed pisaniem tego, co chciałam napisać I: No i taka jest prawda.

No i tak 22 i wyżej to idealna pora na szkicowanie.
No i w sumie próbowałam narysować jakąś kobietę, a w pewnym momencie zaczął wychodzić Limbo (Bo ma urocze te cętki), więc się zainspirowałam do końca i przekreowałam na niego. No, uczesał sobie włosy, czy coś. xD

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.03.16 23:21  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 15 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
DDDDD: Nawet jestem na odpowiednim koncie xD Woah, świetnie wyszedł. Nawet nie spodziewałam się go spod twojej ręki xD Weź, jest uroczy, aww.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.03.16 23:24  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 15 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ev właśnie wysłała mi go na gadu i powiedziałem jej, że znalazła poszukiwany av. *parsk* Normalnie nie mogę. Genialnie ci wyszedł i podoba mi się ogólna technika rysunku. W sensie no... wiadomo o co chodzi.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.03.16 23:39  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 15 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*nie potrafi się napatrzeć* Geez. To jest zbyt rewelacyjne. Ten skill.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.03.16 23:55  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 15 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ev, w sumie to zobaczyłam twoje konto na forum aktywne i jakoś tak samo poszło dalej xD

Zero, dzięki wielkie : D W sumie to zasługa 'markera' z Paint Tool Saia. Daje bardzo fajną, miękką kreskę i delikatne przejścia. Świetny do szkiców i szybkich rysunków.

Dziękuję Shay~ :3

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.03.16 16:34  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 15 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
To kiedyś koniecznie muszę go wypróbować, tak.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.03.16 17:27  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 15 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ja już go wypróbowałam *brewka*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 15 z 37 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37  Next
- Similar topics