Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 27 z 37 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Next

Go down

Pisanie 16.01.17 20:20  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 27 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
No nie wiem, poczekaj, pomyślę.

Hmm...

Emmm...

Uhhh...

Mmmm...

No dobra, też ujdzie.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.01.17 20:22  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 27 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jakie. To. Kurwa. Genialne. Ostatnio wszyscy rysują tak pięknie *^*

Jinx
Mastiff     Poziom E
Jinx
Mastiff     Poziom E

GODNOŚĆ :
Servant of Evil

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.01.17 21:45  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 27 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dzięki Ev! C:

A teraz jak raz z dumą zarzucę szkicem, bo mam wielką ochotę zrobić ten rysunek w całości, jak tylko odzyskam czas i życie. W mrocznych klimatach i badassowym stylu starając się jak najmocniej utrzymać klimat tego, co już mam.

>>Yuu i jej dwóch synów
(Nie dosłownie oczywiście, ale wydaje mi się, że te wilki mają lepiej niż jej faktyczna rodzina xD)

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.01.17 22:28  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 27 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
To bardzo dobry, bardzo badassowy szkic. Zdecydowanie chce zobaczyć jak go wykończysz, bo zapowiada się świetny obrazek. *trzyma kciuki byś jak najszybciej odzyskała życie i czas*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.01.17 10:04  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 27 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Mori napisał:To bardzo dobry, bardzo badassowy szkic. Zdecydowanie chce zobaczyć jak go wykończysz, bo zapowiada się świetny obrazek. *trzyma kciuki byś jak najszybciej odzyskała życie i czas*

^
Szalenie się podpisuję. Tym bardziej, że art może być ultraklimatyczny o ile go wykończysz. Nie każ nam czekać.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.01.17 12:34  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 27 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ten szkic jest bombowy... zazdrość mocno.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.01.17 22:17  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 27 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Nathair Colin Heather napisał:Ten szkic jest bombowy... zazdrość mocno.
^ I ucz mnie we wilki. Są genialne.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.02.17 11:59  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 27 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Arcanine napisał:
Mori napisał:To bardzo dobry, bardzo badassowy szkic. Zdecydowanie chce zobaczyć jak go wykończysz, bo zapowiada się świetny obrazek. *trzyma kciuki byś jak najszybciej odzyskała życie i czas*

^
Szalenie się podpisuję. Tym bardziej, że art może być ultraklimatyczny o ile go wykończysz. Nie każ nam czekać.
Aaaa, ja też się pod tym podpisuję! Jest genialny, wykończ go, wykończ.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.02.17 10:49  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 27 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
@Wazon, dzięki bardzo. Strasznie chce, żeby zachował swój klimat. Raczej nie pozostanie czarno-biały, bo wyglądałby na niedokończony, ale z kolorami też nie chce szaleń, raczej poszarzałe, mdłe, ale z mocnym światłem. Wizja siedzi mi w głowie, ale zobaczymy co z tego wyjdzie *w*

@Grow, biegnem, pędzęm, zasuwam. Skończę go, na pewno.

@Nuthella, dzieny! *w* Teraz jak go dalej szlifuję, to widzę jak bardzo się różni od szkicu. (Włączam i wyłączam na zmianę warstwę poprawianą i warstwę starą i patrze jak się różnią, super zabawa, zamiast rysować to to robię to.. he).

@Tyrr, prawdziwe wilki są jeszcze piękniejsze TwT Ale chyba nie umiem się już uwolnić od bajkowej ich wizji. Sama na nowo się ich uczę, głównie anatomii ze zdjęć, najlepsza metoda robić sobie kolaż dookoła szkicu i podpatrywać jak ciało się zachowuje w różnych pozach.

@She, dzieny! Robi się! c:

Tak więc melduję progres: [07.02]

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.02.17 11:37  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 27 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*totalna zazdrość* Też chcę umieć.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.02.17 12:33  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 27 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
gfvhbjnkmlf;wedfjrgnfdl; kocham *^*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 27 z 37 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Next
- Similar topics