Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Muzyka

Strona 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Pisanie 31.08.19 16:10  •  O muzyce ogólnie - Page 5 Empty Re: O muzyce ogólnie
"Noticed" - Five Nights at Freddy's song by MandoPony

Ten utwór polecam i kocham nie tylko dlatego, że jest z jednego z ulubionych uniwersów (nawet tak skromnych) z gier. Polecam go też dlatego, że bardzo ładnie pokazuje co może się stać z kimś, kto jest spychany na margines (tutaj akurat mamy lisa pirata, co chciałby grać w zespole, a nie grzać miejsce w nie tak obleganej pirackiej kotarze) i odrzucony.

Liam ♥
Chart     Poziom E
Liam ♥
Chart     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.08.19 21:42  •  O muzyce ogólnie - Page 5 Empty Re: O muzyce ogólnie
Zadanie numer dwa letniego eventu

Tutaj rzucam w pewnym stopniu klasykiem, jeśli chodzi o gatunek rocka. Uwielbiam wracać do słuchania Papa Roacha właśnie przez utwór Scars, który w moim mniemaniu jest o bliznach przeszłości, jakie dają o sobie znać w jakimś momencie życie. Oczywiście samo wykonanie kawałka od strony technicznej jest bardzo dobre i czuć tą starość samego utworu. Po prostu polecam odsłuchać z samej ciekawości.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.09.19 17:38  •  O muzyce ogólnie - Page 5 Empty Re: O muzyce ogólnie
Sabaton - The Last Battle - Lubię tę piosenkę nie tylko za melodię, która wchodzi w ucho przy refrenach, ale też za tekst i nieco głębsze jej znaczenie. Wizja Wehrmachtu współpracującego z U.S. Army tuż przed zakończeniem wojny, żeby SS nie dokonało bezsensownego mordu na zakładnikach, jest moim zdaniem dość inspirująca, bo pokazuje, że dobro tkwi w ludziach, niezależnie od tego, po której stronie barykady stoją. Czy coś takiego.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.10.19 17:34  •  O muzyce ogólnie - Page 5 Empty Re: O muzyce ogólnie
czy ktoś może mi polecić jakieś przyjemne, niezbyt dołujące indie/folk? coś do słuchania w ładny dzień, kiedy nie chcesz sobie zepsuć humoru, a chcesz, żeby coś brzdąkało w tle. lubię florence and the machine, ale ciut mi się znudziło; lubię mumford and sons, ale jest trochę zbyt intense ostatnio dla mnie. polećcie mi proszę coś w rodzaju tej piosenki, albo tej, albo tej. dziękuję!!

Nao
Wtyka     Zbuntowany android
Nao
Wtyka     Zbuntowany android

GODNOŚĆ :
Tanaka Risa / Generyczna Jednostka Konserwująca #1874 / Nao

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.11.19 18:53  •  O muzyce ogólnie - Page 5 Empty Re: O muzyce ogólnie
Trochę się podczepię pod pytanie. Bo sama zaczęłam na nie odpowiadać, po czym przeczytałam posta Nao jeszcze raz i doczytałam, że mają być bardziej optymistyczne, a ja zaczęłam pisać całą listę bardziej wieczorowo-melancholijnych piosenek xd
Generalnie ostatnio zaczęłam odkrywać folkowe zespoły szkockie jak The Paul Mckenna Band, Malinky i Battlefield Band.

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.02.21 12:33  •  O muzyce ogólnie - Page 5 Empty Re: O muzyce ogólnie
^ok to podbijam własnego posta z 2019. ciągle szukam muzyki z polecenia, tak trudno mi się ze swojego kółeczka muzycznego komfortu wyrwać, polecajcie coś pliska

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Muzyka

Strona 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5
- Similar topics