Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: My

Strona 12 z 19 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next

Go down

Pisanie 09.11.15 18:48  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 12 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Oh God, jak malutko. ;///;
Świat z góry musi być niekomfortowy, nie wyobrażam sobie zginać karku, żeby na kogoś spojrzeć, a oglądać czubki głów zamiast dziurek w nosie? Masakra.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 18:56  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 12 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Ego napisał:
Akiyoshi napisał:VIII) Lubię w sobie kolor oczu i swoją wagę. Chciałabym jednak być niższa, obecnie mam 157 cm. Minus dwa i byłoby jak ta lala.

To ja macham z dołu, mam 150 cm. Zrobiłam sobie wyższą postać i przyznaję, że jak w dużo rzeczy umiem się wczuć, tak nie mam najmniejszego pojęcia jak może wyglądać świat z tych paru centymetrów wyżej. A jak już sobie pomyślę, że ludzie mają po 170, 180 to w ogóle.

Kradnę cię. *przygarnia do siebie*

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 19:09  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 12 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Luka napisał:
Hysterics napisał:-Ogólnie jestem beksą, no to już Luki post u Hysta sprawił, że miałam szklanki w oczach. No jak to tak zabić synka na oczach ojca ;<
I bardzo dobrze, jak chce się pisać kanibalem to trzeba cierpieć (*u*)
żartuję, oczywiście, ale jakoś tak miło mi się zrobiło

Najchętniej to bym wszystkich powybijała i tą córkę też xD nikt by nie płakał xD i miałam taką chwilę namysłu, że zwieje hystem, ale później takie... ale on by tego nie zrobił ;c

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 19:38  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 12 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Growlithe napisał:Kradnę cię. *przygarnia do siebie*
Jeden z plusów bycia niziutkim - ludzie mają większą ochotę cię tulić i nosić na rękach, na co zawsze jestem chętna *czuje się przygarnięta*

Akiyoshi napisał:Świat z góry musi być niekomfortowy, nie wyobrażam sobie zginać karku, żeby na kogoś spojrzeć, a oglądać czubki głów zamiast dziurek w nosie? Masakra.
Tak przyzwyczaiłam się do zdzierania głowy, że patrząc na małe dzieciaczki czuję się niekomfortowo, bo trzeba patrzeć gdzieś w dół i to takie... dziiiiwne.

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 19:50  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 12 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Nagle... nagle poczułam się jeszcze wyższa ;-; *smutne 172*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 21:40  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 12 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Akiyoshi napisał:Lu, też coś daj od siebie! c:
Hmmm.

- Lady Grey najlepszą herbatą
- przeczytałam pierwszą część Harry'ego Pottera jak miałam jakieś 7-8 lat i gdy w wieku 11 lat nie dostałam listu z Hogwartu przeżyłam załamanie, stałam się smutna, cyniczna i zgorzkniała i zostało mi do dzisiaj
- moim ulubionym kolorem szminki jest "wściekły flaming" ...ok, naprawdę nazywa się "fuchsia flush", ale moja nazwa jest bardziej adekwatna.

W ogóle, jeżu kolczasty, jacy Wy jesteście niscy >u< To zbyt urocze.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 21:44  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 12 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Luka napisał:W ogóle, jeżu kolczasty, jacy Wy jesteście niscy >u< To zbyt urocze.

No nie? Przygarniałabym D:
Chociaż z drugiej strony z taką ilością maleństw dookoła chyba wpadłabym w kompleksy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 21:52  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 12 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Luka napisał:
- moim ulubionym kolorem szminki jest "wściekły flaming" ...ok, naprawdę nazywa się "fuchsia flush", ale moja nazwa jest bardziej adekwatna.

... ale różowa. Mam podobny kolor z MAC i pachnie jak landrynka.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.11.15 16:32  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 12 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Właśnie urżnęłam sobie skalpelem z 1/3 palca. Więc skoro się nudzę i muszę zaczekać aż krew przestanie cieknąć... yolo.

- Studiuję sobie communication design i filologię francuską
- Ogólnie design jest moją pasją. Uwielbiam architekturę i modę, ale moją jedyną i niepodzielną miłością jest meblarstwo. Mogę godzinami gadać o krzesłach i stolikach. Jestem najszczęśliwszym człowiekiem jeśli w jakimś serialu znajdę perełkę taką jak np. biuro Hannibala klik.
- Mam tatuaż. Niedługo dojdzie drugi i zapewne od razu trzeci.
- Jestem niemożliwe rzecz ujmując ślepa.
- Wzrostem mierzę sobie 163 centymetry.
- Moim hobby jest projektowanie różnych dziwnych rzeczy typu solniczki, czy papierośnice (jedna z nich była przymocowana do papierosa i nazywała się "petunia".). Stylizuję też peruki, dla samej przyjemności ich stylizowania.
- Nie lubię kotów.
- Gram w Majkrafta i w simsy, bo to pozwala mi się spełniać jako architekt.
- Mam ustawione "orki z majorki" na budziku.
- Jestem empatą i wierzcie mi, że to wcale nie jest takie fajne jak by się mogło wydawać.
- Nienawidzę rozmawiać przez telefon i jeśli mogę wszystko załatwiam za pośrednictwem internetu.
- Will Graham z Hannibala mógłby być moim psychologicznym bliźniakiem i to jest okropne, bo od większości ludzi słyszę, że się na nim wzoruję i jestem pozerką.
- Moje playlisty składają się z mieszaniny muzyki klasycznej, nigthcore, brathanków i soundtrack'ów z produkcji bollywood'u.
- Nie potrafię gotować.
- Noszę koszule w kratę do wszystkiego.
- Chodzę po górach, chociaż mam lęk wysokości.

Ha!
Znalazłam swój stary post w tym temacie, ale się nie przyznam, który to <3
Niesamowite jak bardzo niektóre rzeczy potrafią się zmienić, gdy dojrzewamy i poznajemy własną osobowość.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.11.15 16:38  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 12 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Tanaka napisał:- Nie lubię kotów.

Czemu? D:
C z e m u ?
:((

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.11.15 16:41  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 12 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Nie wiem... Po prostu jakoś tak nie pałam do nich sympatią.
Mogłabym mieszkać z takim w domu, jakbym znalazła na ulicy na bank bym przygarnęła, ale kot jakoś do mnie nie przemawia jako zwierzak domowy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: My

Strona 12 z 19 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next
- Similar topics