Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: My

Strona 11 z 19 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19  Next

Go down

Pisanie 08.06.15 4:47  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 11 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Zbieram klucze ✌

Ciekawostki na wasz temat - Page 11 26572940_stare_metalowe_klucze_podj_te_zbli_enie_nadaje_si__jako_t_o-1433731628

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.11.15 21:05  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 11 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Niech ktoś coś tu pisze, mam ochotę poczytać o was.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 12:44  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 11 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
To daj nam dobry przykład, Lena. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 16:30  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 11 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Hyhy. |:

> ogólnie to nie lubię za bardzo muzyki... Serio. Pewnie zaraz mnie zabijecie czy coś. Ale potrafię słuchać tylko różnych wersji Hallelujah, studia Accantus, Royal Republic i soundtracku z LiS. Nic więcej. Coś w tle spoko, ale tak samemu na słuchawkach? Nie lubię bardzo, bardzo. Złe. >c
> przytulaki są the best i nie ma lepszej rzeczy.
> pies pies pies pies pies pies pies
> co nie znaczy, że nie kocham moich świń. |:
> chciałabym kiedyś skoczyć na bungee... Ale się cykam. |: Kiedyś to zrobię, zobaczycie.
> książki książki książki książki
> mam bloga z recenzjami i opowiadaniami, ale on dopiero od niedawna jest.
> więcej książek
> Adventure Time bardzo lubię. Bardzo lubię.
> Planuję tatuaż. No i... nie zabijajcie mnie za to, że głupia nastolatka chce tatuaż. >c Jest mały, w niewidocznym miejscu i minimalistyczny, tylko dla mnie. |:
> lubię ludzi, ludzie są spoko.
> ale nie chcę ich zbyt dużo.
> koszule są super.
> sukienki też lubię.
> nie umiem się malować. |:
> piegi piegi piegi |:
> kocham grać w tenisa stołowego.
> uwielbiam odkrywać tajemnice rodzinne...-  Znaczy nie takie. D: Chodzi o przodków, drzewo genealogiczne... wiecie. "To ciocia Krysia walczyła w powstaniu? ooo:" Takie fajne rzeczy.
> Zdjęcia są super. Zaraził mnie tym tatko, który co weekend sobie jeździ w plener. |: Ale uwielbiam portrety i zdjęcia innych kultur.
> Luxi to mój tata, serio, serio. |||:
>I w ogóle ciąży jakaś klątwa na naszym forumowym Luxferre... Zawsze jak mu robię ciasto, to mi nie wychodzi. ZAWSZE.
> uwielbiam chodzić na sanki... |:
> herbata owocowa to mój mąż. A książka... drugi mąż. Wordpad trzeci. ... w sumie mam harem. |:
> jestem bałaganiarą. Serio nie wiem, jak ten burdel się robi w moim pokoju...
> Narty! I w sumie to trochę przerażające, bo na co dzień jestem spokojną dziewczyną, a na nartach to mam takie... "Szybko szybko super huhuhuhuhuh  jeszcze szybciej! Adrenalina jest super!" Ale od razu mówię, że nie jeżdżę tak niebezpiecznie. Miliard razy sprawdzam, czy za mną lub przede mną nie ma nikogo, a szczególnie dzieci. I się zatrzymuję. |: No i od 4 lat się nie wywaliłam! |:
> spływy kajakowe to moje życie. Ktoś chce porozmawiać o rzekach, ogniskach lub kajakach i kanadyjkach? Wyższości wiosła zwykłego nad wiosłem prawoskrętnym? Psst, nie mówcie Bocianowi, że to my ścięliśmy jego drzewo.

A teraz proszę innych o ciekawostki! <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 16:31  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 11 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Dawaj mi tego bloga |: Chcę poczytać.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 16:40  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 11 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Alicja napisał:Hyhy. |:
> pies pies pies pies pies pies pies
> ale nie chcę ich zbyt dużo.
> koszule są super.
> sukienki też lubię.
> kocham grać w tenisa stołowego.
> Zdjęcia są super. Zaraził mnie tym tatko, który co weekend sobie jeździ w plener. |: Ale uwielbiam portrety i zdjęcia innych kultur.

>Pies pies pies! *co z tego, że ostatnio ma ochotę na kota xD* <3
>Yup, ludzie są spoko, fajnie się nawet z nimi pracuje tak wiele uczą ;3 ale co za dużo to nie zdrowo.
>Koszuuuuleeeeeee te męski <3 w kratę, flanelowe! Posiadam, kucham <3 jedna zgubiłam i mi smutno bardzo ;<
>Są fajne z koszuli można zrobić sukienkę ;3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 16:55  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 11 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Alicja napisał:
> co nie znaczy, że nie kocham moich świń. |:
> mam bloga z recenzjami i opowiadaniami, ale on dopiero od niedawna jest.
> Planuję tatuaż. No i... nie zabijajcie mnie za to, że głupia nastolatka chce tatuaż. >c Jest mały, w niewidocznym miejscu i minimalistyczny, tylko dla mnie. |:

1. Chcę zobaczyć twoje świnki.
2. Chcę zobaczyć twojego bloga.
3. Chcę zobaczyć projekt tatuażu (powiem ci, czy możesz :||)
4. Ludzie są super. Przyjadę do Gdyni w przyszłym roku, to się zobaczymy, poznasz super człowieka.

Growlithe napisał:To daj nam dobry przykład, Lena. ~

Ok, za moje 5 chcę 10 od Hyst.

I) Piszę pamiętnik. Regularnie, dzień w dzień, spisuję wszystkie myśli i uczucia, które mnie męczą. Wklejam tam też płatki kwiatów, które mi pousychają, wklejam bilety z wyjść, wklejam różne zdjęcia i spisuję cytaty z filmów.
II) Mój ulubiony kwiat to lawenda.
III) Noszę okulary, choć wady mam tyle co nic. Ale uważam, że wyglądam w nich mądrzej.
IV) Spryskuję się zawsze jednymi perfumami o zapachu gardenii. To w sumie moja cecha charakterystyczna, woń kwiatu.
V) Jestem zakochana w okresie międzywojennym. Gdybym mogła się przenieść w jakiekolwiek miejsce w czasie - wybrałabym Kraków w latach 20.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 17:41  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 11 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
To ja dam więcej niż 10! Stare lekko zmodyfikowane kolorem o tym

Więc nuda mi się ;< :
-Nie wiem od czego zacząć... w sumie nie wiem po co to robię bo i tak nikt tego nie przeczyta xD
-Nie lubię kotletów.. tych z wieprzowiny
-zabije za brokuły, brukselkę, fasolkę i zupę botwinkę.. ach i za gołąbki
-Uwielbiam jeść, mój brzuch już nie...
-Lubię najbardziej czarną kawę bez cukru, sypaną nie rozpuszczalną ale po niej głodu nie czuję.
-Chcę rzucić studia! -już rzuciłam
-Mam pamięć wzrokową, ale przez to że za dużo ludzi widzę zapominam ich wygląd. Później mam takie "ale skąd ja Cię znam?!"
-Mam anemię
-Prawie nigdy nie choruje, ale jak już zachoruje to umarł w butach Hyst leczy się dwa lata ;D. Mój lekarz powoli wyrywa sobie włosy z głowy... bo mi leki nie pomagają. Przy okazji mam zapalenie zatok od pół roku... -W Szkocji okazało się, że nie jestem chora... znaczy zostały mi tylko zatoki, a to już sukces.;3
-Nie lubię dzieci... no może nie tyle co nie lubię, nie mam do nich podejścia.. jak się uśmiecham to większość płacze ;C
-Nienawidzę umawiać się do lekarzy.. chwila ja ich w ogóle nie lubię...
-Ludzie mogą mi wrzucać na każde sposoby, mam na to wyje.. no. pomijając moją inteligencję oraz rodzinę. Za rodzinę zagryzę a za wrzutę na inteligencję, focha walnę stąd do księżyca. Nie jestem inteligentną osobą, raczej przeciętną ale no...
-Nie posiadam cierpliwości do ludzi, praca mnie w tym utwierdziła. -ale i tak lubię z nimi pracować xD masochista?
-Posiadam dużo empatii (tak to się nazywa, pisze?) w każdym razie potrafię sie postawić w sytuacji drugiego człowieka i przeanalizować dlaczego robi tak a nie inaczej.
-Nie lubię być w centrum sytuacji... nie w realu ;D
-Niepowodzenia i karanie mnie tylko mnie jeszcze mocniej de motywuje do dalszej, lepszej pracy.
-Nie posiadam dobrej pamięci... szybko zapominam, szczególnie daty, nazwy własne, imienia i nazwiska.
-Dużo bluźnie, nie mogę się tego oduczyć
-Nie lubię alkoholu, trawy i innych dziwnych używek. Lubie jak mam wszystko pod kontrolą. Napić napiję się, ale bez przesady.
-Na moich oczach został przejechany mój pies... do dzisiaj pamiętam te odruchy jego ciałka ;<
-Aktualny mój pies...(zdechł) o mało nie został potrącony, zagryziony z 100 razy, zagubiony, przejechany przez tira (nie wyrobił się w zimę i nie zdążył zahamować i wyślizgnął się na ulicę, tir miał dobre hamulce.), zleciał na łepek z dużej wysokości, winda go prawie udusiła (od miał jeden koniec smyczy a ja drugi, wlazł do widny a ja nie.. no i winda pojechała do góry... do dzisiaj dziękuję że taką chujową smycz miał ;d)
-Aktualnie pies zdechł rok temu do dzisiaj za nim płacze.
-Ogólnie jestem beksą, no to już Luki post u Hysta sprawił, że miałam szklanki w oczach. No jak to tak zabić synka na oczach ojca ;<

-Aaa z przecinkami toczę wojnę odkąd pamiętam, przepraszam za to ;< do dziś święta prawda <3
Huh dużo tego xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 18:00  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 11 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Hysterics napisał:-Ogólnie jestem beksą, no to już Luki post u Hysta sprawił, że miałam szklanki w oczach. No jak to tak zabić synka na oczach ojca ;<
I bardzo dobrze, jak chce się pisać kanibalem to trzeba cierpieć (*u*)
żartuję, oczywiście, ale jakoś tak miło mi się zrobiło

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 18:09  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 11 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Lu, też coś daj od siebie! c:

VI) Piszę niebieskimi długopisami.
VII) Uwielbiam jesień, bo mogę ubierać się na brązowo, pomarańczowo i żółto. I pasuje to do otoczenia.
VIII) Lubię w sobie kolor oczu i swoją wagę. Chciałabym jednak być niższa, obecnie mam 157 cm. Minus dwa i byłoby jak ta lala.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.15 18:29  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 11 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Akiyoshi napisał:VIII) Lubię w sobie kolor oczu i swoją wagę. Chciałabym jednak być niższa, obecnie mam 157 cm. Minus dwa i byłoby jak ta lala.

To ja macham z dołu, mam 150 cm. Zrobiłam sobie wyższą postać i przyznaję, że jak w dużo rzeczy umiem się wczuć, tak nie mam najmniejszego pojęcia jak może wyglądać świat z tych paru centymetrów wyżej. A jak już sobie pomyślę, że ludzie mają po 170, 180 to w ogóle.

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: My

Strona 11 z 19 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19  Next
- Similar topics