Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Postacie

Strona 5 z 55 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30 ... 55  Next

Go down

Pisanie 23.06.14 17:32  •  Oceń osobę powyżej - Page 5 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Hm. W sumie coś oryginalny, bo jeszcze na żadnym forum nie widziałam go, jednak Ł to prawdziwe piekło dla grafików. Ładne czcionki nie mają polskich liter, a jak już mają to... są nieładne.
Avatar: Ja znalazłam, ja~! I wiedziałam, że Ci się spodoba. No, ale co do obróbki to brakuje mi jakiegoś mniejszego napisu który dopełniłby całość.
Podpis: Brak. ;<
Postać: Ciężko ocenić. Po karcie wydaje się całkiem przyzwoitą postacią.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.14 17:47  •  Oceń osobę powyżej - Page 5 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Kojarzy mi się z Aurorą, za którą nie przepadam, ale generalnie wydaje mi się, że pasuje do całego zarysu postaci.
Avatar: Bardzo ładny, aczkolwiek poprzedni wydaje mi się o wiele fajniejszy. Art znam, nawet planowałam wykorzystać go na Ev, no ale~ W każdym razie mimo wszystko jak najbardziej na plus.
Podpis: Jak najbardziej plus. Super wykonanie, lubię tego typu kolaże.
Postać: Dziecko. Nie lubię dzieci, ale nie będę oceniać, bo zbytnio nie wnikałam.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.14 17:59  •  Oceń osobę powyżej - Page 5 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Cóż, takiego jeszcze nie widziałam... podoba mi się.
Avatar: *wgaaap* ... ekhm, ładny. *idzie fangazmować do kąta*
Podpis: ... przepraszam, ale nie podoba mi się x.x'
Postać: Wydaje się interesująca i śmieszna, I like it *^*
Posty: Mają taką akurat długość i miło się je czyta. Mnie się podobają.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.06.14 14:14  •  Oceń osobę powyżej - Page 5 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Tak totalnie mnie zagiął, że miałam ochotę parsknąć śmiechem, jak go pierwszy raz od Ciebie usłyszałam. "Co!? ANIOŁ!? DRUG DEALER!? |"D" No, ale okazuje się, że dość dobrze wplotłaś go w historię i osobowość postaci, więc to jest na plus.
Avatar: Mogłaś już nie prosić, żeby przerabiali tu ten warkocz. Wygląda, jakby ktoś jej wciskał różdżkę Dumbledore'a w oko, totally. |"D Ale obróbka jest pro elo (no ba. to w końcu Księcia robota).
Podpis: I'M INVISIBLEEEE~.
Postać: Etto, znam ją głównie ze spekulacji i rzucenia luźnym okiem na KP... *wciska sobie gałkę oczną z powrotem do oczodołu* ...bardzo luźnym okiem. No ale. Przede wszystkim, to nie są już kolejne ciepłe kluchy w Twoim wydaniu, a coś bardziej... no. I to chyba nawet lepiej, jak dla mnie, bo jakbym teraz na starcie zobaczyła kolejną Eikowatą postać żeńską, to bym chyba umarła. |"D Co z tego, że Mio też się już wszystkim przejadła~? Hue~.
Posty: Znam ten styl już niemal na wylot, czasami nawet przewiduję, z czego będzie się składało zdanie - bo i niejednokrotnie miałam okazję z Tobą pisać - ale jeszcze nigdy nie miałam okazji do narzekań na niego. Także... no~.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.14 20:24  •  Oceń osobę powyżej - Page 5 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: ... nawet nie wiem, co powiedzieć |D Zawsze jak na niego patrzę to coś mi się przypomina X'D Ale tak to ten... jest fajny~
Avatar: Śliiiiczny~ Jakoś strasznie mi się podoba, chociaż średnio lubię takie avki bez napisów.
Podpis: Hum hum... ładny gif.
Postać: Etto... Mio to dla mnie po prostu Mio |D Mnie się może jeszcze tak nie przejadła... może to dlatego, że jest urocza? Albo że do żony mojej należy... heh. Tak czy siak, jest w porządku.
Posty: ... wiesz, jak ja ci zawsze zazdroszczę twoich postów? |D Może to i głupie, ale tak jest. Baaardzo lubię twój styl... i nie wiem czy to dobre, że możesz przewidywać, co napiszę... czy to nie znaczy, że mój styl się robi taki... suchy, stary? ;_; Ekhm, nevermind. Podobają mi się twoje posty, o |'D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.14 20:37  •  Oceń osobę powyżej - Page 5 Empty Re: Oceń osobę powyżej

Nick: no cóż ciekawy i... ciekawy, tak na pewno
Avatar: Patrząc na postać oraz na to jaka jest na tym avie, to nick pasuje do niej xD
Podpis: ładny, choć szkoda że taki szary, ale w drugiej strony nie wali kolorami po oczach ;d
Postać: zabijcie mnie, nie znam

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.14 21:30  •  Oceń osobę powyżej - Page 5 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Hysterics... Całkiem spoko, ale to s mi jakoś tak... nie pasuje.
Avatar: ... Too damn sexy. Cud, miód i orzeszki. DajCałyArt, ładnie proszę!
Podpis: Obrazek jest świetny, ale wydaje mi się, że poświata przy napisie jest odrobinę za duża.
Postać: Chyba straszna? Nie wiem, nie wnikałam zbytnio.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.14 22:19  •  Oceń osobę powyżej - Page 5 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Pasuje, ne. Może nie podoba mi się jakoś w 100% i dziwnie się go wymawia, ale jest okej. Ja nigdy nie umiem wymyślać nicków, soł. .-.
Avatar: Ładny. Masz fajny ten styl robienia avków, nigdy takiego nie widziałam, ale jest supi. Ładny art, napisów w sumie nie widzę (ale może to te moje oczy), ale... no ekstra, mniam.
Podpis: CUDOWNY ART. Jezu, naprawdę. Śliczny, kocham, tak samo obróbka.
Postać: Nie mam pojęcia? Chyba kochana i aniołkowa. c: Więc masz plus, lubię takie. ~ Plus jest niewidoma, aww. Kiedyś trzeba popisać!
Posty: Ładne, bardzo ładne i w sumie to naprawdę muszę z Tobą popisać. c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.06.14 23:22  •  Oceń osobę powyżej - Page 5 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Jest ok, kojarzy mi się z wąsatym Francuzem.
Avatar: Śliczna czcionka i obrazek, smutny i uroczy zarazem.
Postać: Bardzo mi się podoba. Szczególnie chłopięcy wygląd i to obgryzanie paznokci, moja wyobraźnia działa, lubię takie postacie. Łucja chętnie by ją wykarmiła!

Ps Dostałam oczopląsu od tego kolorowego czegoś. Czy to lama bez uszów? XD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.07.14 15:12  •  Oceń osobę powyżej - Page 5 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Hm... Prosty - to dobrze, ale doświadczenia życiowe nie pozwalają mi lubić tego imienia. Mam na myśli to, że moja siostra chciała je wziąć na bierzmowanie.
Avatar: Ogólnie ładny art. Ramka mi się nie podoba, a napis jest ok. Nie ma pobocznego, to też jest plus.
Podpis: Jest genialny! Po prostu najlepszy!
Postać: Bardzo ciekawa, podoba mi się jej podejście do życia, odnoszenie się do ludzi i ogólnie wszystko. Wygląd pasuje do charakteru. Cudnie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.07.14 15:21  •  Oceń osobę powyżej - Page 5 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Jest okej. Taki... frankensztajn. Czy coś. :v:
Avatar: Eh... ee, no. Śmierdzi pikselami i jpg. Ale napisy ładne! A zwłaszcza ten większy, taki tyldowy. ~
Podpis: Jakaś laleczka, facet (?) i uśmieszek. Nudnawo, a telefon i relacje nie za bardzo mi do owego gifu pasują.
Postać: Na pewno jest odskocznią... wygląda na normalną dziewczynkę i to właśnie mi się podoba. Zwykła uczennica, a wokół niej taki świat, jest plus.
Posty: Jestem leniem i nie sprawdzałem, ale za to czytałem KP i jestem pewien, że są dobre.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Postacie

Strona 5 z 55 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30 ... 55  Next
- Similar topics