Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Postacie

Strona 6 z 55 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 30 ... 55  Next

Go down

Pisanie 03.07.14 17:05  •  Oceń osobę powyżej - Page 6 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Eee tak. Specyficzny. I chyba tylko to.
Avatar: Meh, nie podoba mi się. Pewnie przez art, który niekoniecznie przypadł mi do gustu. No i obróbka, której chyba nie ma, jest, no. Właśnie.
Podpis: Urocza. Przyznam, że urzekła.
Postać: Arogancki dzieciak. Ale dokładnie nie znam, więc się nie wypowiadam.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.07.14 21:09  •  Oceń osobę powyżej - Page 6 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Meh. Nie podoba mi się i chyba dodatkowo jest niezgodny z regulaminem, bo wątpię by to był jej pseudonim. xD
Avatar: Dziwaczny. Jej oczy mi się kojarzą z galaretką.
Podpis: Gosick? Źle nie jest.
Postać: -

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.07.14 23:00  •  Oceń osobę powyżej - Page 6 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Podoba mi się. Jest takie inne. Chyba dlatego, że na końcu jest ''ya'' i to ''Aura'' nie jest takie samotne. Wtf...
Avatar: Wydaje się być oryginalny. To te kwadraty. Fajne są. Ja nie mam uprzedzeń do białego tła, więc ogólnie jest ok. Chociaż w niektórych miejscach słowa są niewyraźne.
Podpis: Ładniutki. Uloczy. Podoba mi się. No i znów kwadraty.
Postać: Uczynność u niej jest dobra. Pajacowanie trochę nie, ale da się przeżyć. Na pewno wkurzałaby moją postać xD Wielkim plusem jest ślepota.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.07.14 10:19  •  Oceń osobę powyżej - Page 6 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Przyjemnie się go czyta
Avatar: Nie wzbudza we mnie jakiś nadzwyczajnych emocji. Ale ciekawie jest zrobiony, bo tło szare, a postać kolorowa. To mi się podoba.
Podpis: Szczera prawda.
Postać: Ciekawa, podobna do mojej.
Posty: Nie za długie, nie za krótkie. Takie o w sam raz. No i też ciekawe, zwłaszcza z tym postrzeganiem jako sztukę ^^.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.07.14 15:38  •  Oceń osobę powyżej - Page 6 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: BoI mi się przypomina czytając go, hrm. Ale fajny nawet. Taki... bombowy, he. 6/10
Avatar: Własny? Sama zrobiłaś? Jak tak, to pięknie. Rzeczy które zrobiło się samodzielne są najlepsze. 9/10
Podpis: Jakaś piosenka. Nie odsłucham, bo mi bluescreen znowu zaatakuje... -/10
Postać: Wydaje się inna. I to dobrze właśnie. Tak... hmm... Indie. Kojarzy mi się z Indiami. D: 7/10

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.08.14 15:27  •  Oceń osobę powyżej - Page 6 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Jedyne, co przychodzi mi do głowy, kiedy czytam twój nick to "Miażdżyca... czemu tak?", więc akurat w tym punkcie nie spodziewałabym się po mnie zbyt wielkiej elokwencji XD
Avatar: Kurde, strasznie mi się podoba. Kiedyś nawet chyba już ci go chwaliłam ~
Podpis: Obrazek byś obrobił tak jak avatar, to byłoby supcio, a tak to teraz bieda jest, panie. A czcionka mnie wkurza, bo jest za mała, phie. *przeziębiony grumpy człowiek*
Postać: Tsundere! Tsundere są fajne. I w ogóle to słodziak z niego ~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.08.14 15:45  •  Oceń osobę powyżej - Page 6 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Została strollowana, bo z początku myślałam, że robisz babę, co. Ale krótki, łatwo do zapamiętania i uroczy. Mimo, że popularny to lubię~
Avatar: Świetny. Podoba mi się, chociaż Twój ostatni też skradł moje serducho <3
Podpis: Ładny zestaw wraz z avatarem. Na plus.
Postać: Przesłodki. Chcę relację! Tu i teraz. I świetny pomysł na postać, jeden z pierwszych androidów *łza w oku*.
Posty: Nie czytałam, ale znając Twój styl pisania wiem, że z pewnością są świetne.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.08.14 16:34  •  Oceń osobę powyżej - Page 6 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Łamałem sobie kiedyś głowę nad pytaniem "kogo stalkujesz", ale w sumie nigdy się nie zapytałem. Ogólnie, zaskoczył mnie.
Avatar: Przerażają mnie jej oczy, zwłaszcza, kiedy porównam z tym co się dzieje na fabule. Ale ładny.
Podpis: Pasuje do postaci. Tak mi się wydaje. Ziemia, rośliny, leczenie i mała dziewczynka.
Postać: Ciekawa. Mała, słodka, za dobra dla ludzi i podatna na zranienia. Podoba mi się.
Posty: Opieram opinię tylko na tych ze mną: Ciekawe, nie za długie, nie za krótkie, przyjemnie się je czyta. I pasują do postaci. Tzn. nie odbiegają od charakterystyki Ev.

Taka elokwencja.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.08.14 17:44  •  Oceń osobę powyżej - Page 6 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Dedal i Ikar. No, co by tu dużo mówić. Ten mit znają nawet dzieci w podstawówce, choć nawet nie zastanawiają się nad głębszym sensem, przynajmniej w większości. Dla nich to tylko mały mit o Morzu Ikaryjskim i wyspie położonej na tym akwenie, a nie historia ojcowskiego dramatu i bezmyślnego syna. Właściwie, postać Dedala zawsze kojarzyła mi się tylko z tym, a skrzydła bezpośrednio przypisywałam nierozważnemu Ikarowi, więc... no, cały czas nie umiem do tego przywyknąć. Mimo wszystko Joachim jest bardziej, jakby to powiedzieć rozgarnięty i "dedalowaty", więc na myśl o tym z kolei wszystko mi się wywraca. Ogółem podoba mi się pomysł zaczerpnięcia nicku z mitologii, bo sama strasznie za nią przepadam.
Avatar: Jak to było? Zalety: skończyły mi się wady. Tu mamy odwrotny problem. Wada: skończyły mi się zalety wraz z nickiem. Generalnie nie lubię takiego kadrowania. <- To się tyczy poprzedniego ava, a mi kurde zmieniłeś akurat, jak Cię oceniałam. Font jest z deka niedopasowany i w ogóle kompozycja tego tekstu trochę leży. I... i w ogóle nopenopenope.
Podpis: ...no nie ma go. |D
Postać: I wracają zalety. Generalnie podoba mi się koncept osoby z S.SPEC, która bezwzględnie chce się pozbyć każdego Wymordowanego stąpającego po ziemi. Generalnie takie oddanie obowiązkom, cała ta rozwaga... no, lubię ten typ osobowości, bo go - krótko mówiąc - brakuje.
Posty: Przeczytałam... no, jeden. Przyznaję się bez bicia, że tylko i wyłącznie jeden. Ale mimo wszystko był on przejrzysty, zrozumiałam wszystko, co trzeba i nie musiałam patrzeć na jedno zdanie miliard razy, żeby wszystko było okej. A to już jest coś, bo ja czasami nawet własnych postów nie rozumiem.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.08.14 23:18  •  Oceń osobę powyżej - Page 6 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Dostałam mindfucka przez samo przeczytanie tego nicku. Huh huh.
Avatar: Bardzo kawaii. Uwielbiam Mio, jest cudownie niewinna, a odcienie szarości dodają nieco melancholii do kompozycji.
Podpis: Nana! <3 I ten fajniutki gif. Lubię, lubię.
Postać: Starałam się przeczytać kratę, ale cały ten niemiecki bardzo odstrasza, więc sobie odpuściłam. Ale nie wiem czy postać-stalker mnie przekonuje. Hum.
Posty: Jasne i ładne szczególnie jak gdzieś pojawi się dupa dupa dupa, to w ogóle się rozpływam, ach!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.08.14 10:57  •  Oceń osobę powyżej - Page 6 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: ... dziwny? O_o Jeszcze takiego nie widziałam no i... ten, no.
Avatar: Hm.... aż tak super mi się nie podoba, ale też nie jest tak, że go nie lubię... to skomplikowane x.x'
Podpis: Tak samo jak wyżej, no~
Postać: Paczyłam sobie tak na KP trochę... hm, może się wydawać interesująca.
Posty: Troszkę tylko przeczytałam, nie biczować |D Ale ten... w porządku są, ne.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Postacie

Strona 6 z 55 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 30 ... 55  Next
- Similar topics