Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Postacie

Strona 4 z 55 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 29 ... 55  Next

Go down

Pisanie 17.05.14 23:55  •  Oceń osobę powyżej - Page 4 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Wyróżnia się, to pewne. I według mnie jest całkiem odpowiednie dla Twojej postaci.
Avatar: ... Przeraża mnie. Serio. Ale z drugiej strony... Chętnie zobaczyłabym cały obrazek. xD
Podpis: Agito z Air Gear. Jakiegoś szału nie ma, wybacz.
Postać: Oryginalna i cholernie dobrze zagrana.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.05.14 18:13  •  Oceń osobę powyżej - Page 4 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Trochę trudne do zapamiętania i wypowiedzenia;
Avatar: Świetny. Podoba mi się takie granie kolorów z szarością w niebanalny sposób :3
Podpis: Nie do opisania. Takie coś bardzo mi się podoba, bardzo bardzo.
Postać: Dość typowa, bo wymordowana - ale wreszcie ktoś ma włosy inne, niż blond/czerń/brąz/rude ^.^

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.05.14 19:21  •  Oceń osobę powyżej - Page 4 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Marcelina od razu skojarzyła mi się z królewną z krainy wampirów, znaną z Pory na Przygodę. Seriously, przez chwilę sądziłam, że robisz właśnie postać na jej podstawie. Generalnie mam z tym imieniem bardzo miłe skojarzenia i podoba mi się fakt, że w swojej prostocie zdaje się być jednocześnie niebanalne.
Avatar: Cholernie klimatyczny, trzeba przyznać. Do tego ujął mnie bez cudownej obróbki i świetnego kadru z bishem o skurwielskiej mordzie, a to duże osiągnięcie. Ogólnie taka kreska kojarzy mi się dość... po prostu dobrze.
Podpis: Chyba przez rozmiar grafik coś mi nie gra. Albo ich umiejscowienie. Nie mam pojęcia. Grunt, że jakoś mniej mi podszedł od avka, a ten chibi... nie wiem, po prostu nie i tyle.
Postać: Cheshire Cat - wystarczą te dwa słowa, żeby wzbudzić moją ciekawość, serio. Od dzieciaka miałam słabość do tego kota, która ostatnio jeszcze tylko się nasiliła (guess why~), a tutaj - no proszę! - Chessie jak malowany. I strasznie się cieszę, że to jedna z tych pozytywnych postaci uwielbiających zabawę. No bo błagam. Smutaśny kotek z wielkim wyszczerzem?
Posty: Przeczytałam jeden i to niezbyt dokładnie, ale nie mam żadnych zastrzeżeń. Jakoś nie chce mi się na ten temat za bardzo rozwodzić. Po prostu nie są złe i tyle. Jedynie zdarzają się literówki, nic więcej.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.05.14 19:33  •  Oceń osobę powyżej - Page 4 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Bez znaczenia jaki sobie dasz nick... Zawsze będziesz Mio.~ No, ale co do tego to ma swoje plusy. Przynajmniej nie jest to wałkowane non stop jakieś super ekstra popularne japońskie imię, bo to przecież takie "kul". No i za samo "Senpai" masz plusa. Wiadomo~
Avatar: Chyba najciekawszy z Twoich wszystkich kont. Najpewniej ze względu na bohaterkę, na którą po prostu miło popatrzeć. Nie wylewa się cukier z ekranu, barwy są stonowane a i obróbka jest ciekawa, bez niepotrzebnego napaćkania wszystkiego, co było możliwe.
Podpis: Gif już na samy początku mnie urzekł. Po prostu. Jest ładny.
Postać: W sumie to nie wiem ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.14 12:40  •  Oceń osobę powyżej - Page 4 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Przez 9 sezon Supernatural kojarzy mi się totalnie tylko z tym gościem.
Avatar: Bardzo go lubię. Jest taki mruczny~
Podpis: Eee... eee... no, jest sobie tam jakaś ręka, hue.
Postać: Kradnie małe dziewczynki i chłopczyków :c
Posty: Oj, czasami zjadasz jakieś litery czy rąbiesz końcówki, ale nie psuje to aż tak bardzo odbioru. Generalnie są bardziej niż przyzwoite i przynajmniej coś się w nich dzieje, więc jak na moje nie ma na co narzekać~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.14 13:09  •  Oceń osobę powyżej - Page 4 Empty Re: Oceń osobę powyżej
O, ja chcę Księcia! Ja! Kij, że dopiero oceniałam, chcę go! ;u;

Nick: Kojarzy mi się ze Słodkim Flirtem, wtf. A tak w sumie, to jakoś lubię to imię, ale jest go wszędzie w cholerę i na samym początku kojarzyłam je ze wszystkimi poprzednimi Nathanielami z for POZA Tobą. A teraz nie przychodzi mi do głowy praktycznie żaden, oprócz Ciebie, więc... no, nie widzę Cię pod innym nickiem poza tym, Rinełem i Dupciusiem. Z naciskiem na Dupciusia.
Avatar: Boję się tego spojrzenia. Totalnie. Ale obróbka artu jest taka ohmyfuckinggod, szczególnie, że to pieprzony Gimp, którego wystrzegam się, jak ognia, a ogarniałam w nim tylko recolory.
Podpis: HU HU HU HU HU HU HU, jeszcze więcej HU - Mio lubi, co tu dużo mówić. xD Chociaż jakiś pro zajebisty gif psujący atmosferę by do Ciebie pasował. xD Albo gołąb, tak tak.
Postać: ...*^* <- i tyle w temacie. A tak na poważnie - borze, to jest ten typ, który najbardziej wkurwia swoją aseksualnością. Pro zajebisty skurwiel, a tu nagle czo? No to. I co ja mam uczynić. ;-; W dodatku popatał Mi! Ja bym się brzydziła! xD
Posty: A tu to ja w ogóle jestem szczęśliwa, bo są takie... Twoje. Po prostu czuć, że wyciekły spod Twojej ręki, no (trudno, żeby było inaczej, hue). I w ogóle zawsze, jak je czytam to mam takie huśtawki nastrojów wraz z każdym słowem. Takie: "oww! ...czo!? NO CO ZA SKU... *^* Kyaaaa!" ...tak. xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.14 18:15  •  Oceń osobę powyżej - Page 4 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick:
- Notice me, Senpai~♥
- Nope.

I tyle w temacie D:
Avatar: Podoba mi się. Jest całkiem uroczy. I w ogóle te oczy mnie urzekły.. niebieskie ślepia, ashasjhajsah~
Podpis: Lubię się na niego patrzeć. Gif przypadł mi do gustu… ta róża~
Postać: No, lubię. Grzechem byłoby jej nie lubić D:< I co by był ze mnie za senpai. Generalnie strasznie urocza i nie mogę się doczekać tych krępujących scen z czytaniem fanficków i innych akcji, które wymyśliłyśmy przez cały ten czas.
Posty: W sumie pisałam z Tobą tylko na false i to jako Teruv z Jesterem, ale wtedy na jakość i szybkość odpisów nie narzekałam~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.14 18:25  •  Oceń osobę powyżej - Page 4 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Ailen, Ailen, Ailen... Brzmi bardzo kobieco, na co moja Nathairowa natura się właśnie cieszy >D Ale krótki i fajny, łatwo wpada w ucho. No i jest charakterystyczny, a nie powtarzający się na setki tysiącach pbfów. Good for you!
Avatar: Świetny, już Ci o tym pisałam. Chociaż poprzedni jak dla mnie nieco bardziej pasował do Kurta. Był taki... no... bardziej pasował do shoty <3 Ale i tak. Świetne wykonanie plus super art.
Podpis: UWIELBIAM. Ten kot zawsze mnie rozwala <3 Za każdym razem jak natrafiam na Twojego posta to siedzę i gapię się na tego gifa.
Postać: Shota! >D Jest przeuroczy, kochany, uroczy i taki potulny! Tylko brać i tulić te 158cm. Tylko spójrzcie na niego. Kochany chłopaczek, typowe uke. Tak, idealne uke do zdominowania. No i plus świetnie wykreowana postać i dobrze prowadzona. Bez jakiś zbędnych udziwnień, mająca swój osobisty urok.
Posty: Są dobre. Drobne błędy, no ale to jak prawie u każdego. Generalnie są długie, czasem aż D: i ciekawe. I jest na co odpisywać. Nie ma co się zbytnio rozpisywać, trzeba po prostu samemu poczytać, o.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.05.14 14:00  •  Oceń osobę powyżej - Page 4 Empty Re: Oceń osobę powyżej
U mnie krótko i na temat (:
Nick: "Nathair"... ciekawe, pierwszy raz się z takim spotkałem.
Avatar: Uwielbiam avatary, w których choć połowa twarzy jest ucięta.
Postać: Mało jest aniołów na tym forum, z resztą od razu mi się spodobała
Posty: Jak chyba u każdego, drobne literówki, ale i tak dobre.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.06.14 23:56  •  Oceń osobę powyżej - Page 4 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Jakub... no, Jakub. Kojarzy mi się z Tym Jakubem od rozpruwania i chyba prawidłowo, bo masz rangę Rozpruwacza, tak. Jestem taka spostrzegawcza, hue. Tak czy siak chyba spełnia swoją funkcję, więc jak na moje jest okej.
Avatar: Przeraża mnie? XD" Ładnie wykadrowany. I w sumie dużo więcej nie mogę powiedzieć~
Podpis: Nima. Bieda.
Postać: Też mnie przeraża, eej. Może to przez ten avatar? XD" W każdym razie z tego, co wyczytałam w karcie, jest całkiem oryginalna, no.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.14 17:11  •  Oceń osobę powyżej - Page 4 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Nie lubię imienia Nataniel, ale muszę przyznać, że brzmi zdecydowanie anielsko.
Avatar: Szary, ładny, pasuje do wyglądu forum. Motylki urocze.
Podpis: Bardzo mi się podoba.
Postać: Czytam Twoją kartę postaci i widzę malusieńkie między Nathanielem i Łucją, hm ._. Co mogę rzecz? Świetna postać, lubię takie. Dodam jeszcze, że niezły z niego anielski cham, o!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Postacie

Strona 4 z 55 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 29 ... 55  Next
- Similar topics