Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 47 z 100 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100  Next

Go down

Gryzł wilk razy kilka... pogryźli i wilka. - Page 47 200
Tak. Rysujcie więcej. *^*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Gryzł wilk razy kilka... pogryźli i wilka. - Page 47 8JKOFlo
Proszę o więcej.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Presja otoczenia.

Chociaż liczę na to, że wy też się zmobilizujecie i zaczniecie wstawiać więcej rysunków albo innych prac.

Tyr, czekam na tę pracę. I'll watching you, bastard. Nie musi być idealnie wymuskana. Sam wstawiam ledwie szkice.

Take szykuj broń. B|

Nove, projekt miał być tworzony przez większą grupę osób. Było nas za mało i dlatego niektórzy dostali po trzy wersy (gdzie pierwotnie każdy miał dostać zaledwie jeden). Jakbyś się jednak zdecydowała i wyrobiła do końca czerwca to możesz spróbować zagadać do Inf. Już jednej osobie znalazła wersy (to jest - ci, co mieli trzy i wiedzieli, że mogą się nie wyrobić, odstąpili po jednym), więc u ciebie pewnie też by się udało.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Też trzymam kciuki i za wstawianie prac i za cały projekt i za Growa i Zero iii wszystkich. I trochę zazdrość, bo rysowanie bishy to jednak wygryw. .n. Ale ja będę się cieszyć po prostu bishami Growa, o.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nove, właśnie, właśnie *kiw kiw* Jest tak jak gada Grow. Gdyby sie zgłosiło więcej osób, odciążyłoby to resztę xd No zrób chociaż jeden arcik! Na pewno ktoś ci odstąpi linijkę. Take też powinniśmy namówić To naprawdę nie muszą być skomplikowane prace, patrzaj ferajna Creepy Girl, Seven Devils. Ludziki się bawią w animacje ale ja tego nie wymagam przecież pseudanimacjami i efektami to sie zajmę z Tyrellem przy montażu XD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sam wstawiam ledwie szkice.
*atak kaszlu* Ale za to jakie szkice.
Notabene ja ci już pokazałem co nieco. *kaszelek* Teraz czas abyś ty uchylił to i owo. Y'know. *podpiera głowę na ręce i sugestywnie stuka palcem w blat*

Nove, dołącz się. A ty Take zresztą też. Założę się, że w waszym challengu znalazłoby się miejsce na jeden tematyczny art.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

No nie obraziłbym się, jakbyście się dołączyli. ~
NADAL NIE CHCĘ TEGO JEDNEGO WERSU. |:

Kiedyś to dokończę.

Czemu zawsze jest tak, że rysuje się nie to, co powinno?

Oddelegowuję się do MEPa, aye.

Ostatnio zmieniony przez Growlithe dnia 24.06.16 9:29, w całości zmieniany 1 raz

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

O. Mój. Borze.
Czy ja widzę... kolor?
I tu się końcu moja elokwencja. To jest po prostu zbyt zajebiste na komentarz ._.
Uwielbiam niebieskie oko, nie tylko za to, że jest niebieskie, ale po prostu jako całość jest świetne. Całość jako całość to już w ogóle miażdży.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pomacane. Moje. Borze, jestem na telefonie, ale i tak muszę napisać krótko, że jest zajebisty.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

FGAWUNTMV432GREFQWF723, TAK.
W tym przypadkowym ciągu znaków jest jakiś ukryty przekaz i na pewno wychwala Twoją pracę, serio. Wyszedł świetny.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dopiero teraz zauważyłem, że krwawi od połowy rany.
Brawo Grow.
Dzięki Grow.

Lilly, yup. Chociaż Grow jest dość monochromatyczny, ale dziś mnie coś natchnęło na próbę wycieniowania, przynajmniej włosów. Tyle tutoriali ile przejrzałem, tyle speedypantów... |:

Take, dzięki.
Nie to, że mam całą nawałnicę literek na GG.
Skąd.

Nev, owr. KHSFKHFOSEHFOSHFOHSOFSO. Dzięki! Konstruktywnych komentarzy nigdy za wiele.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 47 z 100 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100  Next
- Similar topics