Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 25 z 100 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100  Next

Go down

To jest urocze ;w;

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Tu też komentowałam już, ale... Kocham tą kreskę. I ten art... Rysujmy dzis. Ty, ja, Take. To co, że przez was popadam w depresje. C.u.d.n.e. (ó﹏ò。)

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

O rany, to jest takie genialne, no bez kitu. Jeszcze tematycznie, bo ostatnio namiętnie gram w Pokemony. |: Nie no, genialnie Ci wyszło. Jak zwykle zazdroszczę i dopinguję, by więcej takich artów powstawało. Kciuk w górę.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

No ja bym się pisał na rysowanie, jak już na coś odpiszę i zaprojektuję wygląd.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Dziękuję. ~

Co do rysowania... Nie wiem. Wpierw gazetka, potem jeszcze z Ev kody (pomysły?) i chcę odpisać chociaż Ayako i Verity, bo zwlekam, a już się przymierzam od wczoraj do ogarnięcia tych wątków. I:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Wpadłem napisać, że mi również się podoba. Za Cyndaquila propsuję.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Jakie cudo <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Kto jak kto, ale w depresje to mogę popadać tylko ja, Ev. Ty nie musisz się tego obawiać. I:

A co się tyczy nowej pracy... w sumie, chyba nie powiem nic nowego. Jestem twoim wielkim fanem, a dzisiejszy rysunek zaspokoił moje oczy w należyty sposób. Rewelacja, po prostu... .o.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

To jest takie urocze i prześwietne, że po prostu nie mogę odnaleźć słów, aby to opisać. Aż żałuję, że mam takiego lenia. Ale ta mimika, te piegi, ten Cyndaquil. To wszystko jest takie delikatne, staranne *zerk niżej* Tutaj też. Zazdrosna jestem bo umiesz się ogarnąć .-.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Fynn, ty mi miałeś pomóc powymyślać imiona dla reszty pokemonów. Sam coś rysujesz/tworzysz?

Lil. <3

Tyr, ja czekam na jakiś twój nowy art, bo ostatnio nic nie pokazywałeś, a z tego co już zdążyłem zaobserwować - stary, ty się marnujesz. Chociaż jak mówisz, że cię zaspokoiłem *kaszl* obrazkiem, to aż mi głupio, bo zjebałem mu cholernie rękę i... prawdopodobnie też proporcje, ale zauważyłem to dopiero dzisiaj. Że nie wspomnę o tym durnym ryju. Niby Grow się prezentuje jakby potrzebował pomocy psychologa, ale nie chciałem go krzywdzić aż tak. |"

Micael napisał:Zazdrosna jestem bo umiesz się ogarnąć .-.

Ogarnąć?
Zaraz.
Delikatne? STARANNE..?
Mic, patrzymy na ten sam obrazek? |D
Dzięki, ale akurat mam strasznie chaotyczną kreskę i brudne szkice. Ale z tego co się orientuję pokazywałaś ostatnio na CB jakąś swoją pracę, nie? Rysujesz? >D Też się piszesz kiedyś na wspólne rysowanie na GG?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Uwaa, sama bym pograła w jakieś dobre przeglądarkowe pokemony.
Grałam w kiedyś jedne cudowne, ale byłam za dobra i jako jedyna zdobyłam Eevee na całym serwerze więc dostałam bana od uroczych polskich adminów, a którymi nie chciałam go wymienić. Meh.

Zazdroszczę Ci tej lekkości w różnorodnych pozach, które nie wyglądają jak człowiek stojący z dorobionymi krzywo kończynami (tak jak to u mnie jest). Do tego ta twarz pomimo bardzo delikatnej mimiki wyraża emocje, to jest świetne.
No i zakładam oficjalny fanclub ucha z tego szkicu.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 25 z 100 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100  Next
- Similar topics