Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Czy jesteś za usunięciem postaci specjalnych?

Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] - Page 4 Empty71%Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] - Page 4 Empty 71% 
[ 15 ]
Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] - Page 4 Empty29%Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] - Page 4 Empty 29% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 21

Poll closed
Skoro jest o czym dyskutować, czemu mamy tego nie robić?
Generalnie, wydaje mi się, że z Marceliny można zrobić wymordowanego, a z Hexa anioła bez większych problemów - oczywiście, ostateczne słowo należy do autorów postaci, nie chcę wam się przypadkiem wcinać w koncepcję.
Ale nadal pozostaje problem eksperymentów naukowych, czytaj Natalie i Anemia.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Osobiście poszerzyłabym ilość królików doświadczalnych do 3 i tam je wrzuciła, bo w jakiś sposób nimi zostały. Ale to tylko taki luźny plan.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dobra, więc z postaci specjalnych mamy:
Anemię - istotę podobną do człowieka, stworzoną w laboratorium jako "maszynę do zabijania". (oczywiście znacznie "podrasowanego" człowieka, bo kimś normalnym nie jest)
Hex'a - dżina, istotę stworzoną do pomocy aniołom i trochę do nich podobną, choć z pewnością nie wpisuje się w zasadę "dobry, grzeczny aniołek niosący pomoc".
Marcelinę - istotkę o zwierzęcym wyglądzie, którą można pomylić z wymordowanym.
Szarańcza/Szakal - upiór... Tu może być gorzej. Zbuntowany anioł? Wymordowany?
Natalie - sztuczne połączenie człowieka i anioła. Do rangi człowieka nie dam już rady jej cofać i szczerze mówiąc, nie chcę. Po naciągnięciu zasad dotyczących aniołów, można by ją dopisać do tej grupy, do rangi dodatkowej. Postać była tworzona, gdy wprowadzano rangę odrodzonego i wcześniej przejście z człowieka na anioła nie było chyba  możliwe. Poza tym, problemem jest chyba jedynie jej niezbyt "grzeczny" charakter, ale mimo wszystko, da się ją tam chyba wchłonąć jako "szalonego anioła dziwnego pochodzenia".
Gorgio L - syn szatana... Ta istota również mogłaby zostać przypisana do "zbuntowanych" aniołów. W końcu, demony to upadli, prawda?

To tylko moja propozycja i ujęcie obecnych PS. Nie znam ich dokładnie, mogłam coś pomieszać.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Człowiek idzie pisać post, a tu dyskusja na trzy strony. Strach wybrać się do marketu.

Popieram Taihen. Można powiększyć liczbę akurat tego wariantu.

Tylko rozumiem, że w takim wypadku również traciliby rangi, tak? I spróbuję zagonić wszystkie Postacie Specjalne do dyskusji. W końcu to o ich losy toczy się teraz rozprawa.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Dobra, to ja może jeszcze powtórzę, bo chyba jednak PS zostaną usunięte.
Czy Natalie dałoby się przerobić na anioła? Nie chciałam jej tam pakować na siłę, bo w opisach ras pisze, by nie tworzyć naginanych postaci. Byłaby "szalonym" aniołem o specyficznym charakterze, ale mimo wszystko nadal dobrym i pomocnym.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Natalie napisał:Hex'a - dżina, istotę stworzoną do pomocy aniołom i trochę do nich podobną, choć z pewnością nie wpisuje się w zasadę "dobry, grzeczny aniołek niosący pomoc".

To w sumie mogłoby wystarczyć, zamiast rozpiski tematycznej o niezwykłości Dżina. Raczej dużo więcej czy wymowniej nie napisze - ale macie moje przyzwolenie co do zmian. Bez odbioru.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Też raczej jestem za tym, o czym piszecie, jeśli tylko mój zamysł postaci pozostanie taki, jaki jest, he. Po prostu nie miałem gdzie wetknąć Anemię, a do SP pasowała najbardziej. Ale i tak zrealizuję mój wspaniałomyślny plan, o ile będę mieć na to czas~
No, więc jestem za, żeby nie było.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ja mam mieszane uczucia, ale niech wam będzie. Boje się tylko o swoją postać, a raczej na obydwie, Szakal to raczej stworzenie odbiegające od istniejących już ras. Jestem za stworzeniem grupy "innych" - hybrydy czy mutanty i istniejące jeszcze Postacie Specjalne.
I to koniecznie z limitem - do np. 10 osób.

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Sama miałam robić z Mio specjala, więc powinnam się wypowiedzieć, tak.
No więc... eee, nie jestem za bardzo obeznana ze wszystkim, bo czytałam tylko przelotnie. Ale moim zdaniem, powinniśmy właśnie dopasować PSy do istniejących już ras, ewentualnie zostawiając im jakieś specjalne rangi, a samą grupę usunąć. Skoro domniemana postać specjalna ma jakąś tam konkretną funkcję, to skoro ktoś już koniecznie chce być bardzo pro elo oryginalny, to niech po prostu przydzieli sobie rolę z urzędu i dostanie fajny podpisik pod nickiem, ale nadal będzie Wymordowanym czy Aniołem.

Więc, krótko mówiąc, jestem za zniesieniem tej grupy.
I nie wiem, czy ktoś nie powiedział czegoś podobnego, albo czy czegoś nie pokićkałam, ale jak tak, to zgadzam się z tą osobą albo przepraszam za błędy. D:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Trochę się odpowiedzi zebrało, więc wypadałoby to ogarnąć.
Pomijając trochę dyskusje nad naturą grupy/rasy "Inne"
Podałem nicki osób, bo suche liczby wprowadziłyby zamęt, jako że niektóre osoby są za dwiema opcjami.

Za usunięciem (i wcieleniem do już istniejących ras): (9)
Fucker
Growie
Nathair
Kot
Phil
Taihen
Hex
Anemia
Repair Boy

Przeciw usunięciu: (0.5)
Natalie (ale tak naprawdę, to bez różnicy jej to)

Za rasą "Inne": (7)
Fucker
Nathair
Grow
Taihen
Nathaniel
Chiyo
Marcelina

Przeciw tej rasie:(1)
Lilo

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Jeśli nadal można oddawać głosy to ja jestem za usunięciem PS i stworzeniem rasy tak zwanej "Inne".

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
- Similar topics