Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Czy jesteś za usunięciem postaci specjalnych?

Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] - Page 2 Empty71%Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] - Page 2 Empty 71% 
[ 15 ]
Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] - Page 2 Empty29%Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] - Page 2 Empty 29% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 21

Poll closed
Yup, może tak być.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:Jestem na tak, ale zostawiłbym grupę samą w sobie, aby wyróżniały się konta Administratora, Gazetki i Radia. Ewentualnie można tylko zmienić nazwę.
Popieram z nazwą "Inne".
W ogóle śniło mi się, że Taihen stała się postacią specjalną, wtf.
W każdym razie usunięcie tej grupy, według mnie, nic nie zmieni. Jakie mamy w ogóle postacie specjalne? Tutaj bym coś napisała, ale nie chcę wyjść na niemiłą. W każdym razie te postaci można przenieść do aktualnych grup. Nie widzę problemu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ja mimo wszystko jestem na nie. Nie widzę wielkiej różnicy czy grupa będzie się nazywać "Postaci Specjalne", "inne", "Mutanty" czy co tam komu przyjdzie do głowy. PS to postać, która nie mieści się w istniejących grupach rasowych. Skoro dopuszczamy ich istnienie to kolor nicka jest raczej mało ważną sprawą.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Lilo napisał:Ja mimo wszystko jestem na nie. Nie widzę wielkiej różnicy czy grupa będzie się nazywać "Postaci Specjalne", "inne", "Mutanty" czy co tam komu przyjdzie do głowy. PS to postać, która nie mieści się w istniejących grupach rasowych. Skoro dopuszczamy ich istnienie to kolor nicka jest raczej mało ważną sprawą.

Będą mieć kolor organizacji, do której przynależą. W przypadku neutrali, będą mieć po prostu kolor neutrali.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Rozumiem oddzielną grupę dla Administracji, Gazetki i Radia, ale skoro chcemy znieść PS, to zmiana nazwy ich grupy raczej w niczym nie pomoże. Nadal będzie to samo tylko pod inną nazwą, dlatego może warto się odrobinę wysilić i wszystkich "specjalnych" pogrupować do istniejących już kategorii. Chętnie w tym pomogę.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ja się wstrzymuję w głosowaniu na razie. Bo chociaż mamy parę PS, które można by przenieść do już istniejących ras, co z postaciami będącymi efektem eksperymentów? Nie pasują do ludzi, nie pasują do wymordowanych. Chyba powinniśmy najpierw zastanowić się nad nimi, a potem zabrać się za zmiany formalne.

A poza tym, przydało by się, żeby wypowiedzieli się wszyscy autorzy PS. Marcelina? Hex? Anemia?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dlatego dla nich powstałaby 'rasa' Inni. ~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Zmienianie nazwy grupy na "Inne" raczej niczego nie zmieni - tak, jak powiedziała Tai. Jak na moje albo ją wywalamy, albo zostawiamy, jak jest i nie robimy zamieszania, joł.

Luka napisał:(...) Bo chociaż mamy parę PS, które można by przenieść do już istniejących ras, co z postaciami będącymi efektem eksperymentów? Nie pasują do ludzi, nie pasują do wymordowanych.
Może powstać nowa rasa "Efekt eksperymentów", ot i po kłopocie.

Osobiście jestem za podpięciem istniejących specjalów pod już istniejące rasy, ewentualnym wprowadzeniem Efektów eksperymentów (czy jak tam sobie ktoś nazwię tę nową rasę) i zostawieniem w grupie Postacie Specjalne konta Radia, Gazetki etc. (przy zmianie nazwy grupy na Konta Specjalne). No.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nathaniel, ale tu nie chodzi o to, żeby powstała nowa grupa Inne (zmiana nazwy), tylko 'rasa' z limitem osób, gdzie można wrzucić wszystko to, czego nie da się podpiąć pod już istniejące.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

A, dobra, jak zwykle nie skumałam, mój błąd XD
To propsuję pomysł~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ale, tak przynajmniej moim zdaniem - rasa "Inne", z ograniczeniem powiedzmy do 5 miejsc, to to samo, co rasa "Postać Specjalna" z ograniczeniem do 5 miejsc.

Więc albo wcielamy wszystkie PS do istniejących ras, choć są też wyjątki, które się do tego nie nadają, albo wrzucamy limit miejsc i sprawa załatwiona.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
- Similar topics