Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 1 z 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Czy jesteś za usunięciem postaci specjalnych?

Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] Empty71%Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] Empty 71% 
[ 15 ]
Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] Empty29%Usunięcie grupy postaci specjalnych [ANKIETA] Empty 29% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 21

Poll closed
Kolejny wątek żywcem wyciągnięty z rozmowy z tego tematu.

Czy jesteś za usunięciem postaci specjalnych?

Punkty widzenia są dwa.
Jedni uważają, że PS są potrzebne, bo zmieniają fabułę. Drudzy zaś twierdzą, że wyróżnia ich co najwyżej kolor. Jedni są za tym, aby usunąć grupę, inni - aby zostawić ją w spokoju. Pytanie kieruję więc do was bezpośrednio: co o tym sądzicie?

UWAGA! Nawet jeśli grupa zostanie usunięta, użytkownicy nie stracą tak kont, jak i postaci. Zostanie dla nich znalezione nowe rozwiązanie, ale nie wybiegajmy w przyszłość.

Reguły:
jak zawsze. Ankieta została zrobiona dla zasady, ale przezorny chucha na zimne. W postach podkreślacie jasno za czym jesteście.

Ostatnio zmieniony przez Growlithe dnia 10.02.15 0:34, w całości zmieniany 1 raz

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Jestem za usunięciem. Skoro znajdzie się rozwiązanie, userzy nie stracą postaci, ale do tej pory nie widziałem jakiejś większej ingerencji w fabułę, więc dlatego też nie widzę większego powodu, by je trzymać. ALE nie będę ubolewał, jeśli zostaną, jednak już bez żadnych zamaskowanych Synów Szatana z ogonami i tym podobnych.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Też jestem za usunięciem, śledząc forum nie odczułem by jakoś specjalnie ingerowały w fabułę innych graczy, więc ten status równie dobrze można usunąć i ładnie porozrzucać graczy go posiadających po istniejących rasach, to nie powinno być trudne.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Popieram moich dwóch przedmówców.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Jestem na tak, ale zostawiłbym grupę samą w sobie, aby wyróżniały się konta Administratora, Gazetki i Radia. Ewentualnie można tylko zmienić nazwę.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

W sumie za usunięciem, bo nic nie wnoszą tak naprawdę, ewentualnie do bardzo mocnego ograniczenia. Żeby nie było jakiś smoków czy innych postaci z innych bajek, a jedynie jakieś mutanty/hybrydy z istniejących ras.

I w sumie dla takich postaci zamiast 'postać specjalna' dałabym grupę 'inne'.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Za usunięciem.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:zostawiłbym grupę samą w sobie, aby wyróżniały się konta Administratora, Gazetki i Radia. Ewentualnie można tylko zmienić nazwę.
Yup. Można dać "Inne", jak napisała Ev albo po prostu "postacie" zamienić na "konta", bo to jednak konta specjalne. Tak.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Albo mam takie rozwiązanie:

Wprowadzić nową "rasę". Rasa nazywałaby się "Inne" i tam znajdowałyby się wszystkie te rasy, które nie pasują do istniejących. Hybrydy, mutanty, wszystkie dawne specjale. Dać ograniczenie, dajmy na to 5 osób, wymagania napisania historii itp. Będzie limit - ludzie nie będą mogli robić.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Oficjalnie jestem na nie, ale nie będę jakoś bardzo oponowała przed zmianą. Do puki, ktoś pozwoli mi na dalsze prowadzenie mojej postaci pod tylko lekko zmienioną formą, to mi to właściwie nie przeszkadza.
Pomysł Ev bardzo mi się podoba, bo niektóre postacie może być ciężko przerobić. Ostatecznie, głosuję za jej pomysłem.
Choć zmienienie Nat w jakiegoś "dziwnego" anioła też nie będzie jak dla mnie problemem.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nathair napisał:Albo mam takie rozwiązanie:

Wprowadzić nową "rasę". Rasa nazywałaby się "Inne" i tam znajdowałyby się wszystkie te rasy, które nie pasują do istniejących. Hybrydy, mutanty, wszystkie dawne specjale. Dać ograniczenie, dajmy na to 5 osób, wymagania napisania historii itp. Będzie limit - ludzie nie będą mogli robić.
Jestem za.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 5 1, 2, 3, 4, 5  Next
- Similar topics