Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 19 z 37 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 37  Next

Go down

Pisanie 14.07.16 22:37  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 19 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Nie mogę po prostu. Już w samych szarościach wygląda epicko, a co dopiero będzie z kolorami. W sensie jak już dodasz wszystkie. Zajebisty.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 18.07.16 11:14  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 19 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dziękuję, dziękuję! *w* Poważnie, po każdym wrzuceniu czegoś tutaj mam podwójną porcję motywacji do rysowania dalej. Bardzo wam wszystkim dziękuję, odzew, jakikolwiek, to wspaniała rzecz.
Smok jest już prawie gotowy, ale nie mogę zdecydować się co do ostatecznej wersji. W każdym razie dzisiaj powinnam go już wypicykować i rzucić. A tymczasem... kiedy musisz wyjść, ale pogoda nagle się zmienia i nie wiesz co robić, więc czekając na stabilizacje szkicujesz:

Rebeka i Kirin

Kirin
Doberman     Poziom E
Kirin
Doberman     Poziom E

GODNOŚĆ :
Vincent de Lacroix aka. Kirin / Seba z DOGS

Powrót do góry Go down

Pisanie 18.07.16 12:25  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 19 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*parsk* Świetne.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.07.16 22:45  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 19 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.07.16 23:07  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 19 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Przepraszam za słownictwo, ale... ło kurwa, aż mi szczena opadła na podłogę. ; O

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.07.16 23:36  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 19 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jakie to jest genialne. Co.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.07.16 20:48  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 19 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dziękuję! ;-;
Dawno już nie robiłam pełnego rysunku, dlatego na ten mocno się nakręciła. Zajęło mi dłużej niż bym chciała. bo miałam okropnego lenia. Chce jeszcze zlepić WIPy, żeby pokazać proces powstawania, ale to za jakiś czas.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.08.16 22:08  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 19 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dzienna dawka ukrytego yuri od łowców

Uwielbiam to, jak bardzo zmienia mi się pomysł w trakcie szkicowania, zaczęło się od chodzi narysowania dwóch moich starych postaci siedzących do siebie plecami, przy czym jedna to wielki facet, a druga to patykowata dziewczyna z lisim ogonem i uszkami. No cóż, nie wyszło (i nawet nie jestem z tego powodu zła) >D
A ten szkic, może kiedyś skończę c:

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.08.16 22:26  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 19 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Borze... czemu Yuu w sukience to taki szok. Powinnaś przebrać ją za księcia czy coś. *parsk* Ale świetne. Teraz wszyscy będą shippować.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.08.16 22:34  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 19 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
W sumie... nie pomyślałam, że mogła by być księciem, teraz to mi się już zmieniać nie chce. *Czuje pomysł na kolejny szkic*
Z drugiej strony, nie wiem dlaczego to miałby być szok, sukienki są po prostu na specjalne okazje!  : D
Dziękuję mocno!

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.08.16 22:37  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 19 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
A ja tam myślę, że Yuu w sukience to przyjemny widok dla oka. W ogóle cały art jest przyjemny dla oka. Powiedz mi tylko, dlaczego tak rzadko coś tu wrzucasz...? Chcę więcej, bo to jest po prostu... świetne.

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 19 z 37 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 37  Next
- Similar topics