Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 17 z 37 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Next

Go down

Pisanie 11.06.16 23:02  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Yuu...
Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Latest?cb=20121102171344

Uwielbiam to jak posługujesz się farbami. Zazdro mocno!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.06.16 12:46  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Otworzyłam, stwierdziłam "ładne", po czym chciałam się upewnić, czy to akryle i przeczytałam to:
Yuu napisał:zrobiony z użyciem akwareli
i zmieniłam zdanie, to jest niesamowite. Użycie akwareli 10/10, udało Ci się sprawić, że wyglądają kryjąco. Czapki z głów i chylę czoło, autentycznie na moment mnie zatkało.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.06.16 13:27  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
; o Ten wilk jest świetny. >D

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.06.16 23:09  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wow, Yuu. Malowanie to dla mnie czarna magia, a tobie wyszło to tak naturalnie. Zdecydowanie musisz tak częściej.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.06.16 15:42  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
@Mar, aaaa, ten gif! Dziękuję!

@Lu, nie są do końca akwarelowe, chociaż wedle producenta nimi są. Z jakiegoś powodu dosyć mocno kryją, nawet jaśniejszy kolor po ciemniejszym. Akrylami jednak na pewno nie są, bardziej mi bardziej wodniste plakatówki przypominają. Dziękuję bardzo!

@Shane, dziękuję! Powinnam zrobić coś innego niż wilka... klątwa!

@Tyr, dziękuję! I będę, jak tylko odzyskam wolny czas.
Ewentualnie jak będę miała kupę roboty, wtedy zacznę malować, zamiast robią tą robotę. Polecam : D

A teraz, żeby nie było że same wilki!
Graj w gry z Lenem mówili, nie wciągniesz się, mówili.
No dobra, kłamię. Od początku było wiadomo, że się wciągnę. Na tyle, że postanowiłam narysować jedną z postaci, która zamienia się w badassowego smoka B)
>> Ao Kuang ze Smite w smoczej formie <<
Oczywiście to szkic, zamierzam popracować nad tym nieco dłużej, z metodą 'najpierw skala szarości, potem kolory' no i na jednej warstwie wszystko.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.06.16 15:53  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jaki zajebisty, rany. Nadal się zastanawiam, jak tak można. Jeszcze na jednej warstwie... co.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.06.16 18:32  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Świetne. @_@
Ten szkic i ten wilk wcześniej, mega! Twórz więcej, zdecydowanie. <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.06.16 19:50  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
...
Yuu.
To--
To jest--
aurqinasnaidi
Świetne, damn. Bardzo.
Ao Kunag epicki, lepszy niż w rzeczywistości, trust me.
Rewelacyjnie wychodzą ci smoki. Narysuj kiedyś Kukulkana. *potakuje*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.07.16 22:12  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dziękuję wam! ;-; Rysowanie na jednej warstwie jest... łatwiejsze! Dziwnie to pewnie brzmi, ale przypomina tradycyjny rysunek, masz rysować, psuć i uczyć się na swoich błędach. Ostatnio w nim zakosztowałam. W każdym razie smok cały czas jest w trakcie rysowania, ostatnio nie miałam w ogóle czasu tknąć tableta.

@Tyr, Kuku jest chyba jeszcze ambitniejszy, nie wiem czy był podołała *n*

Dzisiaj dorwałam jednak sprzęt na jakąś godzinkę i chciałam rozruszać rękę (strasznie źle mi się rysuje, zastał mi się nadgarstek, huh), więc leci kilka szkiców, a więcej pewnie się pojawi:

Isao, Natalie (aka. Samael) i Yuu

Chciałam poćwiczyć kobiety, ale nie umiałam się powstrzymać, by nie uwiecznić Iśka z fabuły, kiedy to chłop prawie umiera ze wstydu B)

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.07.16 22:24  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wszystkie głowy świetne.

I tylko Yuu nie ma rumieńca. Trzeba to zmienić.

Nie ma konstruktywnego komentarza. Bo po co.

Za to rozumiem zastały nadgarstek.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.07.16 22:36  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 17 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O rany. To jest świetne. Jak to zwykle bywa konstruktywność poszła się jebać.

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 17 z 37 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Next
- Similar topics