Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 25 z 37 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37  Next

Go down

Pisanie 15.11.16 23:48  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 25 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wszystko świetne! *^* Ale ten czarno-biały szkic mnie urzekł mega, ma taki specyficzny klimat. Wrzucaj więcej, a ja zaraz idę molestować filmiki z procesu tworzenia. <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.16 15:34  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 25 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.

Czasami go rysuję, gdy mam potrzebę poznęcać się nad czymś? Coś w tym stylu. No i znowu chciałam pobawić się rysowaniem na jednej warstwie, a do tego muszę mieć coś, czym pochwalę się w portfolio, bo dostałam zezwolenie by wrzucić tam swoje prace spoza uczelni. Profesorka była zdziwiona, że to co robię poza uczelnią to zupełnie co innego w porównaniu do prac uczelnianych. Ale kto by pozwolił rysować stwory na uczelni xD

I dziękuję mocno Ray! c: Staram się rysować w różnych stylach i klimatach.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.16 16:58  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 25 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Uwielbiam ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.16 19:53  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 25 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Podoba mi się kolorystyka i cieniowanie. Są perfekcyjne. ._. Ma dwukolorowe oczy? W odcieniach jak u mojej starej postaci

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.16 19:58  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 25 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Tak Grow, bladoniebieske i czerwone oko.
Na innej pracy lepiej to widać: klik

I dziękuję wam mocno! *w*

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.12.16 23:06  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 25 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Owowowwowowo, te szkice są takie mięciutkie! Nie umiem w pieski i dlatego strasznie podziwiam, bo Twoje wyglądają bardzo legitnie. I jeszcze ten ostatni art wygląda cudownie, pomimo braku kolorów wszystko ładnie się trzyma. No i Jumin Han!

*zostaje na stałe* c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.12.16 19:46  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 25 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dziękuję Error~
Ostatnio zdarza mi się trochę więcej rysować na kartce, głównie ze względu na brak dostępu do komputera. Kiedyś uwielbiałam szkicować twardym pędzlem, a ostatnio, chyba przez przyzwyczajenie do ołówka, robię szkice miękkimi pędzlami.

*Daje mu kakałko, skoro tu zostaje*

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.12.16 17:53  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 25 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wujek Grimshaw approves. Uwielbiam takie lekkie, nieco chaotyczne szkice. A nienawidzę ich za to, że zawsze wyglądają tak, jakby artyście przychodziły z łatwością i tak sobie myślę: A jebnę szkic. I co? I wcale nie ma tak lekko, ale mam nadzieję, że kiedyś dojdę do takiej wprawy. Gdy wreszcie ruszę dupsko. W każdym razie oby więcej takich prac. *też się tu gości*

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.12.16 17:59  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 25 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wszyscy wiemy, że Yuu to przychodzi z łatwością, bo profesjonale skille zobowiązują.

Mutsuki - bardzo. I fryzury. Ten Bell. D:

Co to za przed-pocałunek z Yuu ja się pytam? Czyja to morda po lewej?

Ale rysuj zdecydowanie więcej. Ładnie ci wychodzą takie szybkie szkice.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.01.17 20:59  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 25 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Czemu ja tu komentarza nie zostawiłam.. niemniej popieram panów wyżej. Rysuj. Chcemy więcej.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 25 z 37 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37  Next
- Similar topics