Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 24 z 37 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37  Next

Go down

Pisanie 31.10.16 20:50  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 24 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dzisiaj należę do grona martwych (wczuwam się w Halloween), bo podróże + mam zamiar skończyć jeszcze dzisiaj słodziaka, a dopiero walczę z modelowaniem:

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.10.16 21:05  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 24 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
O...... boże. JAKIE. TO. GENIALNE. @o@

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.10.16 21:58  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 24 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jaki wyjebany w kosmos. *maca*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.11.16 10:20  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 24 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Damn...
Jakie to wszystko jest dopracowane. Zajebiste.
Wciąż czekam na Kukulkana.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.11.16 21:01  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 24 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Nie mam pojęcia, jak ty to robisz... Ile średnio zajmuje ci doprowadzenie arta do takiego poziomu?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.11.16 21:43  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 24 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
*Nie udało jej się jednak skończyć tego wczoraj, bo po pokolorowaniu zrobiło się płaskie, więc musi poprawić cienie*

@Tyrell, Kuku brzmi jak wyzwanie na wiele godzin, ale spróbuję się kiedyś podjąć >D (Może w skinie gentlemana *w* Kocham tą jego wersję i kwestie).

@Grow, nagrywałam pracę nad tym i mam zamiar zlepić w kolejne wideo, obstawiam że to było koło godziny, do stanu w jakim wstawiłam tutaj, czyli czarno-biały modelunek, ale sprawdzę dla pewności jak odzyskam dostęp do nagrania.

I dziękuję wam bardzo c: Dzisiaj nie dałam rady nic dalej z tym robić, bo święto, trzeba było odwiedzić tą sztywniejsza cześć rodzinki, ale jestem już na wykończeniu i efektem pochwalę się niedługo c:

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.11.16 20:28  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 24 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Zapomniałam się pochwalić! Skończyłam go.

Szczurek
Mam także nagranie, o tutaj: link

I jeszcze jeden rysunek:
Kolejny Furuta, bo to mój synek
A wraz z nim także video z procesu tworzenia: link
Nie do końca jestem zadowolona z tego, ręka wszystko zabiła. Nie umiem rąk tak bardzo, że aż wcale.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.11.16 22:45  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 24 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jakie zajebiste. Zwłaszcza ten szczurek @@

Jinx
Mastiff     Poziom E
Jinx
Mastiff     Poziom E

GODNOŚĆ :
Servant of Evil

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.11.16 22:48  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 24 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Szczurek? Myślałem, że to wiewiór Co nie zmienia faktu, że praca jest świetna.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.11.16 22:49  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 24 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Taiki napisał:Szczurek? Myślałem, że to wiewiór Co nie zmienia faktu, że praca jest świetna.
^podpisuję się
Też myślałem, że to wiewiór. Ale wygląda świetnie. Lubię.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.11.16 22:51  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 24 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dzięki, Ev! c:

@Taiki, oczywiście że to wiewiórka, ale postać nazywa się Ratatoskr, skracane wszem i wobec do 'Rat', stąd i szczurek :3

To jeszcze dorzucę moje szybkie szkice (aka. rysunkowe stany emocjonalne). Jestem takim typem człowieka właśnie.
Kolorowy i Czarno-biały
Na drugim Robin, moja mała wrona oczywiście.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 24 z 37 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37  Next
- Similar topics