Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 12 z 37 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Next

Go down

Pisanie 17.11.15 19:15  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 12 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ekhem, chwilowo nie mam jak robić streamów, ale się postaram xD

A tymczasem, obiekt moich obecnych ohów i ahów z One-Punch Man'a: Toster

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.11.15 19:18  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 12 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dżizus, jak fajnie ci wyszły jego włosy. Zazdrocha. B|

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.11.15 19:18  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 12 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Podbijam |: Zazdrość bardzo.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.15 23:40  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 12 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dziękuję wam bardzo :3

I znowu coś wrzucę, coś, z czego o dziwo jestem dumna. Bez żadnych pomocy, kroczek po kroczku, od szkicu anatomicznego, po szkice ubrań i reszty dodatków robiłam to. Raczej zostanie na tym etapie, bo wygląda całkiem przyzwoicie, a nie mam pomysłu na kolory. A wiec, panie i panowie...:

Ostatnio zmieniony przez Yuu dnia 21.11.15 23:53, w całości zmieniany 1 raz

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.15 23:50  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 12 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Woah, świetna. Weźcie wszyscy wyjdźcie ;-; *zwija się w embrionik* Takie piękne.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.15 23:55  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 12 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
No, świetnie ci wyszła. W ogóle jak można rysować postacie od tyłu. Co.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.15 9:53  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 12 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Yuu, kompletne zadro ._. To jest świetne!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.15 11:12  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 12 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wo, podoba mi się. Już tym bardziej, że narysowałaś ją od tyłu, a to dla mnie zawsze było magią jak można rysować plecy? Albo kark? No zwyczajnie nie. Ludzie nie powinni mieć tych części ciała. To nad nią wczoraj siedziałaś? I kiedy stream? v:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.15 11:49  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 12 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ale wy wszyscy jesteście uzdolnieni. Świetnie Ci wyszła, naprawdę.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.15 18:25  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 12 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Dat ass xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.15 22:40  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 12 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ev, embrioniku, nie zwijaj się, bo nie masz z jakiego powodu! uwu

Take, Grow, rysowanie od tyłu nie jest aż takie magiczne. Akurat tutaj z tego nie korzystałam, ale swego czasu znajoma, świetna artystka pokazała mi trik na postacie od tyłu, głównie stojące. Rysuje się postać od przodu, po czym wymazuje wszystko co w środku i zostawia kontury, ewentualnie powielić i odwrócić i zrobić to samo. I wtedy zostaje sylwetka która może być zarówno postacią widzianą od przodu, jak i od tyłu, wtedy tylko uzupełnić elementy i tadam, poza od tyłu.

Tyr, Shane, dzięki wam bardzo :3

Ashu, łapy precz >D

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 12 z 37 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Next
- Similar topics