Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 17 z 30 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30  Next

Go down

Pisanie 31.05.18 11:36  •  Ogólnie o grach. - Page 17 Empty Re: Ogólnie o grach.
Aye, najczęściej w roli supporta gra guardian, ale równie dobrze sprawdzają się warriorzy i helerzy (Aphro, Hel, rzadziej Chang'e), ważne by taki support, mógł dostarczać jak najwięcej protekcji (z itemków i skillów) i kontroli tłumu dla swojego teamu (slow, root, stun, knock-up itp.). Z racji tego najlepsi są strażnicy, bo mają te efekty naturalnie w swoich skillach, dla pozostałych zazwyczaj trzeba budować to w itemkach.
No i support jest ważny do inicjowania walki, jako że może pierwszy wpakować się w pięciu i ma szansę przeżyć (chociaż to nie jest jego główne zadanie).
Np. Sylvanus blink --> ult.
Geb blink --> ult.
Bacchus skok --> ult.
CuCu skok --> ult --> transformacja --> ult itd.
Poza tym zawsze bierze (powinien) na siebie najwięcej ataków, wymusza na przeciwnikach używanie skillów, ultów, reliktów. W razie czego poświęca się na rzecz innych (zazwyczaj ADC i Mida, bo zadają najwięcej obrażeń przeciwnikom). Typowo support sam bierze też relikty pod walki grupowe (Shell, Med, Sprint czasami Frenzy). Support z Aegis czy Beadsami to większości przypadków anomalia. Support zawsze ma najniższy lvl, ponieważ zdobywanie expa, minionki czy buffy zawsze zostawia dla swojego ADC (tj. atakuje pierwszy by minionki biły jego, ale ostatni cios zostawia dla ADC, żeby to on zdobył więcej expa). W wielu przypadkach dosłownie podstawia się do bycia atakowanym, żeby reszta drużyny nie dostawała obrażeń, tankuje wieże, feniksy.

Rola to zazwyczaj schemat zachowania, niekoniecznie klasa postaci, ale jak się da domyśleć, z powodu naturalnego przystosowania, zazwyczaj dobiera się wedle tego podstawowego wzoru.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.06.18 0:05  •  Ogólnie o grach. - Page 17 Empty Re: Ogólnie o grach.
E3 countdown, czekam
☆*゚ ゜゚*(´∀`)*゚ ゜゚*☆

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.06.18 16:34  •  Ogólnie o grach. - Page 17 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ego napisał:E3 countdown, czekam
☆*゚ ゜゚*(´∀`)*゚ ゜゚*☆

Devil May Cry 5
Plz
Plz
Plz
Plz.

Rage 2 też jest k, ale DMC 5 plz. Capcom nie bądź taki : |

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.06.18 16:08  •  Ogólnie o grach. - Page 17 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ursegor - Capcom tyle Ci może powiedzieć:
Ogólnie o grach. - Page 17 Giphy

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.06.18 13:28  •  Ogólnie o grach. - Page 17 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ogarnijcie mnogość tych typów: klik
Teraz tekst: "chcesz mnie zabić? Ustaw się w kolejce" nabiera właściwego sensu.

W ogóle ta gra idealnie do mnie pasuje. Do mnie i do postaci, które zwykle tworzę. Tu gdziekolwiek się nie pojawię, czeka na mnie pizdyliard jednostek do ubicia, bo tylu na każdym kroku chce mnie posłać do piachu. A kiedy odzywa się Katarina to to istna melodia dla uszu (jest kropka w kropkę jak Shatarai).

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.06.18 18:45  •  Ogólnie o grach. - Page 17 Empty Re: Ogólnie o grach.
W sumie tak wygląda większość gier z typu Hack'n'Slash Grow. Diablo, Path of Exile, Torchlight czy właśnie The Incredible Adventures of Van Helsing. Rzucają na ciebie miliardy przeciwników przez jakich się wykrajasz i wybierasz co lepsze z ich trupów.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.06.18 18:47  •  Ogólnie o grach. - Page 17 Empty Re: Ogólnie o grach.
Path of Exile najlepsza gra swojego gatunku, bardzo długo nic jej nie z detronizuje. Idealny model biznesowy gry, który przynosi dużo siana twórcom, bo fani potrafią być mega wdzięczni za takie cudo, o które ci pierwsi dbają jak o skarb. Ja sam sporo siana przepuściłem na to, bo tbh te skórki na postacie są zajebiste.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.06.18 19:20  •  Ogólnie o grach. - Page 17 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ja osobiście przeszedłem ze znajomymi całą linię fabularną zanim pojawiły się jakiekolwiek dlc czy rozszerzenia. Gra jest serio solidna, i darmowa.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.06.18 23:12  •  Ogólnie o grach. - Page 17 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ursegor napisał:
Devil May Cry 5
Plz
Plz
Plz
Plz.

Ok, właśnie puścili trailer do DMC5, wygląda spoko :>>

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.18 0:17  •  Ogólnie o grach. - Page 17 Empty Re: Ogólnie o grach.

Zostawię to tutaj. I odejdę w oczekiwaniu na wincyj.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.18 0:28  •  Ogólnie o grach. - Page 17 Empty Re: Ogólnie o grach.
Tbh nic szczególnie mnie nie zainteresowało. Znaczy Kingdom Hearts ok, ciesze się na dodatek (?) do Cuphead. I Jump Force, tę nawalankę z postaciami anime (był Naruto, Fluffy, postacie z Dragonballa, nawet Light z Ryukiem). I ta słodka gierka z liskiem, Tunic? I ewentualnie Sekiro. A tak poza tym, to meh.

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 17 z 30 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30  Next
- Similar topics