Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 71 z 91 Previous  1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 81 ... 91  Next

Go down

Nie no. W takim razie serio ją przerobię, ale to pewnie przy następnym chwyceniu za rysik i tablet. O ile nie rzucę tego w cholerę i nie narysuję Natalie w ogóle od nowa, bo taka opcja też jest prawdopodobna. :v

Lil, ale niebieskie nogi twojego autorstwa musiały zostać uwiecznione. No i są. Hue.

I ostatnio też nic, tylko marne szkice, ale żeby nie było, że się lenię: Kirito (i ta mina z cyklu "Zjeżdżaj..."), fryzury i Hiroki.

Kirito to postać do DOGS (NPC), którą się jeszcze jakoś wykreuje i powprowadza do paru wątków, jako tło. :v Na chwilę obecną tyle co wiem, to to, że będzie małym, cichym cholerstwem, z wiecznie niezadowoloną lub bezczelnie obojętną miną. No i blizna na twarzy.
Fryzury... bo się bulwersuję, że wszystkie wyglądają tak samo, więc chciałem spróbować całkowicie inne... Ale potem mi się szybko znudziło, bo jestem leniwą kozą. D: I tak. Teraz jak tak patrzę... to dziewczyna #1 powinna mieć widoczne uszy (sic!), a dziewczyna #3 mniejszy busz na głowie, ale co się będziemy produkować. Fryzury są? Są.
A Hiroki to efekt przypadku. Chciałem narysować sobie ID na dA, ale kreski się zbuntowały i wyszedł mi totalny shota. Jeszcze się wahałem, czy nie zrobić z tego czyjejś postaci, ale jak się okazuje... shot wcale nie mamy tak dużo. No i Hirokiego Ev mi wymiziała. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

O jaaaaa Cię O.o ten zmiziany Hiro podbił moje serduszko. Pełnowymiarowy zresztą też.
Ładnie Ci idą fryzurki, weź mnie naucz tak rysować włosy ;-; Szczególnie, gdy chodzi o warkocze. Naprawdę fajny. I w ogóle to wszystko jest takie... takie "Obożejakiepiękne".

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Włoooosyyy~ chyba z wszystkiego co tym razem pokazujesz one podobają mi się najbardziej.
I podbijam opinię Lilo, warkocz jest świetny.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Kirito zdobył mnie już w chwili, gdy mi go wysłałeś, uznając, że to nieudana próba porannego rysowania tamtego dnia. Rzecz jasna, nie rozumiałem, co tam uważasz za nieudanego. Ta twarz jest świetna. Jeszcze blizna na twarzy. Owrrr. <3 Fryzury są zajebiste, ale to też już mówiłem. Gez, naprawdę mam wrażenie, że mógłbyś przysiąść do czegokolwiek i to narysować. Spodziewałem się, że machniesz wiele fryzur, ale nie aż tyle. Poza tym menda z ciebie, bo powiedziałeś, że krótsze włosy ci nie wyszły i mi ich nie pokazałeś, phew. Są świetne. Zwłaszcza ta asymetryczna. No i oczy. Jaram się nimi i tym, że nawet na szkicu się błyszczą. Awh. *wszystko za nim płonie, dziewice krzyczą, matki ratują swoje dzieci* No i Hiro. I jego ubrania. Napisałem już w temacie Ev, że oboje będziecie moimi projektantami. Dobrze płacę. Steki już się smażą.

... się rozpisałem.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Te. Fryzury. Co. Ten. Warkocz. Piękny. |: Ucz mnie włosów.

A mi czym płacisz Take? |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Dawno tu nie zaglądałam, żałuję *_*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dziękuję. :v
Chociaż... ten warkocz... miałem na niego hejta, bo nigdy mi nie wychodzą. :v

Take i to nie tak, że "przysiądę do czegoś i to narysuję". W sumie większość prac mi właśnie nie wychodzi, ciągle się wkurzam, że nie wspomnę o bardziej wyszukanych pozach... Jak patrzę czasami na naturalne ułożenie bioder u postaci rysowanych przez innych userów to mnie coś skręca. |:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No wiem, wiem. Jednak znam takie sytuacje, ale tak czy inaczej wiele prac ci wychodzi, ale narzekasz, że nie wstawisz. Chamstwo. ~

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Bo niektóre są porażkami tego świata... D: Lepiej, żeby nie ujrzały światła forumowego.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

*zerka na ostatnią fryzurę* .... muszę stworzyć postać o takim fryzie. |: I nie ma przebacz. Strasznie mi się podoba. I ten chibi Hirito ksdjskjdk. Rozpłynęłam się. ;-;

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Damn you. Grow miał mieć taką! D: Ale nie ma fajnych artów, ysh.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 71 z 91 Previous  1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 81 ... 91  Next
- Similar topics