Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 72 z 91 Previous  1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 81 ... 91  Next

Go down

Pamiętaj, że obiecałeś mi ładną Fiammettę, ładniejszą niż ta w linku mojego podpisu <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pamiętam. Ale aktualnie komp mi pada i non stop się przegrzewa, więc pewnie do czasu jego naprawy niechętnie będę sięgać po tablet. Ta świadomość, że ledwie co go podłączę i zaraz padnie cały sprzęt mnie jakoś nie mobilizuje. :v

Ale możesz mi podrzucić wymagania, o ile jakieś masz.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Wymagania? Bez przesady, zdaję się na Twoją inwencję twórczą. Ja mam Ci mówić jak masz rysować? W głowie Ci się poprzewracało XD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nie masz mi mówić. Ale możesz mnie DELIKATNIE i SUBTELNIE nakierować... |:< Ya'know. Po to, żebym nie narysował jej jako żeńskiego terminatora, podczas gdy to urocza i słodka dziewczynka.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ona jest dziwna. Narysuj ją dziwnie. Pomogłam? To super. XD
Ale tak na serio... to Ty będziesz wiedział jak ją narysować, wierzę w to.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Robiłem dziś porządki w folderach i wygrzebałem tego kogoś... kimkolwiek jest. Chociaż teraz widzę mnogość krzywych kresek wszędzie... albo ich brak *krytyczny zerk na chibi po boku* No, ale nieważne. Znalazłem też jakieś zaczęte chibi. To najszpetniejsza truskawka. :v I szkic na zabicie czasu. Znów nie umiem się zabrać za coś solidnego. Jeszcze komp chce mi wybuchnąć.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pierwszy zestaw szkiców już oceniałem. Wyszło świetnie, mimo że na to narzekałeś. I znów nie mogłem się napatrzeć na te oczy, tak. I z daleka nadal widzę tam kieł, ale po przysunięcia twarzy do monitora, faktycznie to uchylone usta. Hue, hue. I rany, to chibi jest urocze. I nie wiem, co narzekasz na truskawkę. |: No i ostatnie szkice... przez ciebie kończą mi się przymiotniki. Normalnie podziwiam cię za tę umiejętność rysowania różnych wyrazów twarzy. I ubrań. I włosów. I chcę taką bluzkę, jak Gav. Zdecydowanie.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Onii-sama napisał:I chcę taką bluzkę, jak Gav. Zdecydowanie.

Same here.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Boże, Fiammetta cudowna. Wkradłeś się do mojej głowy? Wygląda zupełnie tak jak powinna! To samo tyczy się Gava! jcdshufgsyfhsjkfsjfuhivcv <3
Tak.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Wow, świetne! Ich miny wyglądają tak naturalnie, że aż w sumie nie wiem, jak to opisywać. Zakochałam się w tym chibiku >w<
Tu naprawdę miał być porządny, długi komentarz na temat tego, jak cudownie rysujesz, ale... no nie mogę no. Patrzenie odbiera mi mowę.
I zrobię sobie taką bluzkę, jaką ma Gav ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Widzę, że koszulka Gava powinna zacząć być produkowana hurtowo. Dzięki wszystkim. Rozpisałbym się bardziej, ale zaczynam nakładać bazę, bo Hex. I ten profesjonalny granat, który powinien się aktywować... |:

Hex (lineart)

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 72 z 91 Previous  1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 81 ... 91  Next
- Similar topics