Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 52 z 91 Previous  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 71 ... 91  Next

Go down

Roboczo przyjmijmy, że to zrobię. W praktyce pewnie zobrazuję jedną, góra dwie, a potem tajemniczym zbiegiem okoliczności zapomnę or something. xD

I zmusiłaś. Poza tym to były tylko szkice, jeszcze walnięte na prędko i byle jak, żebyście w razie czego mogli powiedzieć, co poprawić. Nie znoszę poprawiać, ale już wolę to robić na brudnym szkicu, niż na takim, przy którym się staram i nakładam lineart, bo potem to już się nawet nie chce. xD Więc wywal tamtą Rhy, a ja POSTARAM SIĘ nałożyć lineart i kolory... i naszkicować tło, ale... to trudne...

Co do Webbera... nie umiałem go narysować drugi raz i zamiast tego wyszedł mi cały Grow i latająca głowa Webba. |:

Take, tak, wiem. Pamiętam. Ale wpierw prezent na Wielkanoc. |: Coś czuję, że i tak będę mieć poślizg.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Najwyżej wrzucisz w ostatnim momencie przed wstawieniem gazetki. I tak ze mną ją sklejasz. W sumie... tak. Tym też trzeba się zająć na dniach. xD Ale dobra, to już nie na temat. Wracam do namiotu. ~

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Nie zmusiłam, co to za kłamstwa! Napisałam mu, że jest genialny i mogę mu obrobić, a on się zgodził, zaraz go tu wyślę to potwierdzi moją wersję. D: Spróbowałby nie. Khm khm.

Grow, zrobisz jak będziesz miał czas, ja już i tak byłam tak mega szczęśliwa po samym szkicu, że wiesz~ Lepiej skup się na tych piosenkach! Zresztą nawet jak zrobisz jedną to by było ekstra. Ja ze spisu szczególnie będę czekać na opowieść o Wilku i Czerwonym Kapturku~
A TAMTEJ RHY NA PEWNO NIE WYWALĘ. *przytula* >:C To moje dziecko!

Ej, chcę zobaczyć ten szkic z latającą głową Webba! xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

... właśnie o tym mówię. xD

Neh. I tak miałem zamiar dokończyć te, które zacząłem, by lepiej sobie wyrobić umiejętność tworzenia lineartów (a robienie wpierw szkiców jest męczące, więc będę bazować na starych). No i ściągnąłem sobie parę tutoriali kolorowania... uhy.

Łap.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Aww, ale zajebiście ci wyszli. <3

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Ale robiłem to jeszcze starym stylem lineartowania i już mi przestało pasować, mh...

Ale widzę tam takie:
G: Jaką masz odpowiedź w trzecim zadaniu?
W: Grow, perfidnie mam cię w dupie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Narzekasz. Serio jest dobrze. I tak, faktycznie to widać. xD
Ale też lubię nowy styl lineartowania, bo skorzystałem na twojej wiedzy.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Nie wiedzy, tylko przypadku. To był przypadek...

edit: o, jeszcze złapałem hejta na rękę Growa, bo jest taka płaska. |:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No wiem, ale za sprawą tego przypadku czegoś się dowiedziałeś. Poza tym co z tym rysowaniem? |:

Ale na pewno w końcu wyjdzie, jeśli do tego wrócisz!

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

No chwila. Spieszy ci się gdzieś? D< Poszedłem po herbatę, meh. I dobrze, że teraz zacznę, bo potem znów trzy dni szkoły, więc pewnie nie będę mieć czasu, a na święta zapewne ojciec mnie porwie, więc szlaban na tablet do odwołania. Trzeba się wyrobić z prezentem wielkanocnym...

Nie wiem. Nie umiem rysować ludzi od boku, a Webber tak właśnie siedział i wychodził jakoś krzywo. |:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Kocham to, tak strasznie! *zapisuje sobie w swoim folderze*

W ogóle twoje ławki są takie... ławkowate. Ładne. I te ubrania. Mimika. Muszę kopnąć Webba, żeby to zobaczył, bo ta leniwa dupa rzadko przegląda tematy, a jestem pewna że mu się spodoba~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 52 z 91 Previous  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 71 ... 91  Next
- Similar topics