Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 53 z 91 Previous  1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 72 ... 91  Next

Go down

Ha! Jestem i to bez kopania. Udało się.. to chyb mój pajęczy zmysł! Przeglądam te tematy dość rzadko, głównie wtedy gdy chcę się nieco zdołować, że mam takie plecy jeszcze, a zarazem zmotywować do roboty!

Chcę wyjaśnić sprawę z tym avatarem! To nie było żadne zmuszanie! Tamten Webb jest zajebisty!~>w< Po prostu teraz skacze z av' na av', bo zawszę słyszę, że pajączek/człowiek był lepszy! Ciężko wszystkich zadowolić xD ALE RACJA! KONIEC Z TYM, CZAS POSTAWIĆ NA SWOIM.

Ten Nath z pluszakami... ummm :I za dobry. Nie mogę się doczekać obrazowania wszystkich historii, nawet będę tu zaglądał codziennie ha! Najchętniej to bym Cie porwał i kazał rysować przy mnie :3

Grow i Webb omojboszejakzajebiście *-* Ej na naprawdę powoli zamienię się w psychofana :I albo innego fanatyka twoich prac. Ustawienie przedmiotów, pozy, ubrania, mimika... i tak wymieniać D: Oddaj kawałek skilla ;I

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Rhy, to dobrze. Miały tak wyglądać.
Webb, jasne. xD I też cię wolałem z avem z pająkiem. Wtedy dopiero byłeś Webberem. |:

To tak na szybko, w międzyczasie. W sumie ten lineart nie jest dokończony, bo trzeba poprawić niektóre linie (i dłoń, i nogę, i teraz widzę, że fałdy na koszuli |:), ale tylko tyle udało mi się zrobić, bo matce się zachciało tatuażu na ręce i: "kochanie, narysuj mi, bo ja nie umiem DDD':"

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Moje zdanie już znasz. Wyczekuję kolorów. <3

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Planuję je dodać, hue.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Też czekam na kolory~ bo jak zwykle lineart genialny!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dzięki, Rhy.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

GRYUFJDFKDFD. Co. Rany. Te kolory. Zostałem totalnie powalony. I ty mi mówisz, że to ty dostajesz kompleksów. Wyszła ci zajebiście. W ogóle ucz mnie cieniować ubrania i wszystko. Tło już w ogóle mnie zmiotło. Tym bardziej, że podoba mi się ta ogólna szarość i wyróżnienie czerwieni i włosów. Gez... no. Jest czwarta, więc tym bardziej nie wiem, co powiedzieć. Siedzę tu u podziwiam, a co. Warto było tyle czekać, aww. *zapisuje sobie* A Salem już ją uwielbia. Tak. <3

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Tak. Siedzenie do czwartej nad ranem, by dać kolory Łasicy... to tylko ja mogę wyczynić. |:<

I dziękuję, chociaż jak już wysłałem, to automatycznie zauważyłem, gdzie źle wycieniowałem. Będzie hejt. xD Jak wrócę ze szkoły to o ile nie przygniotą mnie posty zajmę się rysowaniem Ev i Growa z piosenki o Wilku. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ano, i dobrze uczyniłeś. Poza tym wszyscy oczekiwali tu na nią w pełnej krasie, tak. Ale nie no, świetna jest. Muszę się szybciej zabrać za kartę. ~
I ja pewnie przygniotę cię postem, ale potem możesz rysować. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Non, non.
Tobie i tak odpiszę później, bo wpierw misja i Blizarre. I prawdopodobnie Hiroki, jeśli nie umrę na brak weny. |:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

*^* Jejciu... ucz mnie.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 53 z 91 Previous  1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 72 ... 91  Next
- Similar topics