Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 8 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Dobra robota.
Chyba wszystko wiadomo. Na przyszłość przypominam o tym, żeby więźniów rozmieścić w kilku celach po dwie-trzy osoby, a na ewentualne eksperymenty zabierać losowo. Potrzebujemy również zdania Even i szczegółów dotyczących udziału Kościoła. Wtedy pozostanie nam ustalenie jak będzie przebiegać pierwsza misja, kto będzie na jakiej pozycji i dalsze werbowane chętnych, plus ewentualne zamknięcie pierwszego naboru.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pomysł cudny. Zgłosiła bym się wcześniej gdyby była czas. Mogła bym zgłosić lisa do pomocy agresorom. A co tam, się poznęca nad zwierzaczkami. Ewentualnie może zrobić jakiś bałagan i wypuścić wymordowanego z laboratorium. Ot tak for fun.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dopisałem cię jako agresora ze strony S.SPEC.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Jeśli można, zgłaszam Cayenne jako porwaną (ona siedzi w M-3, więc powinno być nieco prościej)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Wpisana.
Jest pięciu chętnych na porwanych, czterech ratujących, czterech agresorów i dwie jednostki, których zadaniem jest urozmaicenie wszystkiego. Uważam, że jak na sam początek pięć osób po każdej stronie nam wystarczy. Nabór na ofiary zostaje na razie zamknięty.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Co z planowanym terminem?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Przez wakacje może być problem, (wyjazdy itp.) więc najlepiej zacząć we wrześniu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Poza tym mamy aktualnie - chociażby - festyn, więc to też nie tak, że każdy siedzi i nie ma co robić. A że wielu nie chce się pofatygować, aby wpaść do działu - rewers medalu. Więc ja też byłbym za wrześniem, ewentualnie końcem sierpnia, bo ludzie zwykle już wtedy siedzą w domach.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Myślę, że nie ma co się spieszyć, póki są wakacje. Nie zapominajmy także, że na wrzesień zaplanowana jest ostatnia plaga.

Edit: Zamykam, pomysł do realizacji.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Otwieram

Wiem, że wszyscy stwierdzili, że to dobry pomysł.
Teraz kwestia: Kiedy?

Po misji DOGSów?

Jeśli nie ustalimy tego w najbliższym czasie, to pomysł umrze śmiercią naturalną.

EDIT: Chyba będę musiał stworzyć nowy spis uczestników, bo część odpadła a ja nie mogę go edytować (bo to post Yuno i jest poza moją władzą)

EDIT 2:
Tak więc: Otwieram zapisy, szczególnie na ofiary, bo tych nam brakuje.

EDIT 3:
Przypomnę, bo ciężko byłoby przebrnąć przez 5 stron (choć to akurat pierwsza wypowiedź Yuno)
O co chodzi:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

ja chcę, ja chcę! mam w planach postać naukowca, więc jeśli chcecie kogoś, kto by na porwanych przeprowadzał okrutne eksperymenty i wsadzał im sondy w różne otwory, to ja chętnie
przy czym moje uczestnictwo zależy od tego, czy się do momentu rozpoczęcia wydarzenia wyrobię z kartą postaci, więc możecie mnie wpisać na listę rezerwową czy coś tam. znaczy -- jak zdążę, to chętnie, a jak nie, to nie szkodzi
(a jeśli się ostatecznie okaże, że brakuje wam ofiar / odbijających / cokolwiek, to zamiast naukowcem mogę pójść tą postacią :3c)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 8 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next