Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 2 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

W sumie to nie chce mi się czytać wszystkiego. *tak bardzo wyjebane* No, ale ogólnie sama koncepcja jest okej, więc za.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pamiętajcie, że będzie też organizacja fanatyków religijnych~ Ich też można gdzieś upchnąć w tym wszystkim.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Może coś takiego: Jeśli kandydat na przywódcę Smoków się wyrobi z KP, jest normalna negocjacja, ale jeśli nie, to przy indywidualnym zatrudnianiu Spece spróbują ich wykiwać i po łapance zamkną ich razem z Psami i Łowcami.

Co do Ev - Może to będzie w stylu: "Bracia, rozprawmy się z innowiercami, kiedy są zajęci mordowaniem się nawzajem!" Będą po prostu atakowali każdego, kogo wskaże im ich prorok (czy kto tam miał być).

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ło, pomysł serio ciekawy, a do tego dość mocno rozrusza fabułę. Jestem za. Za, za, za~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

W sumie nie spodziewałem się aż takiego przyjęcia. Ale to super.
Słuchajcie, kwestia wrogów i reszty jest do ustalenia. W pierwszej kolejności potrzebujemy rozeznania w tym, kto będzie brał udział. Robimy otwarte wydarzenie dla każdego, kto chce dołączyć czy ustalamy konkretną grupę tych do porwania, tych do pilnowania i bicia, tych do eksperymentowania i tych do walczenia? W sumie jestem bardziej skłonny ku pierwszej opcji. Bo to tylko bardziej zaangażuje ludzi, zrobi się większy miszmasz i zabawa się rozkręci.
Przypominam jednak, że głównym celem całej akcji są eksperymenty na porwanych.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Yup, jak na moje, otwarte wydarzenie to lepsza opcja, bo wiadomo, nowi będą wtedy mogli się przyłączyć itd.~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Jestem za otwartym wydarzeniem~ ^o^

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

A ja jestem za - uwaga, szoken - wymieszaniem.
O ile początkowo można dać pewną grupkę, w której zgłoszą się do wydarzenia osoby chętne, tak w następnych etapach, gdy pojawi się już pierwszy wątek z eksperymentem, potem drugi i trzeci, gdzie porwani będą chcieli się wydostać, a ich towarzysze martwić coraz dłuższą i niespodziewaną nieobecnością - wtrącić tam paru nowych userów, którzy tylko bardziej by nabroili. Zawsze można dodać wzmiankę, że prócz osób, które się wcześniej zadeklarowały, wydarzenie mimo wszystko jest otwarte i osoby, które wcześniej nie zdążyły się zaangażować, mają szansę teraz. "Łapanki" zawsze można ponawiać, chociażby pod głupim pretekstem, że "potrzeba więcej ofiar do badań, aby uwiarygodnić wynik profesora X".

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Może otwarte wydarzenie i jakaś lista obok, tak, żeby każdy kto wchodzi, wpisał się na tę listę i określił gdzie stoi. Można wtedy uniknąć wielkiego bajzlu. Albo i nie

Grow mnie ubiegł : (

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

O, to jest dobre wyjście. I z tą listą też. Żeby się potem nie jebało kto w końcu bierze w tym udział, a kto nie. Osoba uratowana/zabita/odwołana/zgwałcona przez kosmitów byłaby po prostu skreślana z listy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Albo zaznaczana, np:  
Grow - porwany odbity
Gavran - odbija porwany
Blight - zabity

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down