Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 7 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Pięknie, już wpisuję. Nadal przydałby się jeszcze ktoś z S.SPECu. Na początek potrzebujemy przewagę rządu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ogólnie na forum mało jest Specu, więc przewagę trudno będzie uzyskać. Chyba że weźmiemy kilku wymordowanych/aniołów i wrzucimy w ich szeregi. Może jakaś pierwsza fala łapanki mutantów, gdzie eksperymentalnie testuje się na nich jakiś chip-obrożę wymuszającą posłuszeństwo? Takie tam bratobójcze potyczki~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ścierworyjek napisał:Ogólnie na forum mało jest Specu, więc przewagę trudno będzie uzyskać.Chyba że weźmiemy kilku wymordowanych/aniołów i wrzucimy w ich szeregi.
Wystarczy zarzucić NPCami. I proszę, przewaga uzyskana~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Tak by można było zrobić. W końcu jest sporo postaci, które nie należą do S.SPECu, a jednak mają z nim coś wspólnego. Tylko, że nie wymusimy na nikim, aby się zgłosił.
I to jest dobry pomysł, bardzo. W takim razie...
Potrzebni chętni na agresorów, niezależnie od organizacji.

Nath, ale wiesz, NPCami też trzeba kierować. I spoko maroko, ale sama widzisz jakie jest branie na tę grupę. Nie ukrywam jednak, że cieszyłbym się, gdyby inni zaczęli robić NPCe.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

To można mnie dopisać. Albo na ofiarę albo na agresora - jak będzie wygodniej.
Tzn. tak czy siak na ofiarę - czy dadzą mu tą obróżkę czy jednak postanowią pomęczyć to obojętne.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

A może Drug-oni po stronie Speców? Co wy na to? (chyba już to poruszyłem wcześnej)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nie pamiętam, ale to ja.
Ja byłbym za. I mielibyśmy takie fajne stracie tytanów. Drug-on + S.SPEC vs. DOGS + Łowcy, a pomiędzy nimi grupka porwanych randomów.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

W sumie Drug-oni pracują dla tego kto da więcej, a S.SPEC mają chyba dużo lepsze środki, żeby zapłacić. W sumie mi ten pomysł się podoba.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Przydałoby się zebrać wszystkie informacje w jeden post, bo już zapominamy co było ustalane na początku. Mogę to zrobić, ale wieczorem albo jutro popołudniu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Jasne, rób. To zawsze pomoże. No i przypominam, że nam się z tym nie śpieszy, więc take your time.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Plan ogólny.
1. S.SPEC wybiera się w Desperację, żeby nałapać Wymordowanych do laboratoriów, do więzień.
2. Kiedy już się zacznie, Psy i Łowcy orientują się, że trzeba zorganizować obronę – zaczyna się walka.
3. Spece organizują wsparcie – na arenę wchodzą Smoki.
(taki tajny spisek: jak Smoki nie będą miały przywódcy, to każdego wynajętego, po wykonaniu zadania S.SPEC spróbuje zamknąć w labie)
4. Gdzieś tu wchodzi Kościół Nowej Wiary, mordujący innowierców przy okazji zamieszania (pomysł nie sprawdzony, bo nie widziałem opisu Kościoła i Ev się nie wypowiedziała)

Teraz szczegóły:

Do pierwszej akcji ludzie się zgłaszają przed wydarzeniem. Jak się zacznie, zawsze można dołączyć później, ale trzeba o tym powiedzieć. Jak się wypisujemy, też trzeba. Jak się zgłaszamy, podajemy planowaną funkcję. Jak nas odbiją, to zgłaszamy, żeby łatwiej było wprowadzić aktualizacje do listy.

Porwanych można odbijać, dręczyć, takie tam.
EDIT: Więźniowie siedzą w celach dwu- trzyosobowych, a na eksperymenty są zabierani losowo. Na przesłuchiwania chyba też losowo.
Jak coś mi wytkniecie, że nie wpisałem, to wpiszę.

Nabór jest zawsze otwarty. Lista tu -> Hello

Ostatnio zmieniony przez Dedal dnia 15.06.14 20:44, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 7 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next