Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 3 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

To dobry pomysł. W każdym razie lista w tej czy innej formie ułatwiłaby ogarnięcie. Dawałaby też powierzchowne ogarnięcie w sytuacji dla osób, które chciałyby dołączyć. Można w ogóle założyć temat, gdzie dodawałoby się króciutki opis tego, co aktualnie się dzieje. Tak dla rozeznania. Oczywiście ja się oferuję, żeby się tym zająć.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

To ja zgłaszam się, żeby ci pomóc, jeśli chcesz.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

To ja się zgłaszam... nie wiem, ale jak będzie potrzebna pomoc w czymkolwiek to naturalnie na mnie też możecie liczyć. A rzeczowe wzmianki o tym, co się dzieje, to dobry pomysł. Wreszcie będę mógł wywalić jeden z dwóch obrazków z ogłoszeń i wstawić tam faktyczne wydarzenia fabularne, he.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Skoro tak to nawet byśmy mogli na zmianę robić aktualizacje. Ale to tam się dogadamy jeszcze. Teraz tak... Co z tymi ludźmi? Kto porywa, kto przyjmuje, a kto jest porywany? I wyobrażam to sobie tak, że dany porywacz lub porywacze po prostu wpadają z obstawą do czyjegoś tematu i zabierają. Niekoniecznie wszystkich obecnych. Totalnie losowo.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ja chcę porywać, jako że głównie ja potrzebuję obiektów do badań (z tego co zauważyłem przynajmniej).

Albo odbierać. Mogę być w pierwszej łapance, a potem tylko siedzieć w labie i się znęcać nad biedakami.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

No ja na pewno daję Yunosuke na pierwszego do porwania. Nawet może od razu do ciebie iść, Blight. Skoro ja potrzebuję doktorka, a ty ofiary to akurat. I to by było jakimś tam napędzeniem akcji przy okazji.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Growie napisał:To ja się zgłaszam... nie wiem, ale jak będzie potrzebna pomoc w czymkolwiek to naturalnie na mnie też możecie liczyć.
Yup, na mnie też. Zrobię wszystko co będę w stanie. Mogę wypastować nawet złotą rybkę i odkurzyć jej akwarium, jeżeli to miałoby się przydać!

Yunoś ᕕ( ᐛ )ᕗ napisał:I wyobrażam to sobie tak, że dany porywacz lub porywacze po prostu wpadają z obstawą do czyjegoś tematu i zabierają. Niekoniecznie wszystkich obecnych. Totalnie losowo.
Też tak to widzę~

I ogólnie, co do przydziału ról, Tyłek może być albo porywaczem - wiadomo, gościu z S.SPECu, blablabla - albo wziętym na badania - w końcu to ścierwo, pewnie nikt go nie lubi, koledzy chcieliby go wkopać, czy coś. To już na co tam będzie większe zapotrzebowanie, o.

EDIT: O i od znęcania też mógłby być! W końcu to sadysta, lolz.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Problem jest taki, że muszę zrobić ekspresowe rozbudowanie laboratorium (tak wynika z historii jeszcze nie napisanej, stare zostało zmasakrowane). Najlepiej tydzień przed rozpoczęciem, gdyby ktoś dał mi znać, to się sprężę i zrobię remont.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Asshole mógłby się znęcać nad współwięźniami, jeśli miałby być poszkodowanym. Niech będzie podział na kilka cel po kilka osób, tak będzie ciekawiej.

Ty się Blight nie spiesz. Ludzie chętni muszą pokończyć jedną z fabuł, jeśli na dwóch są zajęci, dużo rzeczy jeszcze trzeba obgadać, a i nikt nie każe nam startować na gwałt. Luz.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ja mogę dać Growa jako kogoś, kto próbuje odbić więźniów. Taka pomoc z zewnątrz.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Gdzie wrzucić listę? Mógłbym już wpisywać. (mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, ale dobrze pracuję pod presją)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next