Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 5 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Świetnie, dopisałem. Potrzebujemy więcej uczestników na ofiary. I więcej naukowców, bo są tutaj kluczowi.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ogólnie naukowców i tak ciężko znaleźć, biorąc pod uwagę, ile jest samych rangi i ilu piszących się na nie, więc już bardziej chodziłoby o zaangażowanie S.SPEC. A część naukowców po prostu musiałaby pełnić rolę NPC. Przykładowo mogę Garrett'em w tej kwestii robić za MG, ale to logiczne, że gdy już w grę wejdzie odbijanie, to skupię się na głównej postaci i ktoś będzie musiał przejąć fuchę, żeby mi to nie kolidowało. Choć w zasadzie już wtedy ważniejsze będzie zaangażowanie wojska or something.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Mógłbym tak samo zrobić Akai Onim, ale wtedy właśnie wiadomo, że w razie co to bardziej bym się skupiał na Yunosuke.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Naukowców z samej zasady jest mniej, ale - tak jak już pisałem - to nie znaczy, że reszta porwanych ma siedzieć przykuta do stołów operacyjnych i wołać z prośbą o przerwanie nudy. Członków S.SPEC, samych w sobie, jest już zdecydowanie więcej. Czemu więc nie uznać, że niektórzy chcą się zabawić z więźniami? Ci, którzy czekają w kolejce na poddanie się eksperymentom, mogą zostać, przykładowo, wzięci do sali tortur, aby wyciągnąć z nich kluczowe informacje. Szczególnie Łowcy, ale i Wymordowani, bo jednak większość userów tworzy poczytalne postacie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Mogę stworzyć nową postać S.SPECa, żeby było nas więcej, ale dopiero jak wejdzie w życie projekt Mirai'a - Skrzydlaci

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Można zorganizować coś w rodzaju walk gladiatorów - więźniowie są zmuszani do walki ze sobą (jeśli któryś będzie na skraju wyczerpania, walka się kończy - lub nie).

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Też właśnie o tym myślałem, Gilb. Albo niektórzy ze S.SPECu mieliby okazję pobawić się z więźniami i pokazać im jak bardzo nie lubią "dziwolągów". A tak, dla picu. Zawsze znajdzie się wyjście. Nadal jednak potrzebujemy więcej chętnych na start. Tak myślę, że po trzy osoby minimum.
Blight, droga wolna, o ile nie sprawi ci problemu rozgrywanie dwoma postaciami.

Edit: Nie no, zabawa w koloseum już mi się wydaje taka... nie wiem, nie pasuje.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dobra, trochę przesadziłem.

*pierwszy skrytykowany post, co za dramat*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

W zasadzie już jest to wprowadzone. Dosłownie za dwie minuty wpiszę rangę do spisu. c:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Zgłaszam Nathaira jako tego, co odbija. Na doczepkę. Co prawda nie wyruszy od razu, ale przecież jak się dowie, że jego podopieczny ruszył się naparzać to nie może go zabraknąć. Będzie się przewijał zamierzając chronić tyłek Ryana jak na stróża przystało.

EDIT: plus jako ofiarę wpiszcie Ev. Można jej aktualne wydarzenie pod to podciągnąć. Wszakże już jest u SPEC. Tak czy siak trza ją odbić to można w evencie.

EDIT2: Plus Shion jako ofiara. Z tym, że on sam się podłoży.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

No, to Tyłka możecie wpisać do dręczenia więźniów. Ewentualnie może pomóc też przy porywaniu, o.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next