Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: My

Strona 6 z 19 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next

Go down

Pisanie 02.07.14 11:26  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 6 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Już podwijam kiecę i lecę.
Ale jak będę się tam wybierać (a będę na pewno, kiedyś) to od razu dam ci znać. Hueh. xD

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.07.14 13:02  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 6 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
*łyp* W stolicy...? Oh God XDDD
Dobra, wstawię tu coś by spamu nie było:

• Ograniczyłam przeklinanie, wiązankami rzucam tylko, jak jestem wściekła lub bardzo, ale to bardzo szczęśliwa
  • Chrapię przez sen, do tego kopię jak jakiś maniak - to z przyzwyczajenia, że śpię sama na jako tako dużym łóżku
  • Nadal mam 159cm wzrostu, jej~ Przezwisko karzełek jest już do mnie przyczepione
  • Nie potrafię piszczeć, zdarzyło mi się to tylko dwa razy - gdy ojciec przyjaciółki śmiertelnie mnie przestraszył, oraz gdy za bardzo się podekscytowałam...
  • Czasami potrafię po prostu podejść do kogoś obcego i z nim pogadać, a czasami po prostu nie jestem w stanie - stresuję się jak diabli
  • Zaczynam się uczyć japońskiego, moim największym marzeniem jest wyjazd do Japonii i zamieszkanie tam
  • Na lekcjach zajmuję się czytaniem książek i mang niż słuchaniem nauczyciela
  • Jak próbuję się za coś porządnie zabrać, to oczywiście się rozleniwiam i kij z tego wychodzi
  • Mam huśtawki nastrojów niczym kobieta w ciąży, ludzie czasami nie mogą ze mną wytrzymać
  • Zdarza mi się jeszcze zastanawiać jakby to było, gdybym kogoś zabiła i jak bym to zrobiła

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.07.14 16:03  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 6 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Tak mi przyszło do głowy, że nigdy nic tutaj nie napisałem... Hm.

• Socjopata. Nie lubię ludzi, nienawidzę tłumów, źle się czuję w miejscach publicznych, nie chcę rozmawiać z innymi, nie odzywam się w towarzystwie, jeśli nie wiem co powiedzieć, wszystko wolę robić sam. Taki antyczłowiek.
• Mam poprzestawiane w głowie. Zauważalnie dla tych, którzy są ze mną bliżej. Nigdy nie mówię pewnych słów, nie robię pewnych rzeczy, czasem mam problemy z wykonaniem czegoś tylko dlatego, że mój mózg stwierdzi, że nie chce i chuj. Zaburzenia lękowe i nerwicowe nie są mi obce. Na szczęście problem sprawiają tylko mi, więc shha.
• Jestem kotem. Ale bez kitu. Uwielbiam koty, jestem całkowicie kociarzem. Był nawet okres, w którym nie lubiłem psów. Po prostu koty to maine liebe i tyle.
• Łatwo mi uczyć się języków, mam predyspozycje na lingwistę. Aktualnie biegle znam angielski brytyjski oraz amerykański, jestem w trakcie poznawania rosyjskiego, a następny w kolejce jest francuski albo japoński. Niemiecki mam w dupie, nie chcę go umieć. A i tak rozumiem go tylko z czytania.
• Jestem spokojną osobą. Nie typem, który nigdy się nie uśmiechnie, wiecznie pokerowa twarz i ogółem aura skały, a po prostu spokojnym. Nie wychylam się, przeważnie jestem cichy, potrafię siedzieć w bezruchu długi czas. Nie złoszczę się i nie obrażam, bo zwyczajnie nie potrafię. Mam nawyk chowania urazy. Podnoszę głos, ale tylko w formie żartów w odpowiednich okolicznościach. Cholernie trudno mnie wkurzyć mocniej, a jeśli komuś się to uda... cóż, gratulacje.
• Mam wyjebane. Ale poważnie. Na wszystko mam tak bardzo wyjebane, że w pewnym momencie zaczyna to przeszkadzać. Co ciekawsze, moja matka to kłębek empatii, troski i emocji - ja nie bardzo.
• Odkąd pamiętam nienawidzę dzieci. Nie sądzę, aby ktokolwiek nienawidził ich tak bardzo jak ja. Nie wiem czemu. Po prostu ich nie znoszę.
• Zawieszam się. Ludzie mnie wtedy pytają o czym myślę albo co się tak zastanawiam, ale ja wtedy w ogóle nie myślę. Także jak siedzę bez ruchu i patrzę w jeden punkt to po prostu mi pozwólcie. Ogarniam otoczenie, włączę się jak będzie trzeba.
• Mam tendencję do czarnych scenariuszy. To akurat po matce.
• Wyczaję kłamstwo i najdrobniejszą zmianę nastroju. Zawsze, po prostu czasem postanawiam zachować to dla siebie. Łatwo mi przychodzi odczytywanie innych po gestach i zachowaniach. Problem w tym, że nie zawsze potrafię to wykorzystać.
• W przeciwieństwie do większości ludzi - nie lubię jeść. Nie interesuje mnie to. Nie rozmawiam o jedzeniu, nie ślinię się do reklam i zdjęć, często nie mam apetytu. Mam skłonności do anoreksji*, ale się wstrzymuję.

No... Jakoś tak. W sumie nie wiem po co to napisałem. Pewnie potem usunę.
*Choć z wyglądu przeciwieństwo anorektyka ze mnie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.07.14 16:46  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 6 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Yuunosuke, jak dla mnie to bliżej ci do mizantropa niż do socjopaty, bo z tego co piszesz nie wynika, abyś jakoś szczególnie przeciwstawiał się normom.

Hmm... no to ja w sumie chciałbym jeszcze dopowiedzieć, iż:
  • Z urodzenia jestem humanistą, ale z czasem poprzez ciągłą naukę ścisłych dziedzin (z którymi miałem problem w podstawówce), rozwinęła mi się druga półkula i obecnie można uznać, że jestem ścisłowcem.
  • Jestem typowym realistą, a moje zachowanie często ludzie porównują do zachowań robota. Nawet kiedyś zostałem nazwany "ufotycznym robocopem" xD
  • Nienawidzę słowa "nadzieja" .o.
  • Odkąd pamiętam jestem niewierzący. Nigdy nie uznawałem żadnej religii. Ojciec mojej kumpeli stwierdził, że coś jest ze mną nie tak, gdyż dzieci mimo wszystko w pierwszych latach swojego życia w coś, bardziej lub mniej, wierzą.
  • Jako niewierzący zająłem 7. miejsce w Polsce w olimpiadzie teologicznej.
  • A i nie lubię, gdy mówi się o mnie "ateista" albo "agnostyk", wolę określenie "niewierzący".
  • Również zdarza mi się złapać zawiechę, przy czym wtedy najzwyczajniej nad czymś tak intensywnie myślę, że nie zwracam uwagi na otoczenie albo totalnie mam pusto w czaszce.
  • Nie przepadam za pracą w grupie. Głównie wynika to z faktu, iż wolę zrobić coś sam i mieć z tego satysfakcję.
  • Nigdy nie przeklinam, niezależnie od tego, jak bardzo zdenerwowany jestem. W moim domu się nie przeklinało i nie weszło mi to w krew, nawet w myślach tego nie robię.
  • Jestem w drobnym stopniu sapioseksualny - podoba mi się, gdy kobieta jest wyjątkowo inteligentna.

Pewnie jeszcze nie raz uzupełnię temat swoim postem ;P

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.07.14 16:52  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 6 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Nie napisałem wszystkiego, nie chcę robić z siebie kandydata do wariatkowa...
Szlasztas napisał:Odkąd pamiętam jestem niewierzący. Nigdy nie uznawałem żadnej religii.
Podpisuję się.
Również napisał: W moim domu się nie przeklinało i nie weszło mi to w krew
U mnie też nie. Moja matka wręcz tępi przekleństwa. Zawsze mówiono mi, że to źle i w ogóle. A mimo wszystko nie potrafię nie przeklinać i zdecydowanie robię to za często.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.07.14 18:56  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 6 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Yunosuke napisał:atwo mi uczyć się języków, mam predyspozycje na lingwistę
oddaj mi, albo chociaż podziel się ;C
Yuno napisał:Odkąd pamiętam nienawidzę dzieci.
Podobnie tylko, że ja za nimi nie przepadam ;D
Masz wiele umiejętności których Ci zazdroszczę ;C

Schlachthaus napisał:Jestem w drobnym stopniu sapioseksualny - podoba mi się, gdy kobieta jest wyjątkowo inteligentna.
W ogóle ale to w ogóle mnie to nie zdziwiło. Serio. ; )

Kiedyś może dodam coś o sobie, ale wydaje mi się że nie jestem tak ciekawą osobą jak wy ;D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.07.14 19:05  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 6 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Yuno napisał:Łatwo mi uczyć się języków, mam predyspozycje na lingwistę.
Mam to samo. Znam biegle angielski, rozumiem w 50% francuski, uczę się rosyjskiego i japońskiego, który znam na poziomie N5. Chciałabym niemiecki zamiast rosyjskiego. W ogóle głupi wybór zrobiłam przy językach w szkole, bo stwierdziłam, że będę handlować ropą, jeśli będę znała rosyjski. XD Gdyby nie moja pogoń za ropą, wzięłabym niemiecki.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.07.14 13:54  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 6 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Więc nuda mi się ;< :
-Nie wiem od czego zacząć... w sumie nie wiem po co to robię bo i tak nikt tego nie przeczyta xD
-Nie lubię kotletów.. tych z wieprzowiny
-zabije za brokuły, brukselkę, fasolkę i zupę botwinkę.. ach i za gołąbki
-Uwielbiam jeść, mój brzuch już nie...
-Lubię najbardziej czarną kawę bez cukru, sypaną nie rozpuszczalną ale po niej głodu nie czuję.
-Chcę rzucić studia!
-Mam pamięć wzrokową, ale przez to że za dużo ludzi widzę zapominam ich wygląd. Później mam takie "ale skąd ja Cię znam?!"
-Mam anemię
-Prawie nigdy nie choruje, ale jak już zachoruje to umarł w butach Hyst leczy się dwa lata ;D. Mój lekarz powoli wyrywa sobie włosy z głowy... bo mi leki nie pomagają. Przy okazji mam zapalenie zatok od pół roku...
-Nie lubię dzieci... no może nie tyle co nie lubię, nie mam do nich podejścia.. jak się uśmiecham to większość płacze ;C
-Nienawidzę umawiać się do lekarzy.. chwila ja ich w ogóle nie lubię...
-Ludzie mogą mi wrzucać na każde sposoby, mam na to wyje.. no. pomijając moją inteligencję oraz rodzinę. Za rodzinę zagryzę a za wrzutę na inteligencję, focha walnę stąd do księżyca. Nie jestem inteligentną osobą, raczej przeciętną ale no...
-Nie posiadam cierpliwości do ludzi, praca mnie w tym utwierdziła.
-Posiadam dużo empatii (tak to się nazywa, pisze?) w każdym razie potrafię sie postawić w sytuacji drugiego człowieka i przeanalizować dlaczego robi tak a nie inaczej.
-Nie lubię być w centrum sytuacji... nie w realu ;D
-Niepowodzenia i karanie mnie tylko mnie jeszcze mocniej de motywuje do dalszej, lepszej pracy.
-Nie posiadam dobrej pamięci... szybko zapominam, szczególnie daty, nazwy własne, imienia i nazwiska.
-Dużo bluźnie, nie mogę się tego oduczyć
-Nie lubię alkoholu, trawy i innych dziwnych używek. Lubie jak mam wszystko pod kontrolą. Napić napiję się, ale bez przesady.
-Na moich oczach został przejechany mój pies... do dzisiaj pamiętam te odruchy jego ciałka ;<
-Aktualny mój pies... o mało nie został potrącony, zagryziony z 100 razy, zagubiony, przejechany przez tira (nie wyrobił się w zimę i nie zdążył zahamować i wyślizgnął się na ulicę, tir miał dobre hamulce.), zleciał na łepek z dużej wysokości, winda go prawie udusiła (od miał jeden koniec smyczy a ja drugi, wlazł do widny a ja nie.. no i winda pojechała do góry... do dzisiaj dziękuję że taką chujową smycz miał ;d)
-Aaa z przecinkami toczę wojnę odkąd pamiętam, przepraszam za to ;<
Huh dużo tego xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.07.14 19:15  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 6 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Hysterics napisał:
Schlachthaus napisał:
Jestem w drobnym stopniu sapioseksualny - podoba mi się, gdy kobieta jest wyjątkowo inteligentna.
W ogóle ale to w ogóle mnie to nie zdziwiło. Serio. ; )

Hah, a dlaczego? xD

No to, aby nie było, że odchodzę od tematu, dopowiem:
  • Również mam pamięć wzrokową, przy czym w moim przypadku jest ona całkiem efektywna. Umiem zapamiętać 300 losowych słów w godzinę, ale na krótki okres czasu (zaledwie kilka dni). Dłuższe zapamiętanie wymaga powtórzenia takich godzinnych sesyjek kilka razy.
  • Gdy mój mózg uzna, że coś jest już zbędne - zapomina o tym.
  • Odnośnie pamięci - mam tendencję do nieświadomego zapamiętywania informacji, które wydają mi się ciekawe lub użyteczne w perspektywie czasu.
  • Gdy ktoś mnie komplementuje, czuję się niezręcznie .o.
  • Nie lubię, gdy ktoś robi mi zdjęcia. Sam również ich sobie nie robię.
  • W swoim życiu przeczytałem niewiele książek, głównie z lenistwa.
  • Mając 5 lat mówiłem po polsku oraz po angielsku.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.07.14 21:10  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 6 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Schlachthaus napisał:Hah, a dlaczego? xD

Bo sie wydajesz inteligentną osobą ^ ^

Co do pamięci mam podobnie, tyle że moja jest mało wyćwiczona i ja potrafię zapamiętać na chwilę, zaś na dłużej muszę robić jakieś serie.

Co do książek też tak mam ;< teraz mniej więcej nadrabiam, tyle że jak zacznę czytać to nie ma zmiłuj nie oddam.. a jak przestanę zrobię przerwę to już na amen. Wracam nawet po kilku miesiącach do czytania.

Schla napisał:Mając 5 lat mówiłem po polsku oraz po angielsku.

Meeega zazdro >.> nie lubię Cię wiesz ;<

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.07.14 19:26  •  Ciekawostki na wasz temat - Page 6 Empty Re: Ciekawostki na wasz temat
Jestem tak bardzo znudzona że, cóż, oto krótka lista:
+Większość ludzi uważa że jestem nieśmiała, ja wolę mówić że lubię jak ktoś mnie odkrywa, zamiast się wychylać na dzień dobry.
+Przez większość mojego życia śpiewałam, czasem w chórach, czasem solo, aż pewnego pięknego dnia wysłano mnie na konkurs, zablokowałam się i przestałam śpiewać. Trema potrafi pochłonąć mnie całkowicie. Żeby się jej pozbyć zaczęłam brać udział w konkursach tańca.
+No tak, bo tańczę. Taniec brzucha.
+Zajmuję się także fechtunkiem. Nie, nie macham floretem. Moją bronią jest miecz długi oraz rapier. Przez trzy lata chodziłam do akademii miecza. Moim marzeniem jest wygrać w największym europejskim turnieju - Swordfishu.
+Aktualnie posiadam toledański rapier, katanę, dwa bokkeny i federschwert, czyli stalowy miecz treningowy.
+Podobno jestem małą psychopatką. Gdy odwiedzam znajomych chowają wszelkie noże, nożyczki, zapałki oraz świeczki. Raz o mało nie podpaliłam koledze biurka. I włosów na nodze. Chciałam mu także uciąć palca.
+Jestem względnie drobna, ale mimo wszystko uwielbiam zapasy i KSW. W przyszłym sezonie zaczynam brazylijskie jiu-jitsu.
+Od zawsze nienawidzę jak robią mi zdjęcia, żeby się przełamać postanowiłam zostać modelką.
+Aktualnie, mówię płynnie 4 językami oraz potrafię tłumaczyć teksty z łaciny i antycznej greki.
+Zawsze chciałam być informatykiem i nadal wiąże z tym przyszłość.
+Uznano mnie także za chodzący chaos, którego przedłużeniem jest chaos w pokoju. Mimo wszystko potrafię wszystko w nim odnaleźć. Po prostu pokój musi wyglądać na zamieszkany, inaczej to nie pokój.
+Potrafię nie słuchać muzyki przez dłuższy czas, zazwyczaj wymyślam własne piosenki.
+Nudzą mnie filmy, ale za to uwielbiam książki. Potrafię się zamknąć w pokoju na kilka dni i czytać, czytać, czytać!

Hm, to chyba tyle...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: My

Strona 6 z 19 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next
- Similar topics