Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 11 z 18 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Go down

Pisanie 06.06.15 21:37  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 11 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ojej, dziękuję ślicznie. Na pewno poszukam sobie jakiegoś arta, którejś z tej postaci.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.06.15 12:51  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 11 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
To teraz ja potrzebuję pomocy ^^ Potrzeba mi długowłosej brunetki z czarnymi/niebieskimi oczami, najlepiej żeby wyglądała jak Azjatka. Żadnych słodkich uroczych dziewczynek czy morderczyń - przeciętna, 20-25 letnia osoba.

Z góry dziękuję!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.06.15 15:07  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 11 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Pierwsze mega : o Dzięki wielkie Kaziu!

@edit, żeby nie spamować.

Tak wiem, maruda jestem, zmieniam zdanie, bla bla bla. Ale że koncept postaci zmienił mi się o 180 stopni, tak proszę wszystkich o przejrzenie swoich pc/laptopów i podesłaniu mi ewentualnych blondynek. Wymagania w sumie takie jak poprzednio - żeby nie wyglądała zbyt słodko ani zbyt groźnie, długie bardzo jasne włosy, niebieskie oczy.

Będę bardzo wdzięczna! *tak dużo miłości*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.15 10:54  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 11 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
A czy i ja mogłabym się do was promiennie uśmiechnąć w sprawie podrzucenia artów białowłosych, najlepiej piegowatych, niewiast? Obecny avatar póki co mnie zadowala, ale wciąż rozglądam się za lepszymi opcjami i tu pojawia się mały problem, bo prace w stylu mangowym nijak do mnie nie trafiają :<
Więc gdyby ktoś coś kiedyś to zawsze będę otwarta na linki i z góry podziękował!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.15 21:22  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 11 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
1
2
3
4
5
6
7

Więc ogólnie to tak, męczyłam Ciri.
Na pewno są jeszcze setki grafik z nią, więc polecam postać w razie czego :3

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.15 23:49  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 11 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
O Ciri nawet przez chwilę myślałam, ale strasznie jej wszędzie dużo. No i blizna :<
Ale prześlicznie dziękuję, bo nawet jeżeli nie na avatar, to miło popatrzeć!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.08.15 18:58  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 11 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
szukam awatara

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.08.15 1:22  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 11 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Szukam artu dla Łasicy, coby nie mylić widowni. B|
Jakaś dobrotliwa klucha, chłopak. Koniecznie falowane włosy. To anioł, więc mimika musiałaby być w miarę dopasowana. Najlepiej by też było gdyby stał tyłem albo miał opaskę na oczach (względnie przymknięte powieki). Nastolatek.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.10.15 14:47  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 11 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ja i Nov potrzebujemy pomocy, bo arty nie chcą na nas wpaść.
Jakaś panienka, w miarę młoda, ważne, aby miała w miarę jasne włosy i w miarę sporo widocznego czoła |: Czyli zwykłe proste grzywki/na lewo i prawo odpadają. Ale tak, jakieś kosmyki mogą sobie błądzić. Najlepiej, żeby włosy były w miarę proste, dłuższe i jasne (kolor obojętny, byleby dało się je w razie czego przemalować na blond.
Jak komuś udałoby się coś znaleźć, to dostanie ciasteczka. I herbatkę. Cokolwiek. D:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.10.15 15:54  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 11 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 11 z 18 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next