Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 12 z 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Go down

Pisanie 03.10.15 16:13  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 12 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Zanim cokolwiek powiem, z góry podziękuję za chęci. A więc dzięki, Ev. c: *podaje herbatkę*

Nad Beato zastanawiałam się przy tworzeniu Nov, ale był jeden problem. I nadal jest.
[...] zwykłe proste grzywki/na lewo i prawo odpadają.

A Beatorycze, niestety, ukrywa swoje czoło jak ninja prostą |: Stąd właśnie miałam ostre problemy ze znalezieniem czegokolwiek. Kogoś chyba czeka przymusowa impreza u fryzjera, tak.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.10.15 18:36  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 12 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
... źle przeczytałam. Myślałam, że szukasz z prostą grzywką, tak.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.10.15 17:47  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 12 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Wiem, że nie to nie ten temat ale cóż nie mam gdzie podesłać ich a arty śliczne, więc polecam ; )

dziewczyna
dziewczyn 2

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.10.15 18:31  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 12 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Jak ktoś mi znajdzie fajnego arta Sasoriego, najlepiej takiego, gdzie będzie łatwo przerobić oczka, to będę bardzo zadowolony!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.10.15 0:26  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 12 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Szukam w sumie nie tyle artu, co postaci z oryginalną fryzurą. Chłopaka, nastolatka, dla Kiraine. Zależy mi tylko na tym, by miał fryzurę inną niż "typowy główny bohater 99% anime". Najlepiej też, jakby posiadał w miarę dużo artów.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.10.15 0:30  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 12 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.10.15 0:35  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 12 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Nie miałem zamiaru. |:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.10.15 9:42  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 12 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ale Saitama... przecież on ma najlepszą fryzurę, no xD Gdzie indziej taką znajdziesz?

W pierwszej chwili pomyślałam o... postaciach z karcianek! Trzy kolory włosów, które mają kształt rakiety odpalającej w kosmos. Poważnie, po prostu popatrz na te.
Wystarczająco powiedziane. Obawiam się jednak, że możesz jednak nie chcieć aż takiej ekspresji we fryzurze : D

Więc pomyślałam chwilę, a że nie przychodzi mi nic do głowy z animców i mang myślami powróciłam do gry~ A więc są:
- Pan z dłuższymi włosami, ma ciekawe te loczki z tyłu i czasami nawet uszka. No, ale nie wiem czy nie za stary.
- Pan słonecznik. Kochaniutka fryzurka.
- Podobny do tego wyżej, ale jednak inny.
- Śliczna mycka z tyłu głowy, a i przód nie wygląda na tak oklepany.
- Albo może Lancer? Czasami wygląda młodo I:

I tried.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.10.15 12:56  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 12 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Rany, Yuu. Dzięki.
Myślę nad Shishiou, chociaż ma mało artów. Ale może znajdę jeszcze jakąś postać do niego podobną i będę mieć radość. B|

Kyōryū
Wojskowy
Kyōryū
Wojskowy

GODNOŚĆ :
きょうりゅう るうか (Kyōryū Rūka)

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.11.15 21:16  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 12 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Poszukuję artów z Furude Riką z Higurashi. Widziałem Tyle dobrych artów, ale gdzieś zniknęły. Liczę na jakieś ładne, dobrej jakości. Dziękuję z góry.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.12.15 16:04  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 12 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Szukam wszelkich artów, tudzież imion postaci z białymi włosami (żeby było co do wpisu wpisać). Kobieta/dziewczyna, byle by nie wygladała jak 13latka. Zdjęcie poglądowe:
http://orig02.deviantart.net/3880/f/2015/011/0/4/04cf50d7c91e3441849d657bfd5d2332-d4kgumn.jpg - W tym stylu dziewoj szukam. Białe włosy, upięte (ew. rozpuszczone, ale wtedy długie do pasa, lub dłuższe), oczy optymalnie brązowe, jednak wierzę że są tu super-graficy którzy by mi pomogli i zmienili kolor patrzałek :3 Niskie, drobne, chude. Bez okularów.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 12 z 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next