Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 7 z 18 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

Go down

Pisanie 16.10.14 23:24  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Luka...xD Super. Dzięki. Zapiszę sobie i wstawię mu na av przy jakiejś okazji. Tak. xD

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.10.14 23:26  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Na Wielkanoc

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.10.14 16:29  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Torashiro napisał:Poszukuje jakiegoś chłopaka,  który będzie pasował do anioła.  Kolor włosów/oczu obojętny.  Niestety nie dam przykładu bo jestem na telefonie.  Z góry dziękuję
Tak bardzo sprecyzowane żądania XD" *jak dla niej co drugi art mógłby pójść dla anioła*
Ale dobra, łap.

Bruneci:

Szatyństwo:

Blondyni:

Inne żule:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.10.14 19:31  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
To mi wygląda na w miarę anielskie. To też, chociaż nie wiem, czy liczy się jako "chłopak", ma bardziej dorosłe rysy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.10.14 20:49  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Dziękuję Wszystkie są świetne. Na pewno je wykorzystam ^^

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.10.14 18:16  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Wyszukiwarko, Ty jesteś jak zdrowie! Ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie, gdy Cię nagle potrzebuje : x

Nie mogę skończyć KP (wyglądu) bez wyglądu. Nie potrafię. Potrzebuję pomocy, bo szukam już od dwóch godzin i kiepsko mi idzie : (
Potrzebuję mangi (najlepiej mangi, bo z anime nie bardzo potrafię się dogadać) kobiety (nie dziecka) z włosami brąz/rudy/pokrewne barwy. Bez żadnych broni czy pancerzy, rogów, elfich uszu c: Nie mam zbyt wielkich wymogów, po prostu coś, co przemawia : )
Ktoś podratuje?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.10.14 18:46  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ja zazwyczaj patrzę na bardziej realistyczne grafiki, więc jak nie odpowiadają Ci takowy, to nie musisz nawet wchodzić.
raz
dwa
trzy
cztery
pięć
sześć
siedem
osiem
dziewięć
dziesięć
jedenaście
dwanaście
trzynaście
czternaście
piętnaście
Ewentualnie można szukać tutaj oraz tutaj.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.10.14 18:47  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Musi być manga czy jakikolwiek komiks wystarczy? Bo rozumiem, że chcesz jakąś określoną postać, żeby móc sobie bez problemu zmieniać awatary?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.10.14 19:06  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Niekoniecznie musi być nazwisko. Aczkolwiek...

Taihen trafiła w samo sedno. Ten sam gust. Też preferuję realistyczne rysunki, poza tym nr 4 jest grafiką, której użyłam pierwszy raz na moim pierwszym forum i się wzruszyłam.

Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 ThankYou

I mi wiruje w głowie i są piękne. Dziękuję *___* Jestem Twoją dłużniczką. Powiedz któremu Adminowi Cie pochwalić.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.11.14 19:02  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Poszukuję dla Wandzi artów z dziewoją o jasnych włosach, oczy bez różnicy, bo da się przerobić. Jedyne o co proszę to żeby postać wyglądała KOBIECO. I kreska coś w stylu tego co mam (inne też przyjmę) Bez żadnych sweet buziek, bo to nie pasuje do mojej postaci. Za wszystko wycałuje i pięknie ładne podziękuję, joł.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.12.14 16:00  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 7 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Czy ktoś widział jakiegoś rudzielca w klimatach świątecznych? Mam na myśli mikołajowe czapki albo przynajmniej siedzenie z kubkiem gorącej czekolady.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 7 z 18 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next